מה קורה בטקטיקה?

ycyclop

New member
עדכון קצר

הייתי והרושם הראשוני ממש טוב. חנות ש-90% ממנה מוקדשת למשחקי לוח. עושה טוב על הלב הערכה אישית שחלק מהמשחקים יותר זול מפריק והיו כמה מציאות: railroad tycoon ב-320 ש"ח שנמכר בקלות רבה, ועדיין יש עותק של Oasis ב-130 ש"ח בלבד. תמורה עבור הכסף זה כרגע המוצר הכי טוב בחנות לפי דעתי האישית

ycyclop

New member
אין קשר

יש במשחק מנגנון מיוחד של מכרזים. למרות שכתוב 3-5 שחקנים עדיף לפחות 4 שחקנים (בשלושה הוא די גרוע)

YanivLib

New member
יש ויש

באנו שלושה חברים (אני, עמיר רחום (שחבר בפורום) ועוד חבר בשם שי) במטרה מוצהרת לנסות ולקנות משחקי קופסא. לצערנו, הצלחנו להשלים רק חצי מהמשימה. התחלנו את הביקור בערך בשעה ארבע אחה"צ. בהחלטה ספונטנית ושרירותית, התחלנו עם "Marvel Heroes". זאת הסתברה להיות ההחלטה הגרועה ביותר שעשינו כל היום - זה המשחק בעל ההוראות המורכבות ביותר שנתקללנו בו (אחרי Twilight Imperium). לקח לנו 45 דקות לקרוא את ההוראות, ואז פשוט נואשנו מהניסיון והפסקנו. עברנו למשחק קליל יותר, Ra. באדיבותו הרבה של מישהו (האם זה אתה גלעד?) שהסביר את המשחק כולו בשלוש דקות. שיחקנו ונהננו (וניצחתי). לאחר מכן ניסינו לבדוק את דרך המדבר, אך השעה כבר התאחרה ולא נותר לנו פנאי. לכן סיימנו ללמוד את המשחק ולא שיחקנו בו. כשסיימנו עם כל ההדגמות, החלטנו שהגיע העת לקנות קצת משחקים. לחרדתנו הרבה, גילנו שכל המשחקים שחשבנו לקנות:Ra, Catan Card Game ומצודות נקנו ונגמרו מהמלאי. מצד אחד אנחנו שמחים על ההצלחה של החנות. מצד שני אנחנו שואלים את עצמנו: איך נגמר לחנות המלאי של משחקים כבר ביום הראשון? כמה אנשים כבר רצו לקנות את משחק הקלפים של קאטן? חלק מאיתנו גרים רחוק מהחנות, ולא יזדמן להם לחזור לקנות בקרוב. אז חבל. לגבי המחירים: עושה רושם שהמחירים בטקטיקה זולים או שווים למחירים בפריק בכל המשחקים. רובם זולים יותר. זו היא אם כך בשורה גדולה לעם היהודי בציון.

Pentax

New member
אני ביררתי קודם...

ולי נאמר ש- Ra לדוגמה יגיע רק בסוף השבוע. הבנתי מבעלי החנות שרוב הסחורה עוד לא הגיעה לכן לא באתי לארוע פתיחה... סתבר שפיספסתי כמה משחקים שווים

ycyclop

New member
כן זה אני וקצת חומר למחשבה

היות והחנות בתחילת דרכה ולא ידוע מה תהיה העדיפות של הקהל בארץ, אני יכול להבין את בעלי החנות שלא מחזיקים כל משחק בשנים או שלושה עותקים. אני מקווה שאם יהיה רצף קניות אז הם יוכלו להגדיל את המלאי ומספר העותקים מהמשחקים המבוקשים יותר.

לועהארי

New member
מסכים...

לייבא זה עסק יקר, להרים חנות זה עסק יקר. לכן לא מפתיע אם הם ירצו לקבל קצת החזר על ההשקעה לפני שהם מוציאים כסף על הזמנות גדולות. זה גם נותן תחושה של גודל השוק והפוטנציאל של המכירות.

תודה על ההדרכה

כאמור, אני הייתי אחד מחבריו של יניב. אני מבין את הנקודה שלך אבל עדיין - אני באתי מחיפה (אני לומד בטכניון) לכבוד האירוע (כתירוץ לשחק עם חברים) וממש אוכזבתי לגלות שאזלו העותקים (או עותק אחד?) של Catan Card Game שהייתי מעוניין בו. לרוע מזלי ומזלם, בדרל חזרה לחיפה יום למחרת קניתי את המשחק בפריק במחיר גבוה ב-10 שקלים, פשוט כי אני גר רחוק ולא אחזור לת"א בזמן הקרוב.

IirionClaus

New member
דיווח קצר

הגעתי עם ארוסתי לדיזינגוף סנטר בערך בשעה שתיים על מנת לאסוף את טבעת הנישואין שהזמנו לה. אח"כ תכננו ללכת ליפניקה, מסעדת סושי מצויינת ברחוב דיזנגוף, אבל ירד בחוץ גשם זלעפות (ולהוציא את הרכב מהחניה של הסנטר זו התאבדות). החלטנו לאכול משהו בתוך הסנטר, התחלנו להסתובב ולחפש, ואז זה הכה בי... פניתי לארוסתי במבט מבולבל ואמרתי לה, "אירוע הפתיחה של טקטיקה היום!!" היא הסתכלה עלי במבט מזוגג ואמרה, "מה??!". כמובן שהסבר קצר עקב אחרי סיטואציה מביכה זו. פנינו בזריזות למודיעין של דיזנגוף סנטר (שזיהו את טקטיקה בתור "החנות החדשה") ותוך מספר דקות הגענו לחנות. **נושם לרווחה**. בכל מקרה, שיחקנו King's Blood (נחמד אבל לא התלהבנו) ושמענו הסבר על Once Upon a Time (שלמרבה הצער לא היה זמין למכירה). פטפטנו קצת עם בעלי החנות ונשותיהם, וקצת עם גיימרים אחרים. לבסוף, קנינו את RA- אז אני מתנצל בפני כל מי שלקחתי ממנו את העותק האחרון. התרשמנו מאוד לטובה מהחנות. אני מקווה שבקרוב הם ייבאו מוצרים קצת פחות mainstreamים (נורא רצינו את התוספת למשחק הקלפים של קאטאן ולא היה). אנחנו גם מצפים בקוצר רוח לארועים מאורגנים- כבר התחלתי לפנטז על הזדמנויות לשחק Starcraft ו-WoW:Boardgame באופן מאורגן ונוח, בלי אנשים שעוזבים באמצע. המון, המון בהצלחה!!

chief21

New member
איפה זה בדיזינגוף?

ליד מה זה? אתם יודעים כמה קשה להסתדר בסנטר...

כן הייתי היה ממש נחמד ת'אמת!

אבל באמת לא היו משחקים שרציתי.... למשל RA באמת עוד לא הגיע... וגם BATTLE LORE שמאוד רציתי לקנות לא היה וגם SAMURAI אמרו לי שיגיע כנראה בסוף השבוע... חבל כי אני מהצפון וזה דיי סיפור בשבילי ליסוע לשם....

למעלה