מה קורה באיטליה

orihay

New member
מה קורה באיטליה

שלום וערב טוב לכולם ! האם יש מישהו כאן בפורום שגר כרגע במילאנו שבאיטליה הרחוקה , ויכול לתת לי מידע ?

Sparker

New member
פלינט מידי פעם מופיע פה...

תנסה/י לצעוק חזק... ומי יודע...

פלינט1

New member
פרקר, קרעת לי ת'אוזן

אני פה במצב עירנות פאסיבי. חשבת שאני אעזוב אותך לבד עם יוס שבזמן האחרון הפך להיות יוסוף השיפוצניק? אגב יוס, ספר איך הדירה.נשארתי עדיין בתאור שלה בתור ח'ירבה, ואני מניח שמצבה טוב יותר כיום.

yosense

New member
איזה שיפוצניק ??

היכולת שלי מתבטאת בהנחתות פטיש רטובות על כל מה שמגיע לו. זה בוש יכול ללמוד ממני איך להלחם בסדן חוסם. החורבה מנהלת עכשיו אח וחוטי חשמל מתפזרים על הקירות. מצב הרבה יותר טוב, טוב,מודה. ממש סבבה. ועוד השאירו אותי לבדי לחודש. אגב ספרקר מבלה הרבה בהצגות, משחקי כדורסל והמחשב שלו מתאים היום לטיגון חביתה (הוא יצא להביא תבייצים) וזה לא כמו שאתה חושב, לבד עם ספרקר זה לבד בלעדיו, נחיי שאתה יכול לנגב איזה מפית. הייתי בחוץ וחזרתי, והנה מצאתי שממה. ממש שממה נהייתה פה. שיממונו של תפוז.

een ogenblik

New member
לא שממה, אלא דממה

ויש כאלו מאיתנו שחיים באיזור שימשי, שהעדיפו לטייל בצל השמש המלטפת, ובחסות השמיים הכחולים. טוב, נו, למעשה גורשתי ממחשבי, לאחר שהאיש החליט לעבוד מהבית היום. הצלחתי לישון שמונה שעות כמעט רצופות הלילה, ואני מקווה שהנדודים נדדו ממני והלאה. חוטי חשמל מרושתים על הקירות, נשמעים כמו שיפור ניכר ברמת החורבה מלאת האופי שאתם גרים בה, ואני מקווה שתחשיב הכסף הנחסך מהוצאות חשמל בינתיים, מכסה את ההוצאות ששולמו לבעל הדירה.

yosense

New member
עוגן אהלן (מאתמול) - תני לי להסביר

בעה"ב מקשיב לנטוניו מונטויה - ואל תגידי שאת לא יודעת מי זה, גם חסר לך שתגידי מונטויו למשל. אחרי צהריים, לקולו הנישא והבכייני של מונטויה ראינו את החדשות בטלה, אנטוניו התעקש על החביתה עם התפ"א, ואני ירדתי להאכיל את הכלב. יש לנו גם כלב בחצר ושמו יקי. היום גישם מהבוקר ולכן עוד לא ציירתי, מה שעשיתי ביומיים האחרונים כשעה שעתיים כל יום. אם היה אפשרי הייתי מעלה את הציור אל אתמול, זה מן וריאציה על הנוף פה. ההוצאות פה בסך הכל הן בגובה שאין מה לחשוב עליהן ברצינות. נקודה. לא הבנתי, ואת גם לא גילית מה קרה לך עם השינה? מה פתאום זה נהיה אישו? אני לא הייתי פה כבר מזמן, כנראה שפספסתי איזה פרט מבהיר?

een ogenblik

New member
כנראה שכדאי שלא אגיב על שם הזמר(?)

לא, לא לדאוג, לא פיספסת שום פרט חשוב. נהיה שקט פה מדי לטעמי, והחלטתי לכתוב ויהי מה, רק שהחלטתי לעשות זאת כאשר הדבר היחידי שהיה לי לכתוב עליו הוא חוסר יכולת להרדם (דבר מעצבן נורא, אם לא ידעתם). מכיוון שכבר קיטרתי על חוסר ההרדמות שלי, ניצלתי במה זו כדי להבהיר שכבר הצלחתי גם להרדם (כן, אני אגוצנטרית!), אבל החל מהודעה זו, אפשר לשכוח מהנושא המשעמם הזה. ולנושא שמעניין אותי הרבה יותר - אפשר לקבל סיפורי יקי? מה הוא אוכל? איך הוא מסתדר עם החתולה? למה הוא בחוץ כשיורד גשם? (אוחנבליק נטולת כלב ומייבבת.)

yosense

New member
לקישון אין משהו בסגנון?

ואיפה נמצא עכשיו, בדיוק עכשיו איזה יקה? אגב , חברי הטוב גדעון סיפר לי שהוא נהיה האספן הגדול בישראל של ספרים משומשים, מיוחדים, ורגילים. והוא מוכר אונליין גם - אולי היקה יופיע משם?

een ogenblik

New member
נא לא לשלוח אותי לעוד אתרי ספרות

(גם כך אני נמצאת בהם רוב היום). וכתבת - "יש לנו גם כלב בחצר ושמו יקי.", ואני רוצה לשמוע סיפורים עליו, לא טוב?

yosense

New member
סיפור - יקה ושמו יקי

בהתחלה, ברגע הראשון יקי נראה מסוכן. הוא גדול, הוא זאב, הוא נובח בקול עבה וטורף את האוכל שלו במהירות הבזק. כשניגשתי קרוב, כי הוא קשור בשרשרת של מטר וחצי, הוא קפץ על הגג של המלונה וירד בטרוף ובמהירות מדאיגה, אך אני עם האומץ שהמצאתי לצורך העניין, התקדמתי כמו דוויזיה משוריינת עם גיבוי של צי אפאצ'ים ממעל, אך זה לא עזר.. יקי זינק עלי ממרומי המלונה ובכרכורים זריזים וכמחוכמים הצליח לעקוף את כל ההגנות ולתקוע לי כמה ליקוקים ענקיים. שאריות ריחו של העבר נותצו ונמחקו לנצח. אחר כך הייתי נאלץ להתנגד שישכיב אותי על הארץ, בלי שטיח טיגמור עלי עם הקפיצות והלשון..והוא כלב יקי כבד.. עכשיו למה הוא יקי (או יקה - רק שבספרד קוראים ליקים יאקים) אז יקי קשור כאמור באופן אכזרי עם שרשרת קצרצרת, ורק נשאר לו להתנחם שלא עושים לו כמו לארנבות, השפנים, התרנגולות, הכבשים ושאר החיות בסביבה, והוא לא יעלה על שום צלחת. יקי אינו למאכל. ולא להתפלא על - זה לא רחוק מזה. עכשיו אני יעצור את סיפור הבלש שהתכוונתי ואעבור לבדיחה על יקה שבא לבקר פה והתיישב במסעדה. כמו שהוא גומר את הקפה המוחלש שרשם לו הרופא, ראה ספרדי בשולחן הסמוך מקבל מאכל שנראה ממש נפלא. היי מלצר, בבקשה, הייתי מפקש אם אפשר מנה של מה שהאדון פה קיבל..מצטער, ענה לו המלצר..זו המנה האחרונה להיום..תבוא מחר. ומה סה המנה הסה? זה ביצים של שור - היום היתה הקורידה וזה הבייצים של השור שהיה היום.. בהסדמנוט הראשונה חזר היקה למסעדה, תפס שולחן, והסמין את המנה ההיא. בא המלצר ומניח לפניו עם גינון ססגוני מנה קטנטנה למצער. מאוכסף מאוט שואל היה , ומה סה? למה כל כך קטן? טוב, עונה לו הלצר..לא כל יום השור מפסיד, לפעמים זה הטוראדור..

yosense

New member
אם גרמתי למי נדודי שינה רק

רציתי להזכיר שבספרד התעללות בשוורים זה הספורט הלאומי, והבדיחות עוברות כמו זה עוברות בקלות כל גבול של טעם טוב

yosense

New member
עוגן, אני בגלל דברים כאלה

לא ישן שנים. את צריכה לראות קורידה בשביל להבין כמה זה מזעזע. זה מדהים איך אנדאלוסי מצוי מוכן מצהריים להנות מקשקושי זנבה ולקראת ערב לנפנף חתיכת רגל ולגרגר (ומדובר בשלל חיות, לא בשור דווקא) בהתלהמות משהו..השבוע אגב מתקיים הקונגרס העולמי של החזיר הספרדי. אלפי חזירים משתתפים. נו טוב, ואז לא הערתי אותך..מממ

een ogenblik

New member
אני ניחה שבקונגרס

לא ישאלו לדעת החזירים על בני אדם. חבל, אומרים שחזירים הן חיות חכמות מאד, אולי יהיו להם תובנות מוצלחות.

yosense

New member
עד היום חזירים, לוחמי נינג'ה, אנשים

עם שפם, חוזרים בתשובה, טוראדורים משוחים בשתן שוורים צלול, ומפלצות מהמינים המשוכללים ביותר היו מוזמנים על מנת לדחות, לערער, לשרוט את שרעפי, ולהנדיד את שנתי - מהיום הוכרז הס! ואני תורם את משנתי לעולמות השינה בזה המומנט, ההכרזתי - שן! ילד עקשן וצמא עירנות שכמוך - שן! (המשך סיפורו של יקי הכלב זאב עוד יבוא) ולהתראות עוגנית יקרה

פלינט1

New member
יוס, תמונות מהבית

צרף תמונות מהבית רצוי בסגנון לפני ואחרי ליטופי פטישך. גם צילום של הג'מוס העונה לשם יקי ומסווג ככלב יתקבל בברכה.

yosense

New member
יש שמועה לא מבוססת שיקי

הוא אמנם ג'מוס אם לא גרוע מזה, ולי נותר להתחנן שלא גרוע מזה - איך שזה, זה כבר מעבר לכוחותי. יקי לא רואה את הדיווחים מבגדד ויש לי תקווה שלא יקרה לו מה שקורה כבר לי, שכל התייחסות לדיווחים מזכירה לי במי אני בעצם נלחם בעצמי..קול המקבת האמריקאית מעיר ללא בקש את הג'מוסים או מה שזה לא יהיה. חוץ מזה, שעד שאני יצלם את יקי יקח קצת, קודם כל, כי אני לא ליד המצלמה לאחרונה, ושנית הוא עדיין לא התבסס בליבי אף שהתמסמסתי לגמרי לקישקושי זנבו וליופיו המרנין והקופצני. אבל, יש סיפורים עליו, כי בלילה, כך מעיד השכן, יוצא הג'מוס מיקי, ואני שמימלא נמצא תחת ההפגזות היומיומיות, לא ממש מתגבר..עזרה!

een ogenblik

New member
האם מכאן ניתן להבין שיקי

הוא תוספת חדשה, שהגיע באותה תקופה שהגעתם לחורבה? (איך אפשר להתמסמס לכשכושי זנבו, ולא לבססו בלב?)

פלינט1

New member
ועל ניחוחות ריחו של הג'מוס..

יוס, בתאור הפלסטי של יקי ג'מוסנו החביב, נישמח אם תתאר את ניחוחות ריחו הנידפות מפרוותו עת ליטופיך מגיעים לשם מפעם לפעם.. כמובן בל יחסרו תגובותיו והתבטאויותיו הריחניות עת צופה הוא בשידורי על ג'זירה וראיס העמבה מגדות החידקל. כשהח'ירבה תיזכה לעלות סוף סוף לרשת, במסגרת התערוכה המוקדשת לפטיש ולשפכטל של היוצר הפלסטיני-אנדלוסי יוסוף אל יוסנס, אנא שלח לי מסר שלא אפקשש את האירוע. תמונה של האומן עם כובע עשוי מעיתון ישן ובגדים מוכתמים בסיד, יעידו על תהליכים ומטמורפוזות בהפיכת ח'ירבת יוסנס למישכן אומנויות. פתיחה חגיגית אם תערך בקיץ, תשנע את מכוניתי עמוסה בקבוקי יין איטלקי אל מחוזות האומנות היהודית המתחדשת בספרד. טוב, אם אתה לא מזמין אז נבוא בשביל יקי - ג'מוס הפורום. פלינט.

למעלה