מה קורה בתפוז??? אני לא מצליחה לתוח אף הודעה. לא כאן ולא בפורומים אחרים? האם גם אצלכן זה כך?
A av_i_va New member 13/11/02 #1 מה קורה בתפוז???../images/Emo123.gif אני לא מצליחה לתוח אף הודעה. לא כאן ולא בפורומים אחרים? האם גם אצלכן זה כך?
מה קורה בתפוז???../images/Emo123.gif אני לא מצליחה לתוח אף הודעה. לא כאן ולא בפורומים אחרים? האם גם אצלכן זה כך?
ש שמיימית New member 13/11/02 #3 גם אני לא מצליחה לראות תמונות כבר חשבתי שמחשב בבית התחרפן! טוב לדעת שלא רק אצלי
ג גלי של משה New member 13/11/02 #4 שיפוצים פה ../images/Emo88.gif../images/Emo43.gif בלי לחץ.. רק משפצים את התפוז. כנראה שמעכשיו עם כל פתיחת הודעה לא יופיע אלא שורת ההודעה תהפוך מאפור כהה לאפור בהיר. גם אצלי עם פתיחת ההודעה התמונות לא נפתחות סבלנות, הם בטח גם את זה יסדרו בהמשך
שיפוצים פה ../images/Emo88.gif../images/Emo43.gif בלי לחץ.. רק משפצים את התפוז. כנראה שמעכשיו עם כל פתיחת הודעה לא יופיע אלא שורת ההודעה תהפוך מאפור כהה לאפור בהיר. גם אצלי עם פתיחת ההודעה התמונות לא נפתחות סבלנות, הם בטח גם את זה יסדרו בהמשך
P psa New member 13/11/02 #5 יצאתי למספר שעות והשמש המודיעה על הודעה חדשה נעלמה לי . תמונה ניתן לראות בעזרת לחיצה על : [מצורף קובץ jpg]-נפתח חלון ורואים כל תמונה. בהצלחה
יצאתי למספר שעות והשמש המודיעה על הודעה חדשה נעלמה לי . תמונה ניתן לראות בעזרת לחיצה על : [מצורף קובץ jpg]-נפתח חלון ורואים כל תמונה. בהצלחה
N natali_rh New member 13/11/02 #6 התפוז שלנו ממש נרקב.... היום היה קטסטרופה והשינויים בכל שני וחמישי זוועה, רוצים לשגע אותנו.
A av_i_va New member 13/11/02 #7 נטלי - לאן נעלמו הדגים? החתימה המקסימה שלך התקלקלה. נעלמו הדגים.... האם זה רק אצלי?
א א אוהל New member 14/11/02 #9 אני רואה רק פסים בחתימה של נטלי וזה ממש מרגיז שהתמונות לא נפתחות עם פתיחת ההודעות!!!
א א אוהל New member 14/11/02 #11 חזרו הדגים! וגם התמונות נפתחות! היפ היפ הוריי!!! כייף לחזור לפורום אחרי יומיים וחצי הרחק מהמחשב! לילה טוב
חזרו הדגים! וגם התמונות נפתחות! היפ היפ הוריי!!! כייף לחזור לפורום אחרי יומיים וחצי הרחק מהמחשב! לילה טוב