מה קורה אנשים?

היי לוו! המון זמן שלא היית!

איזה יופי לראות אותך שוב! מה שלומך? איפה אתה? ספר, מה חדש?

לוו

New member
היי תופס, תודה על ההתעניינות..

חזרתי לניו יורק השבוע מישראל , שלומי מציון , (לא היה לי גישה פרטי לאינטרנט בישראל ,רק מפעם לפעם באיזה אינטרנט קפה,) מה חדש ? יש הרבה חדשות ,לא יודע איפה להתחיל ,

לא משנה איפה להתחיל, תתחיל!

היית באולפן לא? איך היה לך בישראל? היית די הרבה חודשים לא? איפה?

ברוך הבא ../images/Emo70.gif

עוד מעט יתעוררו רוב החברים וישמחו לצרף אותך למועדון הבינלאומי שלנו. בינתיים קח
או אם אתה מעדיף יש גם
וספר מה אתה עושה בארה"ב?כמה זמן אתה כבר פה, וכיו"ב....

sirpad

New member
אל תאמין לפיטנס

הוא מבטיחן פתולוגי. אף אחד לא יבוא ואתה תישאר פה לבדך משרשר הודעות לעצמך. שלא לדבר על להכין תקפה לבד.

מישהו היה צריך להבטיח משהו...../images/Emo6.gif

כולכם ישנתם
והמסכן עמד בדלת ואף אחד לא קיבל את פניו....חוץ מזה, ידידי סירפד, הפורום הזה יכול בהחלט להעזר בעוד כמב עשרות חברים... אולי אז יהיה פה קצת יותר "אקשן"...אז למה אתה מנסה להבריח אותו עוד לפני שהיה לא צ´נס להכיר את ה-
פה???? ובמקום להבריח חברים חדשים למה שלא תבזבז את הזמן על הכנת הקרמבו ותשתף את החברים בתוצאות כפי שביקשו

ועושה רושם שגם אתה פרשת לך

ממש "כולם נשא הרוח, כולם סחף האור" וגו´ אז גם אני אפרוש (מחר קונצרט, אז כדאי שאהיה מאופס)

../images/Emo70.gifלגמרי לא ../images/Emo70.gif

נכנםתי כמה פעמים לראות אם יש "סימן חיים" מאיזה "נשמות אבודות". לא ראיתי תגובות, לא ראיתי הודעות חדשות, אף אחד לא מצייץ (so what else is new ???) אז הלכתי לאכול ארוחת ערב ולראות חדשות בטלויזיה. היה ראיון עם נהג האוטובוס שמנע פיגוע גדול יותר היום ליד בר-אילן. עכשיו הצצתי שוב ורק ראיתי את ההודעה שלך...אז מאחל לך קונצרט מהנה ומוצלח ותחזור לספר איך היה ואיפה ניגנת!

תודה!

אז אני איש מכירות ומעצב, לחברת תאורה בברוקלין בן 30, כבר בניו יורק 12 שנה, ואוהב את זה פה, אבל מוצא את האמרקאים יותר מדי קורקטים או לומר פוליטקל קורט, אין להם את המלח והפלפל והם לא מצליחים לגרות את האינטלקטואל שבי, אז אני משתדל להקיף ת-צמי בחברה ישראלים,

איך מתמודדים עם אהבה בין לאומית

הכרתי בחורה חמודה לאללה שגרה בארץ, היא באה לביקור בניו יורק, והיה קליק טוב, שנינו מחבבים אחד את השני, והרומנים פורחים, הבעיה היא שלה יש עבודה טובה בארץ, ולי עבודה טובה כאן, דברתי עם חברים, חלק אומרים לי תשכח מזה, אין סיכוי לכזה קשר, וחלק אומרים תסחוב ונראה מה קורה, בנתיים חשבונות הטלפון מנופחים, (אני בטוח שחברת "אסימון" "וארצנו" אוהבים אותי) האם משהו מכם התמודד או מתמודד עםדבר כזה, ומה אתם יכולים להציע לי? האם יש סיכוי????

האמת ../images/Emo35.gif

לדעתי האישית בלבד, איך שלא תסתכל על הבעיה, אני חושב שגם אתה באיזשהוא מקום מסכים (אבל קשה להודות כי הפיתוי הוא גדול) שאין לזה פיתרון אלא אם כן האהבה בוערת והיחסים הם כל כך עמוקים עד כדי כך שאחד מכם יהיה מוכן לעקור שורשים ולעבור להיכן שהשני חי. הבעיה כפולה ומסובכת יותר כאשר כל אחד מרוצה מהמקום בו הוא חי כרגע. במקרה שלך את חי כאן כבר 12 שנה ואתה צריך קודם לשאול את עצמך באם היית מוכן לוותר ולהתקפל בחזרה לארץ (בהנחה שהיא לא מוכנה לעבור לניו-יורק)? יחסים ממרחקים, ובמיוחד מרחק כזה, מאוד בספק באם יתפתחו עמוק מאוד, ואם כבר התפתחו במידת מה, באם יחזיקו מעמד. זו "משימה" מאוד קשה שמצריכה עצבים של ברזל, הרבה הרבה סבלנות,ומעל לכל הרבה הרבה ועמוק Trust & Unyielding loyalty בין שניכם. אגיד לך את האמת, בתוקף מקצועי יוצא לי להיות לפחות 3 פעמים בשנה בארץ וחברים ומשפחה תמיד ניסו "לשדך" לי בחורות נהדרות, אבל זו בדיוק הסיבה שתמיד סירבתי מכיון ולא רציתי לעמוד בפני הפיתוי והבחירה שאתה עומד לפניה עכשיו. מאחל לך הצלחה בכל מה שתחליט כי בסופו של דבר, אחרי שתקבל ( אני מקוה)את כל העצות שבעולם, אתה הוא זה שיצטרך להחליט.

sirpad

New member
העיקר הוא בהגדרה

אני גם חוויתי אהבה בינלאומית ואני כיום אוכל את פירותיה. העיקר לדעתי הוא בהגדרה תן לזה לזרום ואם תגיעו להבנה שאתם יחד וזהו זה אז זה מה שיהיה. כמובן שאחד מכם יאלץ לשנות לוקיישן אבל לא כדאי לשנות לוקיישן על לא כלום או על רומן זמני. כמו שאמרה ג´ואי לדוסון אם זה אמיתי ביננו זה ישרוד.

למעלה