מה קורה אנשים ?

צאצי

New member
מה קורה אנשים ?

איך היום עובר ? אני הייתי בבית הספר מ 9 עד 14:00 היה לי יום מרוכז באזרחות ביום א' יש לי מגן (אמאלה) אוהבת צאצי

DAN1EL

New member
בסדר.

היום עובר חרא. הייתי בבית ספר מ-7:20 עד 14:00. לא היה לי שום יום מרוכז, אבל היא לי עוד מגן במתמטיקה. (גם הוא קל) ביום שני יש לי מגן. ביום ראשון אין לי.

צאצי

New member
יש לי חודש מגעיל

יום ראשון מגן באזרחות יום ראשון הבא בגרות בתנ"ך (2,3,4 יח')-שתבין אני מ 12:30-18:30 בבית הספר ב 1/6 מגן במתמטיקה ב 3/6 בגרות במתמטיקה קיצר אנשים כיתה יב' זה חרא !!!!

DAN1EL

New member
אני בכיתה י'

ויש לי 4 בגרויות השנה. זה נראה לך נורמלי?
4 בגרויות, 5 מתכונות. (את המגן של מתמטיקה עושים פעמיים משום מה) פשוט סיוט.

גל1234

New member
למה לא נורמלי?

כיתה י היה לי 3 - היסטוריה לשון וערבית (לא ניגשתי לערבית אבל היה לי) השני יש לי מתמטיקה,מדעי המחשב , מעבדת מחשבים , פיזיקה , ספרות , היסטוריה . 2 ( מעבדה וספרות) נגמר 1 בדרך (מדעי המחשב ) וה3 הקשים נשארו (היסטוריה פיזיקה ומתמטיקה)

DAN1EL

New member
נו...

2 בגרויות זה נורמלי, גם 3. אבל ארבע?! מה קרה?!

אתה תודה על זה אח"כ..../images/Emo105.gif

ששנה הבאה וביב' שבאמת יהיה לחץ 6-7 בגרויות תשמח שנפתרת מכמה שיותר בכיתה י'!

DAN1EL

New member
מה זה משנה?

גם ככה שנה הבאה תהיה סיוט. אז למה שגם השנה תהיה סיוט? שיעזבו אותי בשקט עם הבגרויות האלה
או שלפחות לא יתקעו את כל הבגרויות והמבחנים באותו תאריך!

יום מוזר...../images/Emo105.gif

למדתי קצת למתמטיקה ובערב יש מסיבת סיום(\מופע איך שתרצו לקרוא לזה) מתכוננת להשפלות בערב הכיתתי(אחרת איך היינו קוראים לזה אירוע סופשנה?!), ואח"כ מופע בידורי נחמד לצחוק על המופע המטופש("בעקבות הסוד הנעלם"
) של השכבה(זה בסדר,גם מי שכתב את המופע אומר שהוא טיפשי). והכי נורא,אני אפסיד השירשלנו!(רןוש
) אבל אני אקליט!

dun16

New member
יום נחמד...

יאא... איזה כיף זה ללכת למסיבת סיום האחרונה בחיים... אני כ"כ שונאת מסיבות סיום... ועוד הזאת של י"ב הכי שווה כי זה כבר הסוף...!!.. השנה התחילו לעשות אצלנו בביתספר נשף.. אז נקווה שזה לא ימשך לשנה הבאה...
אניוואי.. היה לי יום חביב.. היה לי היום פגישה ראשונה של הביוטופ שאני עושה עם עוד 2 בנות בת"א אביב באבו כביר... משתלם.. גם מכון פתולוגי וגם בית כלא
אנחנו עושות על נמלים.. היה דיי נחמד..!!..

גם לנו יש נשף...../images/Emo105.gif

אבל אני כנראה לא הולכת,מסורת די מטומטמת לטעמי(מה אנחנו באמריקה?!) ושיהיה בהצלחה עם הביוטופ!

גל1234

New member
טל חבל....

אני אישית חולה על השטויות האלה , אבל גם אם את לא אוהבת אז חבל שלא תלכי , זה אחת מההזדמנויות האחרונות להיות ביחד עם הרבה אנשים שמסוף השנה לא תהיי איתם בקשר יותר ... תלכי ... מה כבר יכול להיות ??

LillipooT

New member
גם לנו יש נשף... ../images/Emo60.gif

רגע אני לא מבינה.. היום יש לכם מסיבת סיום
כי לנו זה באמצע יוני.. ואז אח"כ ישר נשף.. הבעייה היחידה שלי עם הנשף זה הלבוש
אין לי זמן בכלל לחפש שמלה וזה סתם יגרום להערכה העצמית שלי לרדת עוד יותר.. חבל חבל. אבל אם יש נשף.. אז הולכים. באמת כמו שגל אמר - הזדמנות אחרונה! ומקסימום תחזרי הבייתה מוקדם.. אבל לפחות תדעי שהיית

dun16

New member
היי...

תודה... אני מקווה שזה יהיה כיף... אנחנו עושות את זה אני חברה שלי ועוד אחת דיי מעצבנת אז נקווה שהיא לא תטריד יותר מידיי...
קיבלתי אתמול לקחת מכתב רשום מהדואר.. נראה לי זו המנילה מהצבא.. אני מפחדתתתתת....
גמני טיפוס ששונא לבוא לדברים האלה... ונשף נשמע דיי מעצבן.. שבאים עם שמלות וטוקסידואים... אני לא אוהבת דברים כאלה.. אבל מצב שני הם צודקים שאולי כדי ללכת לקצת ולחזור ולדעת שהיית.. וגם שזה כמו בדוסון
אניוואי... הלכת בסוף

כן...הלכתי...../images/Emo105.gif

היה דוקא נחמד,הדף שלנו בספר מחזור יצא ממש יפה!! הרעיון של המופע היה מטופש אבל הם ביצעו אותו יפה... הנשף שלנו זה עוד מלא זמן,אבל לא נראה לי שאני אלך,לא אוהבת את הדברים האלה,לא אוהבת את השכבה..וזהו!

הבאתי ציטוט.... : ../images/Emo105.gif

Because the truth is... it was the best of times. Mistakes were made, hearts were broken, harsh lessons learned, but all of that has receded into fond memory now. How does it happen? Why are we so quick to forget the bad and romanticize the good? Maybe it's because we need to believe that the time we spent together actually meant something, that we were there for each other in a time in our lives that defined us all, a time in our lives that we will never forget.

צאצי

New member
אני באתי למסיבת סיום מסיבה אחת והיא

לראות את כל הפדיחות ואני חייבת לומר שאני בכלל לא מאוכזבת צחקתי כל כך הרבה והיה שמח והרצנו קטעים קיצר אנשים ברגע שיש לכם שכבה של מפגרים אז מסיבת סיום תיהיה ענקית !!!

גל1234

New member
יום מעולה

קמתי ב8 (!!! לא רגיל לשעות האלה) הלכתי לבית ספר עשיתי תמתכונת במתמטיקה שאלון 5 - הלך בן זונה ... כל התשובות הסופיות נכונות ככה שאני לא אקבל פחות מ95 אחרי זה ראיתי במסדרון תמורה לפיזיקה אמר לי שהוא שכח תמבחן שלי אבל קיבלתי מעל 90 ... אחרי זה בצהרים הלכתי לאימון של הקבוצה אמרתי שלום לאנשים שלא ראיתי הרבה זמן הסתכלתי עליהם קצת עד שהבנתי שזה סתם גורם לי להתבאס אז הלכתי היום בערב אני הולך לראות זוהר - הצגה יפה רצח על זוהר ארגוב ואז בלילה יש לחבר שלי יום הולדת אז הולכים לפורום הקיצר יום בן זונה..

Dawson girl

New member
יום קליל כזה...

קמתי בבוקר, הייתי במחשב, הלכתי ב-12 לביצפר לשעתיים מתמטיקה עם מורה פרטית, חזרתי הביתה, אכלתי, עשיתי כלים ובאתי לפה
. ועכשיו אני הולכת ללמוד לתנ''ך (בגרות עוד עשרה ימים. אמאאאאאא). צ'או

למעלה