מה קורה באיטליה

yosense

New member
עווית רצינית לרגע

סתם לזרוק הזמנות לפתיחה כלשהיא, אני יכול מטווח הבטחון הזה בלי בעייה. התחושה הכללית (ערך עווית) היא של הכנות ללא טווח מוגדר . שלש; נראה לי שהשלב הבא יהיה פרימת השרוכים של המצנח, ונחיתה לולינית, מה גם שאם אך ורק (חייבים יחד) לצרכי תעמולה ועידוד הנפש. בהמשך עונת הבילויים, בהמשך, בקיץ אמורה התגבורת הנשית המרשימה להדגים הצפת דעת הגובלת בשריקות מציל מבועת מטביעה. על החסקה תעלינה ממיטב בנות השרון בלווית חמת חלילים שיונשף בידי מתנדבים מבני המשפחה או בפי נודדים צעירים מיפו שנחתו בסיירה נבדה ומאיימים עלי בפלישה - ללא כל מטען, ואני מתחכך בהצעתם ליפול עלי. הערה עקרונית: היין הספרדי לא בהכרח זקוק לסיוע איטלקי, גם נתחים עסיסיים של בשרים לא ממש הכרחיים. מוזיקה איטלקית בת ימיינו, מהחזית של הסיגנון המעורב, האיזוטרי, הקיצבי, ישמעו באהדה מלווה בקריאות התפעלות, אני משער. אני שומע משמע אני קיים . מה היה לנו עוד? שש. יקי. יקי בטוח שיהנה מכל תפנית ותזוזה. אפשר יהיה למשל להכין לו עוף ביין, כבד חמון או רגלי ארנבות מטוגנות וכד'. אין להבין מכל שלעי"ל שלא תגיע הזמנה. ההיפך הוא הנכון, ככל שהמצנח נפרש, עולה הכריזנטמה הנפשית ופורחת בחלקה העליון.

קונגרס חזירים?

שמעתי טוב? היה call for papers לפני זה? יוצגו מאמרים ומחקרים חדשים? הולכת לקום המדינה החזירית? משהו?

Nathi

New member
קונטרה לאו"ם אולי?!הזמנים--> קשים

-הם. החזירים חזרו לשלוט. "לחם ורובים-לחם ורובים" גדול יוסנס...תודה-גרמת לי לחייך עם קישוריך... OINC OINC

למעלה