מה קורה ב L.A ?

aavnerr

New member
מה קורה ב L.A ?

יש כאן מישהו בלוס אנג´לס שיכול להגיד לי מה המצב שם? אני מתכוון להתנחל שם לקצת זמן ורוצה לדעת מה המצב שם. כמה עולה להשכיר בית של 4 חדרים באיזור טוב למשל ואיך המצב הכלכלי שם באופן כללי. יש כאן מישהו כזה ? מהאתרים ברשת האינטרנט שיש לישראלים שם לא ממש הצלחתי לדלות מידע. תהיו נחמדים ותשקיעו בי קצת תודה

MARMELAD

New member
עזוב אותך מאתרים לישראלים

שם לא תמצא בתים להשכיר כנס לדיג´יטל סיטי או לכל אתר גדול אחר ותתחיל משם.. לגבי איך ב LA תצטרך להמתין למורן שתגיע מתישהו לפורום (פעם היו המון חברה מהאזור.. היום נדמה לי שרובם כבר עזבו)

Gefen

New member
יש את הצעדן שמידי פעם ...

מציץ פה. אבל כשצריך אותו הוא אף פעם לא נמצא, וכמובן את שרון...שרון שרון..אייך...

הצעדן

New member
מה זאת אומרת ? ../images/Emo119.gif

מה זאת אומרת לא נמצא כשצריך אותו ? נכון שנעלמתי לכמה שבועות אבל גם כשאני לא באזור אפשר תמיד לשלוח דואל, מסר או ינשוף... ולעניינו, כשאין לי מה לומר אני שותק. כמו שנאמר, "מילה בסלע איסתרא בלגינא שעה אחת קודם". מה לעשות, אני לא מבין בבתים ולא בעסקים. רק בקומקומים, קפה, קולפי תפוזים וכמובן מגבעות לברווזים.

Sharon_1

New member
אני כאן!!

מה המצב מאיזו בחינה?! אתה מכיר את LA? יש פה המון איזורים טובים (והמון לא טובים...). המצה הכלכלי - באיזה תחום אתה? יש לך גרין קארד? אני אשמח לעזור, אבל אולי שאלות יותר ספציפיות וקצת מידע עליך - יעזור לי מאד. שרון

aavnerr

New member
לוס אנג´לס

אין לי גרין קארד אני דווקא בענייני עסקי מסעדנות ואם אפשר בכלל לקבל גרין קארד כדי לפתוח עסק שם ואם בכלל שווה לפתוח שם עסק. אני פשוט מחפש מקום לפתוח מסעדה נוספת על זאת שיש לי בתל אביב < משאיר אותה לאח שלי שיגווע איתה > בקיצור אני לא מתכוון לעבוד כשכיר שם אלא דווקא לנסות לעשות עסקים. אולי לייבא מישראל מוצרים ישראלים , לא יודע עדיין מה , אבל ברור שאני לא מתכוון לעבוד כמתדלק שם. השאלה היא אם המצב הכלכלי שם לא יותר גרוע ממה שקורה בתל אביב בימים אלה תודה

Sharon_1

New member
אז ככה -

אל תשווה את המצב הכלכלי כאן לזה של תל אביב. ממש לא גרוע. אולי היו ימים טובים יותר, אבל גרוע?! לא! כדי לפתוח כאן עסק ולעבוד בו באופן חוקי יש לך 2 אופציות, עד כמה שאני יודעת - 1. להשקיע הרבה כסף, בין 1/2 מיליון למיליון דולר ולהעסיק מספר מסויים של אמריקאים ואז מקבלים גרין קארד - כמובן שלא אוטו´, אבל בגרע שאתה נכנס להתליך אתה חוקי. 2. לפתוח עסק ולהשקיע בו לפחות 100,000$ואז אחרי תקופה מסויימת אתה מקבל אישור עבודה ל - 3שנים. כדאי בכל מקרה להתייעץ עם עו"ד(יש פורום כזה ב YNET). אשמח לעזור עוד - שרון

Doron333

New member
Set up your business in the USA

Hi Avner, You might have a few good options, since you are already a businessperson in Israel. First I wish to mention the L1 VISA. If your restaurant in Israel incorporated then you might be eligible to set up a branch of that company in the US and transfer yourself as an excutive or manager. That is posible if we can show the direct link between your Israeli business and the US company i.e the restaurant. The good thing is that if you get the L1 visa, the road to the green card is really quick. Another option you might have is the E1 visa, most people don´t know about it, but it´s really particular. The visa is based on a trade treaty that exiests between the US and Israel. The business must be based on some trade between the two countries. There is no set amount required to invest and all you need to do is meet the criteria. You seem to be a good candidate for this one. The visa is good for ever as long as your buisiness is operational and you need to renew it every 2 years. Feel free to email me to [email protected] if you have questions or need help with the process. Yakov- infoimmigration

למעלה