מה זה התאמץ?
א. שוב, יש לך בעיות בהבנת הנקרא, באיזה כיתה את? ב. אני לא מייצגת של אף אחד, יש לי קשרים בחו"ל ואני אבדוק איתם את הנושא. ג. שוב, אין לאלבום שם. ד. בכל ארץ יש אתר רישמי לכל להקה, והוא אמור להיות מתופעל ע"י חברת התקליטים שמייצגת אותם בכל ארץ (כלומר, בישראל - אןאםסי ,שלא עושים את זה). ה. גליה, את רק מוכיחה את רמתך הנמוכה, אני עדיין נותנת לבוייז גג חמש שנים או פחות, ולא כי אני אוהבת אותם פחות מכל אחת אחרת, אלא כי זו דרכם של להקות, בשלב מסויים, להתפרק. ואני מבטיחה לך שאחרי האלבום הבא תתחילי לשמוע את אותם קולות מחברי הלהקה (כמו ניק שכבר רוצה לעשות דיסק סולו, והאווי שמופיע בתפקידים קטנים בטלוויזיה, ואיג´יי ובראיין שעשו סרט, ואני מתארת לעצמי שהילדים אוטוטו בדרך). ו. זה בהחלט משנה אם הפורום רישמי או לא, יען כי רק פורומים רשמיים מקבלים אינפורמציה מדוייקת או מחברי הלהקה או מחברת התקליטים. ז. את מתכוונת לפורום העלוב שלך, שכולן שם מתחת לגיל 13? חחחחחחחחחחחח את חושבת שזה מזיז לי את קצה האצבע? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע, שניה, אני חייבת להרגע מהצחוקים , אוי זה היה טוב, צחוק יפה לבריאות. ח. אני לא שלך, לצערך, לא הייתי ולא אהיה, הרמה שלי גבוהה מדי בשביל ילדות תת רמה כמוך. ט. הייתי מציעה לך ללמוד כמה דברים: 1. לקרוא 2. להפסיק לצעוק 3. להוריד את ההתנשאות, את מכערת את עצמך 4. לשטוף את הפה במים וסבון 5. אני לא רוצה להזכיר איך בנות הפורום הילדותי שלך קראו לך (השמות מאוד לא מחמיאים, וזה סתם ידרדר את הפורום). 6. אני יודעת שאת לא חכמה, את כולך ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה ואין לך שום כבוד למבוגרים ממך. אז בפעם האחרונה בהחלט שאני מבזבזת את זמני היקר מאוד עליך במקום להמשיך את לימודי (אוטוטו מקבלת תואר ראשון בתקשורת למתעניינים, תודה)כרגע, תרגיעי את שטויותיך הם באמת לא מעניינים אף אחד ותתחילי ללמוד נימוסים והליכות. אני חייבת לציין שאני תמיד קרועה מצחוק אחרי שאני קוראת את "דבריה" של הילדה. יום אחד שתתבגרי ותקראי את מה שכתבת, תצחקי בדיוק כמוני. יותר אני לא מגיבה אליך (ולכן, פשוט אל תעני לי).