מה קורה הלאה

מצב
הנושא נעול.

יסמינוש

New member
מה קורה הלאה

מה קורה הלאה
הגענו לדיון ראשון בבית הדין הרבני שבו פסקו "על הצדדים להיתגרש" הוגשה בקשה על ידי לסידור גט דחוף,קיבלנו דיון מבית הדין בת"א להגיע ,הוא (הבעל) כמובן שלא הגיע ,והדיינים אמרו שהם מחזירים את התיק למקום שבו אני גרה ושם אני צריכה להגיש בקשה למעוכבת גט ולדרוש צו הבאה כיוון שעד היום הייתי מיוצגת ע"י עו"ד היא ביצעה את חלקו של התהליך, כיום אין לי אפשרות להיות מיוצגת על ידה השאלה שלי האם אני יכולה להמשיך לייצג את עצמי לבד? ומה הצעד הבא שאני צריכה לעשות? ולמה כל הסחבת הזו אם יש כבר החלטה של הצדדים להיתגרש?

תשובה

מה קורה הלאה
הגענו לדיון ראשון בבית הדין הרבני שבו פסקו "על הצדדים להיתגרש" הוגשה בקשה על ידי לסידור גט דחוף,קיבלנו דיון מבית הדין בת"א להגיע ,הוא (הבעל) כמובן שלא הגיע ,והדיינים אמרו שהם מחזירים את התיק למקום שבו אני גרה ושם אני צריכה להגיש בקשה למעוכבת גט ולדרוש צו הבאה כיוון שעד היום הייתי מיוצגת ע"י עו"ד היא ביצעה את חלקו של התהליך, כיום אין לי אפשרות להיות מיוצגת על ידה השאלה שלי האם אני יכולה להמשיך לייצג את עצמי לבד? ומה הצעד הבא שאני צריכה לעשות? ולמה כל הסחבת הזו אם יש כבר החלטה של הצדדים להיתגרש?
תשובה
את יכולה לייצג את עצמך לבד אם כי זה לא רצוי. אם הבעל לא הגיע עליך להגיש בקשה לצו הגבלה לפי חוק בתי דין רבניים (קיום פסקי דין של גירושין). ביה"ד מוסמך להטיל עליו סנקציות שונות בגין סירובו לתת גט.

תשובה

מה קורה הלאה
תשובה
רצוי מאוד שלא תייצגי את עצמך, שכן יתכן שישנן פעולות רבות שביכולתך לנקוט על מנת לאלץ את הבעל להתגרש. האם קיים הסכם גירושין בינכם? אם כן - היכן אושר? האם היתה תביעת גירושין שבעקבותיה פסקו הצדדים שעליכם להתגרש או שההחלטה ניתנה בעקבות הסכם בינכם? לכל העניינים האלו יש השלכה על מצבך המשפטי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה