מה קורה אתכם חבר´ה ??

מה קורה אתכם חבר´ה ??

עכשיו נתקלתי בתופעה המצערת הנ"ל : אני מגיע הבייתה פעם בשבוע, וכתל אביבי נאמן אני דואג להתעדכן בפורום כל יום חמישי , אבל הוא לא זז! במשך 7 ימים נכתבו רק 2 שרשורים ! איפה אתם , תל אביבים יקרים שלי ? הפורום בסכנת הכחדה ואנחנו צריכים עזרה מכל מי שיש לו 10 אצבעות ! אז נקרא אותכם .... אלון.

חוץ מ:נו..נו..נו.. מה אתה מספר?

הפורום עלה לאוויר ב: 2002. 02. 17. עוד לא עברו 20 ימים, אז אל תגזים. הנושא "תל אביב" קצת גדול יותר, מאשר אופניים, או מריצי MADONNA . אם תקרא את הודעות הלילה, תבין, שיש כיוון... דעגתך מרגש אותי, אלון היקר, תוסיף את כל המרץ שלך לתוכן! מודה לך : אווה

בנסוף, אתה יודעה, יש ימים,

ששום דבר לא חשוב, ביחס לעבד חיים, כל כך הרבה חיים הלחו לנו, השבוע... תפתח את צילומים של טומי, להרגע. שבת שלום לך.

טומי*

New member
קצין וג´נטלימן ../images/Emo12.gif

"עמוד נוח"....למה שאתה לא תכתוב לנו משהו מעניין? להתלונן זה הכי קל נכון? טומי שאוהב את עזריאלי בטירוף

שכחתי להגיד, כמה דברים, אתמול...

1. לדעתי, לפורום צריך שכל, לא 10 אצבעות. 2. אם, בתפוז, לדחות פורום, סיבה מספקת , שאין מספיק שרשורי פקה-פקה, בסגנון הודעות של מילים בודדות, אז סימן, שלא כאן המקום שלנו - אני משוכנעת, שבהנלת תפוז, האנשים לא קצרי אופק, כאלה.... 3. הפורום נותן הרבה אפשרויות נוספות, מעבר לשיחות, שאתה רוא, בפתיחת העמוד. ישנם סקרים, לוחות, קישורים, קבצים עם תוכן, עוד מאט גלריה, ומאמרים. תראה לי פורום, שמשקעיים בתוכן כל-כך, ובזמן קצר, יחסית. 4. מחכים על הודעות, בתוכן עמוק שלך... אך עבר לך השבת , אלון? אווה

לאווה, טומי וכל השאר

מספר דברים : קודם כל אווה., אני ממש מעריך את מה שאת עושה כאן בפורום ולא זלזלתי לרגע, באמת כל הכבוד. חוץ מזה, את צריכה להיות גאה כמנהלת הפורום ולהמריץ ולהחיות את הפורום, ואני חושב שאת עושה עבודה מצויינת עד עכשיו, ולא לחיות בפראנויה של " עוד רגע סוגרים לי את הפורום". תהיי גאה במה שאת עושה ואל תהיי חשדנית בנושא. הנהלת הפורום פגעה בול גם בהרמת הפורום ( שאגב עכשיו כל עיר מקימה , אבל אנחנו היינו ראשונים ) וגם במנהלת אז תמשיכי ככה ! והנה איזה תוכן איכותי , אשמח לשמוע את תגובותיכם :

תל אביב בשבילי

תל אביב בשבילי זה בית, זה מקום קסום ומיוחד ותמיד יישאר ככה, ולא אכפת לי מה יגידו אחרים. אני נמצא רוב השבוע מחוץ לתל אביב ואני מסתובב הרבה בארץ, ותאמינו לי שאין כמו תל אביב. החל מהאוירה ועד האנשים . אני הולך ברחובות ומרגיש את הקסם - מספיק להיות באבן גבירול בשעה 1 בלילה כדי להבין. נכון - תמיד אפשר לקטר שראש העיר דפוק ושאין חנייה אבל צריך לראות את הצד הטוב . הטיילת שלנו הכי יפה בארץ ועזריאלי שלנו הקניון הכי טוב בארץ, ואלנבי זה רחוב הבילויים הכי טוב בארץ ודיזינגוף רבתי זה איזור המסחר הכי טוב בארץ, ואיך אפשר לשכוח את שוק הכרמל הכל כך מיוחד או את שינקיןואפילו "גן העיר" , שכבר נחשב פאסה - הוא חויה. את כל אלה לא תמצאו בשום מקום אחר חוץ מתל אביב. לפעמים סתם ככה אני יוצא החוצה ומתחיל ללכת ברחובות עם חיוך גדול, מסיבה אחת : אני אוהב את תל אביב - העיר שלי . ודרך אגב השבת שלי הייתה מצוינת. איך שלך ?

שמחתי לקרוא את התל אביב שלך...

אני חושבת, שהבסיס אצל חברי הפורום, שאהבים את העיר, אבל בגגל אהבתנו, רוצים לפשר, מה שאפשר בהחלט, לשפר. משתדלים לא לקטר סתם, אלא להחליף דעות, כדי לגבש עמדה, שיותר מסתם להגיד - לא. שיהיה לך שבוע טוב, ותחזור אלנו, ביום חמישי! אווה

למעלה