מה קורה אתנו?

luv kev 4ever

New member
מה קורה אתנו?

לא, זאת לא הודעת מצב. אני מדברת על קהילת המעריצים של הבויז בארץ, שהיא כנראה גדולה כי יש מספיק פורומים עליהם. אם אנחנו רוצים לשנות משהו, או לפחות לנסות להביא אותם לפה, צריך לעשות משהו. לא יודעת מה, צריכה הצעות. אוהבת, luv kev 4ever

howiefan

New member
הבוייז לא יבואו לארץ

בטח לא בשנה שנתיים הקרובות יען כי הם פוחדים עקב המצב הבטחוני (וכידוע, הם לא היחידים). יש בסה"כ שלושה פורומים בארץ עליהם (ז"א רשמיים), שניים בוואלה שבכל אחד מהם יש שלוש הודעות, והפורום הנוכחי. כל השאר הפורומים הם של מעריצות, פורומים שאינם מוכרים או רשמיים. אפילו אןאמסי החארות שכרגע מייצגים את הבוייס בארץ לא טרחו לעשות להם פורום משלהם. מי יודע אולי בעתיד, כרגע אין טעם לנסות להביא אותם או אפילו לדבר על זה, כי זה פשוט לא יקרה, לצער כולנו כמובן.

אוףף!! איזה שטויות יש לכן!!!!!!!!!!

בחיים שלי לא שמעתי כאלה שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הייתן יוצאות קצת-טיפה מהמעגל הזה של ה"רשמי" אולי הייתם יודעות שהבויז תכננו לבוא לפה-והם עדיין מתכננים!!!! אם הם לא היו רוצים לבוא לפה-אז מארגן ההופעות שלהם לא היה נמצא בארץ ובודק איפה אפשר לעשות הופעות!!! ואני לא משקרת לכם-תשאלו אנשים!!! אני ראיתי את המכונית שלו ועוד כל מיני בנות שגרות באיזור ת"א!!!!! אולי אפילו אתם ראיתם את המכונית ולא האמנתן!!! מכונית שחורה עם פס כחול ותמונות של בקסטריט עליה... כשאני ראיתי אותה מי שהיה בפנים שמע בקסטריט.... אני לא ידעתי מה זה בהתחלה...חשבתי שזה מעריץ שלהם או משהו כזה.. אבל למה מעריץ שלהם יסתובב עם מכונית אמריקאית ליד-פארק הירקון, יד אליהו וכו? אז אמרו לי שזה אמרגן שלהם... וזה לא פורסם בשום מקום כי סיבוב ההופעות האירופאי בוטל!! אבל היה להם עוד tour בקרוב....איך שיצא האלבום glory הם באים לאירופה....אז תנו בהם אמון-הם אוהבים אותנו... אם בא לכם לשמוע חדשות רציניות אולי תצאו קצת מהבועה שלכם ותכנסו גם לאתרים ופורומים שלוו דווקא רישמיים.... שימו לב שדווקא אתר שנבנה ע"י מעריצות ומתוחזק על-ידם יש לו את החדשות הטובות ביותר ומגיעות מהר יותר backstreet.net למשל.....והאתר הרשמי backstreetboys.com עושה לנו טובה עם פתיח שלא חודש ממור דן טאת וחדשות ישנות ישנות.... אז אולי אין לבויז אתר ופורום רשמי בארץ...כי גם הפורום הזה או זה שבוואלה לא רשמי-פורום רשמי זה פורום שמנוהל ע"י NMC...ואין כזה אבל יש מספיק פורומים של מעריצים....כדאי לכם להכנס לאלה הם טובים הרבה יותר גליה:)

אם את חושבת ככה...תחשבי!

תיראי גליה נשמה את כנראה לא הבנת נכון! אני בטוחה שהם רוצים להגיע עכשיו אבל אי אפשר בגלל המצב... זה ברור לי! אבל עובדה... שכל הפעמים הקודמות שם אמרו שהם יגיעו כפרה עליהם הם תמיד ביטלו!!!! למה???... ובכל הפעמים הקודמות שהם הודיעו שהם באים המצב הביטחוני לא היה כזה רציני כמו שעכשיו!!! אז יכול להיות שהם רצו או רוצים להגיע. אבל מתי שהם יכלו באמת לבוא הם לא עשו את זה והם ביטלו... כמו שהם לא ביטלו במדינות אחרות הם לא היו צריכים לבטל אצלנו... אבל כנראה שהם לא מודעים לכמה אבל כמה מעריצות יש להם פה שרק מחכות לזה שהם יבואו... אבל שוב פעם אם ככה את חושבת... חופשי אחותי! העיקר שנמשיך לאהוב אותם בכל מצב... ברור!!!!

תאמיני לי ש...

הם מודעים בהחלט מודעים... אחרת הם לא היו טורחים לנסות אפילו להגיע לפה... הם אוהבים את המעריצים שלהם-בכל העולם!!! and let´s face it the world´s sucks!!! בכל העולם יש בעיות...בכל העולם יש טרור בכל העעולם!!!!! מה אז הם לא יצאו מהבית? אנחנו יוצאים בכל זאת!! אנחנו חייים!!!!!!! מה הם לא הופיעו באר"הב יום אחרי גל הפיגועים של 9.11? אפילו שהם אבדו את מנהל הבמה שלהם.... וcap town...שהם היו שם בסיבוב ההופעות של B&B לקידום האלבום.. מה זאת לא מדינה מסוכנת? זאת כן! אז? ועוד ועוד ועוד...מה לעשות? לא להופיע? יש להם פה מעריצים-הרבה מעריצים והם יודעים את זה!!! והם מעריכים את זה@!!!!!!! והם יבואו לפה!!!!תסמכו עליהם!!!!!!!!! בי גליה!!!

howiefan

New member
את יכולה לצעוק עד מחר

וגם עד מחרתיים. א. יש לך בעיות בהבנת הנקרא, לא אמרתי שהם לא רוצים ולא כתבתי דבר כזה בשום מקום, זה הכל בראש שלך, את ממציאה דברים. ב. אמרתי וכתבתי שהם מ-פ-ח-ד-י-ם לבוא, תלמדי לקרוא. ג. אני אבדוק את נושא המכונית, נראה לי מוזר שמפיק שלהם או מישהו מההנהלה שלהם ישים תמונה שלהם על לימוזינה או רכב יוקרתי אחר ויקח אותו לסיבוב ברחובות ת"א, לא מסתדר לי, לא הגיוני. ד. לאלבום עוד אין שם. ה. כמו שאמרתי, אתרי מעריצות או פורומים שלהם הם ל-א רשמיים! ו. בקסטריט.נט נחשב לאתר יותר רישמי משל הבוייז, יען כי כמעט כל המעריצות שלהם מכירות את קייטלין ומשפחתה וכן את אתר fansiilustrated שעוזר לה להפעיל אותו, ולא רק זה אלא שהבוייז בעצמם מכירים אותם ותומכים בהם. מה שמתפרסם שם זה תמיד נכון,עוד לא זכור לי מקרה מאז הקמת האתר של טעות כלשהי. אתר אמין ומדוייק ויותר שווה מהרישמי. (חוץ מזה שקייטלין לא סתם זכתה בתואר המעריצה מס´ 1 של הבוייז על ידם). ז. לצערנו, אין להם בארץ ממש פורום רישמי, הוא היה אמור להיות מנוהל ע"י אןאםסי רק שהם לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך. לכן אמרתי שהשלושה היחידים הם שניים בוואלה שבכל אחד מהם 3 הודעות, והנוכחי. ח. לא לאבד תקווה, יכול להיות שהם עוד יבואו זה פשוט לא יקרה כל עוד המצב ישאר כמו שהוא עכשיו.

לצעוק? מה....בשבילך? אני

אפילו לא התאמץ.... א.אני לא ממציאה שום דבר..אני הגבתי על מה שאני הבנתי.... וסורי באמת שככה זה נשמע...אולי לך יש בעיה בביטוי? ב.נו...זה אותו דבר...עובדה שהם לא! ג.את תבדקי את נושא המכונית? וואלה יופי...מה את המייצגת של JIVE בארץ? מה? את חושבת שאת? יודעת הכל? ד.אז זהו..שהם חשבו על לקרוא לו GLORY ה.נו...אבל הם מחדשים הכי מהר...מה זה משנה? ו.הוא לא אתר רשמי..אתר רשמי יש רק אחת(במקרה של הבויז 2) www.backstreetboys.com www.bboys.com כך שזה לא משנה מי נותן לה עזרה ואם הבויז מכירים אותה או לא.. זה לא אתר רשמי...נקודה ז.מה זה משנה אם הפורום רשמי? הפורום הוא בשביל המעריצות...לא? מה הקשר לפורום של וואלה? יש הרבה פורומים טובים של בקסטריט ח.כן-מה שאת עושה עכשיו מה זה מעודד אל תשאלי... נמאס לי כבר מהשטויות שלך...אוקי? את חושבת שאת כ"כ חכמה ויודעת הכל אז ניוז פלאש you´re NOT!! ידעתי שאני זוכרת אותך מאיפשהוא......עכשיו נזכרתי שהיית בפורום של בקסטריט וכולם ביקשו להעיף אותך!! עם הגישה השחצנית שלך אמרת ש"לבקסטריט בויז יש בערך עוד שנה שנתיים..מה לעשות שום להקה לא נשארת לנצח.." אז מה את סופרת למטה? נשאר להם עוד שנה זה מה שאת אומרת ´גאון´ שלנו?

howiefan

New member
מה זה התאמץ?

א. שוב, יש לך בעיות בהבנת הנקרא, באיזה כיתה את? ב. אני לא מייצגת של אף אחד, יש לי קשרים בחו"ל ואני אבדוק איתם את הנושא. ג. שוב, אין לאלבום שם. ד. בכל ארץ יש אתר רישמי לכל להקה, והוא אמור להיות מתופעל ע"י חברת התקליטים שמייצגת אותם בכל ארץ (כלומר, בישראל - אןאםסי ,שלא עושים את זה). ה. גליה, את רק מוכיחה את רמתך הנמוכה, אני עדיין נותנת לבוייז גג חמש שנים או פחות, ולא כי אני אוהבת אותם פחות מכל אחת אחרת, אלא כי זו דרכם של להקות, בשלב מסויים, להתפרק. ואני מבטיחה לך שאחרי האלבום הבא תתחילי לשמוע את אותם קולות מחברי הלהקה (כמו ניק שכבר רוצה לעשות דיסק סולו, והאווי שמופיע בתפקידים קטנים בטלוויזיה, ואיג´יי ובראיין שעשו סרט, ואני מתארת לעצמי שהילדים אוטוטו בדרך). ו. זה בהחלט משנה אם הפורום רישמי או לא, יען כי רק פורומים רשמיים מקבלים אינפורמציה מדוייקת או מחברי הלהקה או מחברת התקליטים. ז. את מתכוונת לפורום העלוב שלך, שכולן שם מתחת לגיל 13? חחחחחחחחחחחח את חושבת שזה מזיז לי את קצה האצבע? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע, שניה, אני חייבת להרגע מהצחוקים , אוי זה היה טוב, צחוק יפה לבריאות. ח. אני לא שלך, לצערך, לא הייתי ולא אהיה, הרמה שלי גבוהה מדי בשביל ילדות תת רמה כמוך. ט. הייתי מציעה לך ללמוד כמה דברים: 1. לקרוא 2. להפסיק לצעוק 3. להוריד את ההתנשאות, את מכערת את עצמך 4. לשטוף את הפה במים וסבון 5. אני לא רוצה להזכיר איך בנות הפורום הילדותי שלך קראו לך (השמות מאוד לא מחמיאים, וזה סתם ידרדר את הפורום). 6. אני יודעת שאת לא חכמה, את כולך ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה ואין לך שום כבוד למבוגרים ממך. אז בפעם האחרונה בהחלט שאני מבזבזת את זמני היקר מאוד עליך במקום להמשיך את לימודי (אוטוטו מקבלת תואר ראשון בתקשורת למתעניינים, תודה)כרגע, תרגיעי את שטויותיך הם באמת לא מעניינים אף אחד ותתחילי ללמוד נימוסים והליכות. אני חייבת לציין שאני תמיד קרועה מצחוק אחרי שאני קוראת את "דבריה" של הילדה. יום אחד שתתבגרי ותקראי את מה שכתבת, תצחקי בדיוק כמוני. יותר אני לא מגיבה אליך (ולכן, פשוט אל תעני לי).

howiefan

New member
אה ועוד משהו קטן

ידעתי ששכחתי משהו, אל תטרחי לשלוח לי אימיילים לאימייל שלי, אני כל פעם מוחקת אותם מחדש, הם לא מעניינים אותי. אל תעני לי תודה

למה לכל הרוחות את חושבת שאני אטרח?

אההה-רק תזכרי מי באה לאתר שלי ושאלה אותי אם אני יכולה לעזור לה למצוא מעריצות של בקסטריט....

luv kev 4ever

New member
טוב, די.

לא הייתי מאמינה שההודעה שלי תעורר כזו המולה. ואני לא מתכוונת לטוב.howiefan, די, הבנו אותך, ואם את באמת אדם בוגר, אז את לא תטרחי לענות על זה ולעצבן גם אותך, גם אותנו, וגם אתה הגליה הזאת, שאת כנראה מעצבנת, כי היא עונה לך. אנחנו לא פורום ליכלוכים, אנחנו פורום בקסטריט. גליה - די. אם את רוצה לעצבן אותה, תעשי את זה בפרטיות ולא לעיני כל הפורום, זה מעצבן לפתוח הודעה ולראות מגילת העלבות שאין בה צורך. ואחרון - gowiefan, לא כל בנות ה-13 מטומטמות, אנחנו אוהבות לחשוב על עצמו גם כעל בני אדם, לא רק ילדות, מה שרובנו, כבר לא.

howiefan

New member
צודקת

שימי לב על הודעה הראשונה שלי בנושא, נחמדה ולעניין, מה קיבלתי בתמורה? צעקות, קללות, נאצות, כשאני מותקפת אני מרגישה צורך לגונן על עצמי, אני בטוחה שאם את היית מותקפת היית רוצה להגן על עצמך. נכון את צודקת, זה פורום בקסטריט, לכן ביקשתי מקים שתמחוק את השטויות. גליה לא תעצבן אותי יותר, חסמתי אותה מהאימייל שלי, כל ההודעות שלו מחוקות, ואני לא עונה לה יותר, ככה יותר נחמד. ולא התכוונתי לכל בנות ה - 13, התכוונתי לאחרות אבל לא משנה, לא נכנס לזה בכלל. ועם כל הכבוד אליך בלי רצון לפגוע, בנות 13 הן ילדות, זו עובדה לא המצאה שלי, ככה זה הטבע. מי שהגיעה לגיל 18 - 21 = נערות, 21 ומעלה = בחורות צעירות, אחר כך בחורות, נשים וכו´.

סורי...לא התכוונתי להרגיז אף אחד..

ואני לא הגליה הזאת....לא ניסיתי להרגיז אותך... פשוט הקארין הזאת...מתנשאת מעל כולם...בטוחה שהיא יודעת הכל... אם בא לכם למחוק לי את ההודעה-תמחקו.... זה לא היה שום דבר נגדכם... אני פשוט מכירה אותה מפורום אחר שהעיפו אותה ממנו...ואני יודעת שהיא כולה רק דיבורים...אני פשוט התעלם ממנה....כדי גם לכם לעשות זאת

howiefan

New member
והנה מה שהתכוונתי - קים, למחוק

אני לא צריכה להוסיף נכון? (נ.ב. היא מתכוונת לפורום העלוב שלה, שם כולן תינוקות, ולא מסוגלות להתמודד עם נשים מבוגרות וחכמות מהן). אני הקמתי פורום מוצלח משלי, אבל שם יש רק מעריצות מחו"ל מעל גיל 21, אני מעדיפה איכות על כמות. דרך אגב, תוכלו גם למצוא אותי בפורומים ואתרים של מעריצות מחו"ל, אך ורק מעל גיל 21, וחלק מעל 23. קים - אנא מחקי, חבל לדרדר את הפורום, הוא היה כל כך נחמד ואיכותי עד שהיא הגיעה. תודה ולילה טוב

mya 6

New member
מה אומר ומה אגיד..

אמן,אמן ואמן...!!!! תארו לכםץ... שהם באמת יבואו... תארו לכם כמה אבטחה תהיה!! ווי.. חבלז"ץ...

bsb girlll

New member
3 רשמיים?

ומה בדיוק עושה אותם לרשמיים? אני רוצה להגיד לך שיש מיליון פורומים ישראלים שלהם... מה זה משנה אם הם רשמיים או לא? עד לפני כמה זמן לי היה פורום שלהם שדרך אגב היה אחד הפורומים המצליח ביותר באתר שבו הוא היה.

גם אם הם תיכננו לבוא, למרות שלא

נראה לי שהם תכננו...... המצב לא בדיוק מאפשר את זה, ואם לא שמת לב לא הרבה אומנים באים לפה, בדיוק מאותה סיבה. הם פשוט מפחדים ובמצב הזה אי אפשר להאשים אותם, אם הם יבוא יצטרכו אבטחה כל כך כבדה וזה ימשוך הרבה תשומת לב. וההופעה עצמה תהיה מוקד לפיגוע.

למעלה