מה קורה - העולם השתגע? מה

מה קורה - העולם השתגע? מה

הקטסטרופה הזאת? אני בעבודה ולא יכולה להתרכז, כי פתאום קלטתימהרדיו מה קורה עכשיו בארצות הברית

שירז***

New member
יושבת בוכיה

לא יודעת מה לכתוב עוצמת הרגש שלי כרגע עלתה על גדותיה. כמה אנשים שיקרים לי נעלמו יחד עם ביניין התאומים נימחקו כלא היה,. עצב ענק שורר בעולם כולו ונידמה שהעולם נעצר מלכת, איבדתי כיום יותר מעשרה אנשים שיקרים לי מכל. אדם שיקר לי אח יקר , אח יחיד נעדר , אני משתגעת לא יודעת איך לאתר אותו. התקשרתי והשיחה נותקה באמצע מה שנותר לי זה לדעת שהוא היה בקירבת מקום . כל אותם אנשי היי טק שהיו קרובים לי במיוחד נעלמו, אותם אנשים שרק אתמול צחקנו ,שיתפנו . נעלמו לי , הלכו כאילו כלום, מעצמה אחת שאיפיינה את ניו יורק נימחקה, אותו הבניין , שהיה סמל לעולם הלך. באופן אישי אני מבקרת שם קבוע , .אין לי מילים להביע את הכאב, את גדול האסון. אני לא אסלח לעולם הזה אם אחי יחידי הלך עם שאר חברי היקרים...

silkpink

New member
שירז, מחבקת אותך, מה קורה?...שמעת

משהו ? אי-מייל? שגרירות ?

e-magine

New member
שירז אין לי מילים

אני רק מקווה שהוא לא היה שם ושאת לא משיגה אותו, רק מפני שקווי הטלפון קרסו, יש עוד תקווה, צריך להמשיך לקוות ולהאמין, שום דבר לא ברור. תחזחקי מעמד,

lee_1

New member
שירז, אנחנו כאן איתך

עצוב מאוד מה שקרה היום אל תאבדי תקווה לרגע אני בטוחה שאח שלך בסדר תעדכני אותנו במה שקורה.... כולנו איתך, ומקווים לטוב

B.Shokor

New member
לשירז** (מנהל.פורום.דו-קיום)

שירז שלום רב לך, אנחנו ממש נמצאים ברגעים מאוד מאוד קשים בכל העולם, ומספר ההרוגים הוא באלפים, זאת אומרת שאת לא לבד בכאב הזה. גם לי יש קרובי משפחה ערביים-מוסלמים שם בניו-יורק, ועדיין לא קבלנו שום טלפון מהם, בואוי ותראי הכאב של ההורים שלהם. מה שאני יכול להגיד לך, בואי נסמוך על דבר שנקרא "אלוהים", אוליי אלוהים הזה יעשה לנו הפלא ברגעים האחרונים. שיעזור לי, לך, ולכולנו אלוהיי שבשמיים. ואל תשכחי לעדכן אותנו. שלך מ.פ.דו-קיום גינוי דו-קיום

hagrid

New member
מקווים לטוב

שירז... רק לתת לך את מלא הכוח והתקווה שהכל יסתדר, לא לחשוב על הרע שיכול להיות אלא לקוות רק לטוב. אני איתך....ותעדכני אותנו מה קורה....

שירז אני בשוק למקרא דבריך

תעדכני אותנו אני מאד מקווה שאף אחד ממכריך לא הלך לעולמו ולא קרה לו כלום

GIPSY

New member
שירז, ליבי איתך ובתפילה ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

מי ייתן שישוב אליכם במהרה - אמן!!! חיזקי ואימצי!!!
וזה לדעתי ב-ה-ח-ל-ט ה-ז-מ-ן וה-מ-ק-ו-ם לאחל לךו ולמשפחתך במ-י-ו-ח-ד
בוקר טוב ויום טוב באופן מיוחד שאינשאללה עם לא בתחילתו אז לפחות בסיומו ישא בעבורכם בשורות טובות ושתהיה לכם שנה טובה, שלווה ומתוקה, נטולת צער ודאגות מיותרות, הרבה בריאות ורוב עושר של אושר, אתכם באיחולים מכל הלב
GIPSY

אחותי , חובבת רוברט לודלום טוענת

שיש לו ספר מתח שהוא תרחיש מדויק של מה שקרה היום בארה"ב רק שהטרוריסטים הם ארגוני אנרכיסטים מכל העולם שרוצים לקחת את השלטון מידי כל השלטונות אני מרגישה כמו בתוך חלום רע, סיוט שאי אפשר יותר להתעורר ממנו

שירז***

New member
סיכום הסיוט שלא ניגמר

אחרי לילה קשה , הכי קשה שעברתי בימי חיי, לילה שניראה שלא ניגמר, שבעה מבני משפחה נהרגו, שבע אנשים מיוחדים , אנשים תמימים. שהעולם האכזר , לקח אותם האנושות שהורסת את העולם הזה. כולי צער שאין לי מילים לתאר , שבעה בני משפחה אחת נימחקו כלא היו,עשרה חברים הכי טובים שלי נעלמו יחד איתם, כולם עבדו שם חלקם בקירבת מקום אולי עוד תקווה קטנה שאולי אחד מהם שרד. אבל מי שהיה שם יודע איזו צפיפות אוכלוסין יש שם, עשרות אלפים עוברים שם מידי יום . מה שנותר זה הזיכרונות מהם, כאב אדיר יותר מסכין בלב, אני יושבת וכמו כל אחד שעובר צער כזה שואלת למה?<?........ למה? ושוב למה?.....היינו צריכים להגיע למצב הזה, זה חלק מהמשפחה, אחי חי פצוע ,רק הבקר אחרי מאמצים שגייסנו את כל החברים, מכרים מצאו אותו. ידעתי שקרה משהו דיברתי איתו חצי שעה לפני הפיצוץ שישב ברכב , אמר"אני כבר ניכנס לבניין התאומים יש לי עבודה שם"....חצי שעה עבר ושמעתי את החדשות , מחשבות רבות עברו לי בראש , לא רציתי לאבד אח יחיד ומיוחד שליוה אותי כל חיי, למזלו בפיצוץ הראשון הצליח לצאת משם, בחור הרפתקן שהצליח לצלם את כל תהליך קריסת הבינינים. כולי תקווה שהוא יבריא . כולי תקווה שהעם האמריקאי יקום לבוקר אחר, וכל אותם המפגעים יענשו , העם לא ישבר, העם לא יוותר, לכל אחד זכות לחיות, לכל אחד זכות קיום, מי שלא ידע לכבד את הזכות הזה, מגיע לו להמחק מהעולם זה. בסיוטים הכי גדולים שלי לא יכלתי לתאר שזה מה שיקרה בניו יורק שסימלה את הטוב והרע, של השילוב של עדות, דתות, עמים, שונים שלמדו יחד לחיות שם. סמל ניו יורק נימחק ויחד איתה מאות , עשרות אנשים נימחקו,אם העולם היה יותר טוב, הכל זה רק אם ואם ,, אין לי מילים לתאר את הכאב לא יודעת על מי לבכות , על בני משפחה או על חבריי, או על אחי שנימצא אי שם לבד..המון מחשבות ... המון כאב, המון צער, העם לא יוותר למפגעים אני מאחלת לכל אותם אלה שעדיין מחפשים את קרובי המשפחה רק כוח וסבלנות , אני מבינה ויודעת את הכאב של חוסר וודאות , של ההמתנה של אי הודאות, תחזיקו מעמד כולי תקווה שהכל יסתדר, גם ביום כואב זה במיוחד. לכל אותם החברים שכתבו לי כאן תודה לכם , על האי מיילם על התמיכה, על הכל , מאחלת החלמה מהירה לפצועים, ותנחומי למשפחות הנהרגים,מחזיקה את ידם של העם האמריקאי, וכל אלה שצריכים כמוני תחזיקו מעמד. השנה כבר לא תהיה אותו שנה, העולם נעצר ,

אען, העולם נעצר שירז ואני רק יכולה

לחבק אותך באופן וירטואלי ולבכות יחד איתך על החורבן האפוקליפטי הזה שאף אחד לא יכול לעכל כלום ממנו, אני לא ישנתי כל הלילה כיהייתי אחוזת אימה וגם הייתי צריכה לשלוח את העלון שלי לדפוס בבוקר ולא ידעתי מה אפשר לכתוב על דבר כזה בסוף לקחת מפה את הקטע של סילק פינק (ללא השם כמובן) בהרגשה של חוסר אונים מוחלט ובהרגשה שכל מה שנכתב או היה יום קודם כבר לא רלוונטי כל הלילה מן אימה שמשתקת את כל הגוף ובהיות היסטריות מול המסך האם אין לך אפשרות ליצור קשר עם אחיך באינטרנט ולדבר איתו כל הזמן דרך האינטרנט? להקל עליך ועליו צר לי מאד על כל חבריך אני עוד מקווה שיקרו להם ולך ניסים טוב, המילים כל כך קטנות וריקות שום דבר לא יכול להביע אירוע כל כך קיצוני ובלתי ייאמן של רשע אנושי

silkpink

New member
??????????????

לא הבנתי מה בדיוק עשית עם מה שכתבתי ולאן לקחת את זה.

חמודה,בלי השם שלך. רק כתבתי

גולשת בפורום. אניגרה בקיבוץ ועורכת עיתון שיוצא בערך פעם בשלושה שבועות. (זו לא העבודה היחידה שלי אבל זו העבודה המכבידה על המוח שלי).(יש לי עוד עבודה יומית אחרת ואני גם ציירת, אגב. חבל שאני גם ציירת ולא "רק" ציירת. ומאז שאני באינטרנט אני כבר לא בטוחה שאני ציירת יותר, למרות שלמדתי אמנות ואני מציירת כבר 20 שנה ויותר). אז היה לי דד ליין הייתי צריכה לשלוח את העלון (כך זה נקרא בקיבוץ) בבוקר (ולמעשה בשלישי בערב אבל עקב מה שקרה נכנסתי לבלבול) למרות שהחלוקה ביום שישי אבל איש הדפוס מהקיבוץ השכן צריך לנסוע ביום שישי לחו"ל ופתאום האסון הזה וכל מה שהיה כתוב בעיתון שלי כבר נראה לי לא רלוונטי ,ואבסורדי. למשל תארי לך שסיקרתי את יום הבחירות למפלגת העבודה פה ושאלתי חברים וחברות מה הם הצביעו למה ולמי הם היו מצביעים אחרת מהמנהיגים החיים וגם המתים, מהגדולים.... המוח שלי השתולל ממה שראיתי ושמעתי והרגשתי מסורסת לגמרי אבל לא להכניס כלום? אז לקחתי מפה את מילותיך שכתבת בשורות קצרות לא ביקשתי ממך רשות כי זה מופיע בלי שם וגם האינטרנט פתוח לכל אחד קפיש נשמה?

e-magine

New member
האינטרנט מקום פתוח, אך זכויות

הן זכויות. מאדם, את סיפרת שבנך חבר בלהקה, שכתבה וביצעה שירים והעלתה אותם על הרשת. איך תרגישי או איך הבן שלך ירגיש, אם מחר סילקפינק תקח את השירים של בנך ותבצע אותם, בלי לבקש רשות ובלי השם שלו? חוץ מזה לפי תקנון הפורומים של תפוז קובע כי פירסום חומר מהפורומים לא תעשה ללא רשות מתפוז. את הסברת לנו למה עשית את זה אבל זה לא הופך את זה לנכון ולצודק. מצד שני אני מבין שמדובר בסך הכל בעלון של קיבוץ, שלא חשבת שזה לא בסדר, לכן גם סיפרת לנו את זה, ושאין בזה רווח כספי. ואם לא היית מספרת, סילקפינק לא היתה יודעת מזה ולא היתה נפגעת, אך מה לעשות, היא כן יודעת עכשיו וכן נפגעה. אנחנו עוסקים כאן ברגשות באינטרנט, אז גם מי שבא עם ניק ולא עם שמו האמיתי, יש לו רגשות. רומן גרי כתב ספרים בשמו וכתב גם בשם ספרותי, אמיל אז´אר. האם העובדה שהוא תחת ניק שוללת ממנו את זכויות היוצרים?

אמג´ין בעקרון אתה צודק, ויכול להיות

שהייתי צריכה להיכנס לפה קודם ולבקש את רשותה פתאום אני קולטת שאתה באמת עורך דין...איזה פחד עלון קיבוץ מתנהל תחת חוקים אחרים מפרסומים אחרים אולי כלפי החוק היבש יש הפרת חוק אבל בכל העלונים מתפרסמים שירים של משוררים ידועים בארץ מבלי לבקש רשות מאף אחד ויש ציטוטים מעתונים עם שם הכותבים ויש ציטוטים מעלונים אחרים ומכל מיני מקומות ואף פעם לא הועלתה הנקודה הזאת שצריך לבקש קודם רשות כי אף עורך עלון לא מבקש ואף אחד אף פעם לא נתבע אז יכול להיות שלא הייתימספיק ערה לעניין עובדה שבתמימותי סיפרתי את זה פה וחשבתי שאפילו זה ישמח את סילק פינק אני מאד מצטערת ומתנצלת אם מישהו נפגע, אתה או היא אני האחרונה בעולם שארצה לפגוע במישהו וזה בכלל לא משנה לי אם אדם הוא עם ניק או שם אמיתי או הוא אדם אמיתי או לא אפילו אם הוא וירטואי וירטואלי ולא קיים במציאות - גם אז לא ארצה לפגוע בו בשום פנים ואופן כי גם אם הוא יציר מחשבה ופנטזיה של מישהו -לא ארצה לפגוע באותה מחשבה על כל פנים היה לי ליילה זוועתי באותו לילה לא הלכתי לישון עד שש בבוקר, גם בגלל החדשות וגם בגלל ההתבלבטויות שלי מה לעשות עד הדד הליין שכבר התאחר, שאי אפשר בכלל לא להתייחס אפילו במילה למה שקרה אבל אני עצמי הייתי בתוך תוהו ובוהו כזה שהרגשתי שעם כל הפטפטנות והורבליות שלי אני לא מסוגלת להתחייב לשום מילה על גבי דפוס, פשוט המוח שלי היה משותק ובסוף מצאתי משהו כזה של סילקפינק שחשבתי שהרבה אנשים יכולים להזדהות איתו ועד עכשיו אני גם לא בטוחה שהיה נכון להכניס רק את זה כי היקף הקטסטרופה הוא כל כך רחב ובלתי נתפס למטה הכנסתי איזה צילום של הקפיטול סילקפינק הייתי מבקשת שתסלחי לי פה מעל גבי הפורום ונודרת שיותר לא יקרה כזאת....

silkpink

New member
יכול מאוד להיות , אפילו סביר להניח

שלא הייתי מתנגדת שתשתמשי במה שכתבתי , אבל זאת זכותי לעשות את זה ולא זכותך, ללא שום קשר לחוק, להשתמש במה שכתבתי ללא רשות. בכל מקרה במידה והיית שואלת הייתי מן הסתם מבקשת שכן תצייני את הניק ואפילו איפה פורסם, אם זה תואם את תקנון הפורום. נראה לי אלמנטרי. בנוסף על כך , כשכבר פניתי אלייך , לי היה מאוד לא נעים עם הטון של התשובה, וגם עכשיו הפנית את המכתב אל אי-מג´ין וברובו של המכתב בחרת שלא לפנות אליי ולדבר עלי בגוף שלישי כאילו אני לא נמצאת. אני פה. יכולת לפנות ישירות אליי. בסופו של המכתב את לא מבקשת סליחה אלא מנחה אותי לכיוון פעולה שיהיה לך נעים ונוח. ואף על פי כן, כיוון שבסך הכל את נשמעת אדם כן והגון, עברנו את פרעה - נעבור גם את זה.

למעלה