ועכשיו הם נזכרו להגיד לי... שהקורס נדחה ל-19!! אררר זונות.
א אקסיומה New member 7/11/06 #21 לא... אמור להיות לי ראיון ביום ראשון הקרוב. יש לך מושג מה הולך להיות שם? כי אמרו לי לבוא לבושה בצורה ייצוגית...
לא... אמור להיות לי ראיון ביום ראשון הקרוב. יש לך מושג מה הולך להיות שם? כי אמרו לי לבוא לבושה בצורה ייצוגית...
ג גוייאבה מעופשת New member 7/11/06 #22 גם לי יש ראיון ביום ראשון יהיה ראיון עם "ראש היחידה מטעם הרשות", ככה הם קוראים לזה. לא יודעת אם אני אגיע לראיון, ייתכן ואני אשלם את הקנס על המבחנים בטופ שיא. מתכננת להסיר מועמדות...
גם לי יש ראיון ביום ראשון יהיה ראיון עם "ראש היחידה מטעם הרשות", ככה הם קוראים לזה. לא יודעת אם אני אגיע לראיון, ייתכן ואני אשלם את הקנס על המבחנים בטופ שיא. מתכננת להסיר מועמדות...
ג גוייאבה מעופשת New member 8/11/06 #24 300 שקלים חדשים הסבירו לך את זה במיונים ביום הראשון... או לפחות היו אמורים להסביר, והיית גם אמורה לחתום שאת מאשרת.
300 שקלים חדשים הסבירו לך את זה במיונים ביום הראשון... או לפחות היו אמורים להסביר, והיית גם אמורה לחתום שאת מאשרת.
א אקסיומה New member 8/11/06 #25 אני לא כ"כ זוכרת על מה חתמתי... הסבירו לי, אבל משום מה, היית יבטוחה שזה קנס קטן יותר... קצת חוצפה מצידם לדעתי.
אני לא כ"כ זוכרת על מה חתמתי... הסבירו לי, אבל משום מה, היית יבטוחה שזה קנס קטן יותר... קצת חוצפה מצידם לדעתי.
M moranda New member 12/11/06 #28 ג ו י י א ב ה---> כנסי אוייייייי את תהני בשדה לסבילנד אמיתי! חחחחחחחחח
ג גוייאבה מעופשת New member 12/11/06 #31 מה שאמרו לי בטלפון זה "ראש היחידה מטעם הרשות" בכל מקרה הודעתי להם שאני מבטלת את הראיון ואני לא מתכוונת לעשות קורס ללא החזרי נסיעות. (גם ככה אף אחד פה לא מפרגן להם יותר מידי אז שילכו... )
מה שאמרו לי בטלפון זה "ראש היחידה מטעם הרשות" בכל מקרה הודעתי להם שאני מבטלת את הראיון ואני לא מתכוונת לעשות קורס ללא החזרי נסיעות. (גם ככה אף אחד פה לא מפרגן להם יותר מידי אז שילכו... )