מה קורה בכנרת ???

ישי66

New member
מה קורה בכנרת ???

אני ושני חברים מתכננים יום של כייף בכנרת ביום רביעי הקרוב,משהו יודע מה קורה שם???
איזה דגים יש עכשיו או סגנונות דייג מעודפים???

אשמח לקבל תשובה

כנרת

עכשיו בכנרת עונת הז'רז'ור הסתיימה.

עכשיו עונת הקרפיונים התחילה :)

לדעתי שימו על החכות קפיץ, או פתיון בשרי לשפמנונים..

בהצלחה..

דרור1402

New member
ישי

השאלה לאיזה חוף יותר נכון בטבריה אומרים לאיזה צד קפיץ עובד תמיד תכין בצק טוב עם הרבה מרכיבים בעלי ריח טיפ שנתן לי פעם טברייני אז דגתי קצת אחרי חוף בורה בורה אולי לא אומר כלום אז זה 5 קילומטר אחרי צומת מגדל ימינה אז כמו שהוא אמר אין לך מה לחפש פה רק מושטים קטנים תעבור לצד השני (לבנון) שם יש יותר חול בקרקע רב הקרפיונים שם מה שהתברר נכון מאוד כמות התפיסות גדלה ביותר וגם אתה מעבד פחות קפיץ הייתי ביום שישי תפסתי רק קרפיון אחד בערך 1.2 קילו ששוחרר לגדול

ישי66

New member
תודה לכם על התשובות

בפעם האחרונה שהייתי בכנרת דגנו ליד מקורות וחוץ משפמנונים מפלצתיים לא תפסנו כלום,נראה לי שהפעם אני יאמץ את הטיפ שלכם ויעבור לחוף המזרחי ,נחפש מושטים אולי גם קרפיונים,אתה אומר שבזרזור אין מה להתאמץ??? נשחק עם בצק ,יש ח'ברה שאומרים לשים ווניל בבצק ???מה אתם אומרים ???

ישי66

New member
דוח כנרת

רציתי להודות לכולם על הטיפים ,מגיעים לחוף המערבי ליד חברת מקורות מתמקמים באזור 5 בבוקר פורסים חכות ,בצק אלסטי רוטב דגים וביצה ,מתחילות ישר אכילות ,יוצאים מושטים ועדעדעים יפיפיים בעלי צבעים של כתום!!!כמובן שחוזרים לים.במשך היום מנסים לזרזר,מחליפים דמויים כל חצי שעה ,חוץ ממושט קטן לא נתפשו דגים,ישנם מרדפים של להקות דגים וגם של מושטים גדולים אבל לא בולעים ,זה נראה שהדגים הגדולים מגנים על הקטנים מפני הפולש(הדמוי)מוזר מאוד,בכל מקרה נהנו מאוד מהחווה של אמצע שבוע בסתלבט בכנרת,יש תמונה של מושט בעשיה והנקודה של המקום,לידנו ישבו שני ח'ברה שחיפשו שפמנונים ,אחד עם סירת גומי שנכנס למרחק די רחוק מהחוף הוריד חוט עם פתיון וחזר לחוף,לפי מה שראיתי הם הוציאו כמה שפמנונים ממש יפים,אנשים באמת אוכלים את היצור הזה???

shragam

New member
שמח שנהנתם
. האם גם ז'רז'רתם מלמעלה

או ירדתם והלכתם מעט צפונה בין הצמחים ?
שם זה איזור יותר מוצלח לז'רז'ור

למעלה