טוב, זה לא בדיוק מידע מרתק אבל בכל זאת משהו שמכעיס אותי קצת... בנוגע לקורס מאבטחי שערים.... הקורס הוא בתשלום וכולל ארוחות- עד כאן הכל טוב ויפה. אבל- אין החזרי נסיעות משום שאתה עדיין לא נחשב עובד של הרשות במהלך ההכשרה. אני מבינה את ההסבר שקיבלתי ובכל זאת, קורס שאמור להיערך 10 ימים שאליו אני מחוייבת להגיע מטעמם, בלי החזרי נסיעות? ומה עם אלה שגרים יותר רחוק ממני? לא ממש בסדר...
וגם חשבתי שזה לא מטעם הרשות אלא חברות קבלן? כמוכן- מה התפקיד, שמעתי קצת פרטים, אבל אולי בתור מישהי שמיועדת לתפקיד, תוכלי לפרט יותר- טיב העבודה והתנאים? תודה
חרא של עבודה.... אני יודעת כי אני עובדת שמה כבר 8 חודשים בקיצוררררר זוועה של עבודה, התנאים על הפנים, ההנהלה על הפנים-לא איכפת להם מכלום... ועכשיו אבטחת שערים יהיו תחת חברת קבלן חדשה אחים עובדיה שהם גם מקפידים בכל מיני שטויות.. כל דבר שלא נראה להם עלייך לפני משמרת הם קונסים ותך.. (מה זה השטויות האלה???) קיצורררר החוזה שלהם על הפנים.... המלצה שלי... לכו למיונים של בודקי ביטחון ביום שני...
לפני כמה זמן לא כתבת שטוב לך שם? (כתבתי לך מסר בנושא. לא קיבלתי כל תגובה ממך...
) אמרו לי שעל איחור למשמרת קונסים אותך ב-60 ש"ח... ואם למשל עברתי את המבדקים החיצוניים והודעתי להם שלמרות הכול אני לא מעוניינת- אני גם צריכה לשלם להם עבור המכון החיצוני... ומה ז"א כל דבר שלא נראה להם עליך? ולגבי המיונים של בודקי ביטחון... איך בכלל מגיעים אליהם?
כל המועמדים שיעברו את הקורס באחים ובדיה(אבטחת שערים) יש רמ"ש בשם גורג' שהוא מנייאק, אתם עוד תספיקו להכיר אותו.. הוא אוהב לעשות לאנשים רע זה ההגדרה לבן-אדם הזה.. שייצאאאא כבר לפנסייייהההההההה...
מה האנטי הזאת נגד העבודה? תתפרטי חמודה *מתוקה* אכן,אין כמו טרמינל 1,ימיו היו היפים ביותר...אך אין מה לעשות.. דברים השתנו ולמי שלא טוב שיגיד שלום יפה, כל עוד ההודעה על פיטורים היא שבועיים ולא 45 ימים, עפ"י החוזה החדש...