מה קורה אצלם ??

krubrub

New member
מה קורה אצלם ??

בוא נגיד ככה ! בהנחה (ואני מדגיש בהנחה) שבישראל יש קיצוני אחד לכל 1000 איש או 70 ל-1000 איש כמה קיצוניים יש בצד השני בכל אחד מהמקרים ?? מקווה שהנקודה ברורה. הקיצוניים שלהם רוצים להרוג בנו ואנחנו צריכים להתגונן למעשה מספר האנשים לדעתי שרוצים ומוכנים להרוג בנו מונה מעל 10000 עשרת אלפים ראש ,כלומר למעלה מ-10000 איש מעורבים בדרך זו או אחרת בטרור בזמן הווה היום עכשיו ! ואתה מדבר על ויתורים ? מה שאני מציע לעשות זה קודם כל לנקות את הערבים מנשק למעשה לבצע פעולות מלחמתיות דה פקטו ולהטיל משטר צבאי על כל אזור כזה ולתפוס או להרוג את הבעיה שמביאה טרור על אזרחינו אני רוצה שכל מי שעסק בטרור יחוסל כל מי שמסית לטרור דמו ישפך ולא הקקמייקה שמתבצעת עכשיו

brotos

New member
קודם כל, תרגע.

אני מקווה שאתה מבין שבתור בן- תרבות עליך לנהוג באנשים כאנשים. אני לא אומר שדעותיך הם לא נכונות, זוהי לא הנקודה, אבל בצורת סיסמאות תמיד קל לדבר אבל אחרי זה קשה יותר לבצע. הטון שלך מתלהם, לאומני, מיליטנטי, כמו אחרון האנשים בשוק. ועכשיו לטענות עצמם (אוף, איזה טרף קל..): אתה מדבר על קיצוניים בצד השני אך שוכח שאתה בעצמך נחשב לקיצוני. החשיבה של הימין תמיד מתחילה בכך שלפלשתינאים ניתנה זכות המחשבה ולאחר מכן הבחירה והם בחרו- אנחנו שונאים את הישראלים. אבל אתה שוכח כי אלה אנשים שמובלים ע"י דמגוגים במסגדים ובכלי התקשורת, שלדעתי מטיפים לשנאה בגלל הכיבוש הישראלי הממושך. כל עוד ימשך הכיבוש, תמשך השינאה. ישראל, למרות מה שכל איש ימין יטען כנגדי, לא יכולה לנצח בכוח הנשק. ההצעות שלך, חוץ מזה שהם ברבריות וגזעניות, גם לא ברות-ביצוע. לתפוס, להרוג, לחסל את כל היהודים אהההה.. את הפלשטינאים (אני מקווה שנקודה ברורה- היום, ערב יום השואה).

טרף קל אולי

אבל אתה שוכח משהו חשוב: היו פיגועי טרור גם לפני מה שמכונה ה"כיבוש". וגם כן, זה קצת מוזר שכמעט כל העולם המוסלמי ניצב פה אחד נגד מדינת ישראל, וזאת על אף החלטותיה לסגת מכל ה"שטחים הכבושים" ולחזור לגבולות הקוו הירוק. כנראה שיש כאן משהו יותר חזק, משהו שקשור אולי בדת האסלמית.

למעלה