מה קורה בשמאל?

מה קורה בשמאל?

עד לפני שבועיים כולם באו בטענות לכך שהשמאל אנמי,לא רואים אותו ולא שומעים ממנו. פתאום יש תנועת "אדם" של עמיר פרץ והאחים גאון,"מרכז אריק" לשלום,המפלגה החדשה של הרב מלכיאור ומי יודע מה עוד. אסור שיהיה פיצול כזה של כוחות.הבדלים דקים יכולים לחכות-יש להקים גוף משותף.

אם צודקות כותרות העיתונים המספרות

על כוונה כזאת של סיעת יחד, אז במקרה זה אני אכן נגד.

לא משכנע.

אני מחכה לרשימה שתראה את אותם "פעילי שטח רבים",ובנוסף שיוכיחו שההחלטה של ביילין עושה יותר נזק מתועלת ושמדובר בסך הכל בהחלטה לא נכונה.

אינני רוצה להתערב בענייניכם

הפנימיים. אני יכול רק להביע את דעתי האישית בנידון. לי התמיכה הזאת נראית תמוהה מאוד. הרי תחת תירוץ זה אפשר להסכים להרבה מאוד דברים. והיכן הגבול? נראה לי, שגם אם תיפול ממשלת שרון הנוכחית, אז איזו ממשלה שלא תקום, היא לא תוכל ללכת עוד יותר אחורנית, אפילו בעניין "ההתנתקות" החשודה. לכן, לדעתי, גם התירוץ אינו עומד במבחן המציאות.

ועוד

ההססנות שלכם, שאיפתכם להלך באמצע, להיכנס לחצי הריון, חוששני יותר תבריח מכם את בוחריכם. תפקיד הדמגוג הצדקני כבר תפוס ע"י "שינוי" הממולחת. ואני אישית רק אצטער על ירידת כוחה של מפלגת שמאל בישראל. סמליים מאוד ה"ויכוחים" שלכם עם הטרולים כאן בפורום שלכם. הם באו לכאן במטרה מוצהרת לירוק לכם בפרצוף, ואתם מנגבים בכניעה ומנסים "להסביר להם" את דבריכם הנכונים, הצודקים וההגיוניים, כאילו מעניינים את הטרולים שלכם "היגיון" או "צדק". זה מזכיר לי את ח"כ לשעבר צוקר שבא פעם למחות על משהו בפני מתנחלים, ואלה משכו אותו לריקוד סוחף במעגל

למעלה