מה קורה בנענע?!

סליידר

New member
מה קורה בנענע?!

שימו לב לתגובות בכתבה הזאת. למרות שנענע כותבים שיש פיקוח על תגובות, אפשר לשים לב, ובמיוחד בעקבות תגובה 33 שאין שום פיקוח ושום כלום. ב ynet לא קורים דברים כאלה. בנענע אין כל כך כתבות ממש "מעניינות" לעומת זאת. איך זה שנענע מביא אליו כותבי תגובות מעטים, אבל רובם לא ממש 'בעלי אינטלגנציה' שכותבים הודעות כמו "איזה קטבה טפוקה, טוב מ'כפת לי האיקר שאני ראשון – אורן הכוסון חולה על אורית הפ33ה". וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום "אנשים ואינטרנט" בתפוז
.

e-magine

New member
תודה על הכתבה

סופסוף מישהו מביא לכאן משהו רלוונטי. יש לי כמה הערות: באמת יש רושם של חוסר פיקוח, אבל יתכן שכן יש פיקוח ומי שמפקח חושב שהתגובות האלה עדיין בתחום חופש נביטוי המותר. חלק מהתגובות אינפנטיליות, אך חלק באמת באות מאיזה מקומות אפלים ובאיזשהו מקום, אני חושב שעם כל אי הנעימות, טוב גם להחשף לדברים האלה ולו כדי שאנשים יבינו אילו אנשים מסתובבים מסביבנו וגם שלא כל מי שמסתובב באינטרנט הוא יפה ונחמד, כמו שכמה אנשים סברו או לפחות כתבו. מעבר לכך, אני לא מסכים איתך שבנענע אין כתבות מעניינות. מעניין ולא מעניין זה עניין סובייקטיבי. אני דווקא מצאתי שם הרבה פעמים כתבות שעניינו אותי. והערה אחרונה: הרבה מאד אנשים כותבים עם שגיאות כתיב, זה יכול לנבוע מסיבות שונות, וזה לא בהכרח נובע מאינטליגנציה נמוכה. פעם הוסכם בפורוםהזה שלא לועגים לאף אחד בגלל שגיאות. זה עדיין בתוקף.

סליידר

New member
מקבל

בקשר לכתבות אתה צודק, זה בהחלט סובייקטיבי. אני אישית אוהב את הכתבות של חדשות המחשבים או פינת תוכנות השבוע, אני שונא את הטורים השבועיים של הכותבים שם. בקשר לשגיאות הכתיב,מצטער, לא ידעתי, אני חדש פה. בכל מקרה, כנראה שאני ישאר פה, נראה לי נחמד.

dino_din

New member
בנענע אין פיקוח

כנראה שלא ביקרתם בפורומים שם. לדעתי אחת הסיבות שהפורומים בנענע מתים היא שיש שם פיקוח דיקטטורי של מנהלי הפורומים. חבל. צירוף מקרים מעניין אבל בדיוק היום כתבתי להם על זה בפורום תלונות :) יום כתום, דינו.

e-magine

New member
סליידר מתכוון לטוק-באק לא לפורומים

הכוונה לתגובות שניתן להוסיף לכתבות. הנה ב
כמעט אין תגובות, כי אנשים לא באים לכאן בשביל הכתבות, אלא בשביל הפורומים והצ'אטים ואולי האינדקס. הפורומים של נענע, האמת, אף פעם לא אהבתי אותם. אני גם לא אוהב את הממשק שלהם, לא את גישת המנהלים, לא ההתנשאות מהעם (מה זה שמנהל קורא לעצמו "מנהל הפורום"? מה אין לו יוזר ניים? מה הוא מ"כ בטירונות?) אבל בסופו של דבר, זה עניין של טעם אישי. ואם כבר מדברים על מחיקות, גם בוואלה מחקו לי, אפילו בלי סיבה. פעם פניתי למנהל הפורום ושאלתי אותו למה הוא מחק לי אז הוא ענה לי: "אני נשבע לך שלא אני מחקתי לך". או קיי, אז מישהו אחר מחק, מה זה משנה? ככה שאני כמעט לא נכנס לפורומים, לא של וואלה ולא של נענע.

למעלה