מצטערת אני קצת לא מאופסת...
אחת מהחברות הכי טובות שלי, שרק השלמתי איתה לאחרונה (בשבוע שעבר) בעקבות קצר מטומטם...(מודה באשמה) הפתיעה אותי (וזאת לאחר שלא ראיתי אותה כמה חודשים) בביקור ליום הולדת...(כן, זה עשה לי את היום)... בקשר לפרק... בגדול הגילוי לרוז לא היה מלא בדבש... בעקבות פליטות של קייט, רוז שנכנסה לחדר של סטיבי גילתה רמזים לכך שיש לסטיבי ילד, רוז לא קלטה שמדובר בה, ודיברה עם סטיבי והבינה שסטיבי מסרה את הילד לאימוץ, היא הטיפה לסטיבי על המעשה ודי התייחסה אליה בקרירות, באיזשהו מצב סטיבי ניסתה להסביר לה את הדרך שלה אבל רוז פנתה ממנה עד שסטיבי צעקה לה (אני לא זוכרת מה היא צעקה) אבל רוז הבינה שמדובר בה ודי כעסה עליה ועל מישל... היא נסעה ברכב של סטיבי וברחה עד שהגיעה לכיוון קילארני ואלכס (סטיבי יידעה אותו) מצא אותה וניסה איכשהו לעודד... בסוף הוא החזיר אותה ורוז דיברה רק עם מישל (כדי להבין) בכל אופן בסוף הם התכוננו לעזיבה וסטיבי ניסתה לדבר איתה ואמרה לה שהיא כתבה לה מכתב ושהיא שרפה אותו רוז שוב פנתה ממנה עד שסטיבי אמרה לה את המכתב בע"פ והן עזבו... זה לא ממש שינה... עוד בפרק ג'ודי ורוב נסעו למסור את הבקר של דרוברס וברוב הנסיעה דנו על ענייני גבר ואישה... זה בגדול הפרק, אם יש שאלות...