קודם כל ברוך הבא לפורומנו
ודבר שני, כן אני חוויתי דבר כזה... ואני דווקא מהאופטימים, נכון שחשבון הטלפון צומח, אבל תן לזה להמשך, אני הכרתי את הבן זוג שלי כשהוא היה פה בניו יורק ואני בתל אביב, אז קצת יותר מחצי שנה זה היה טלפונים , ואי מיילים, וכל מיני אמצעים אחרים, וכמובן ביקורים הדדיים פעם בכמה זמן (מילא מה שבזק וארצנו הרוויחו עלינו, אתה יודע כמה עשו עלינו באלעל????
) ןבסופו של דבר כשהיה ברור לנו שמצאנו את הבן זוג לחיים, אני עזבתי עבודה מצויינת (ותאמין לי , לא הרבה היו מוותרים על עבודה כמו שלי, מה שרק מוכיח שהאהבה מנצחת הכל) כדי לבוא ולגור איתו בניו יורק (ואפילו לא בניו יורק סיטי, אלא באפ סטייט ניו יורק... בחווה נידחת) כך שיקירי, לדעתי, הרומנטית והצנועה, אין כמו אהבה. חכה ותראה איך יתפתחו הדברים - אל תרים ידיים ושיהיה לך יום כתום
ודבר שני, כן אני חוויתי דבר כזה... ואני דווקא מהאופטימים, נכון שחשבון הטלפון צומח, אבל תן לזה להמשך, אני הכרתי את הבן זוג שלי כשהוא היה פה בניו יורק ואני בתל אביב, אז קצת יותר מחצי שנה זה היה טלפונים , ואי מיילים, וכל מיני אמצעים אחרים, וכמובן ביקורים הדדיים פעם בכמה זמן (מילא מה שבזק וארצנו הרוויחו עלינו, אתה יודע כמה עשו עלינו באלעל????