מה קורה אנשים?

איש גשם

New member
מה קורה אנשים? ../images/Emo13.gif

רציתי לדעת אם מישהו פה יודע מה נסגר עם המכרז של מירס? מישהו יודע מתי מכיסים את המכשירים לשירות ואם כן אז גם איזה דגם זה הולך להיות? חוץ מזה איך הסופ"ש?

N i r 1 9 7 9

New member
I730 או I830

כנראה את ה I730 או I830 http://www.amigo.co.il/html/amigo_frame.asp?page=equipment.html

shiran1929

New member
פרטים חדשים על העסקה מתוך "במחנה".

חדשות המהפכה הסלולרית יום שני, י"ד תשרי התשס"ו, ‏17 ‏אוקטובר ‏2005, 07:00 צילום: דן קינן מכשירים חדשים עם מצלמות. 50 הודעות SMS חינם בחודש. 10 אגורות זמן אוויר לכל הרשתות. נווטים קוליים. "ווקי-טוקי" בחלק מהמכשירים. מנכ"ל מירס, אברש'ה בורשטין: ההסכם החדש לאספקת 39 אלף מכשירים סלולריים יוזיל את העלויות לאנשי הקבע ב-25 אחוז מאת ליטל קפלן בשורה לכל אנשי הקבע שברשותם מכשיר טלפון נייד צה"לי (VPN): בעקבות זכייתה של חברת מירס במכרז הרשתות הסלולריות בצבא, שעליה הוכרז ביום שני, יוחלפו מכשירי הסמסונג המיושנים במכשירים משוכללים בעלי מסך צבעוני ופונקציות מתקדמות. קצינים עד דרגת סא"ל יקבלו מכשיר מוטורולה מדגם 760i, ואילו קצינים בדרגות בכירות של אל"ם עד תא"ל יזכו במכשירים מתקדמים הכוללים בין היתר מצלמה, מדגמי 850i ו-860 i. במסגרת ההסכם, תספק חברת מירס לצה"ל כ-39 אלף מכשירים חדשים, שיצטרפו לכ-18 אלף מנויים של החברה, שכבר מחוברים לרשת. בכך תהפוך מירס לרשת הסלולרית הבלעדית שמעניקה שירותים סלולריים לצה"ל. כבר בחודשים הקרובים יוחלפו כל המכשירים, ובמסגרת המכרז החדש תספק מירס לאנשי הקבע שירותים שונים במחירים מוזלים, לצד שירותי הסלולר. בין השירותים: אפליקציות ופתרונות תקשורת חכמים להפצת הודעות ארגוניות, שירותים מבוססי GPS כמו נווט קולי ומראה מקום, "אאוטלוק" סלולרי, "ווקי-טוקי" בחלק מן המכשירים ועוד. החברה תציע גם מחירי שיחה מוזלים במיוחד לקצינים הטסים לחו"ל ולוקחים עמם את המכשיר האישי. באחרונה יצא משרד הביטחון במכרז על מנת לבחור את הרשת שתספק לו את השירותים הסלולריים בשלוש השנים הקרובות. המכרז נפתח לכל החברות, לאחר שחברת פלאפון, שזכתה במכרז החשב הכללי ותספק לכל משרדי הממשלה את שירותי הסלולר, סירבה לצרף את הצבא לחוזה, בטענה שאופי השימוש הצה"לי בטלפונים ניידים עלול להסב לה הפסדים. במכרז השתתפו כל החברות, למעט חברת פרטנר, כאשר כל חברה נדרשה להגיש הצעת מחיר לשני משתנים נפרדים - דמי שירות חודשיים ועלות דקת זמן אוויר לשיחה חיצונית. חברת מירס הציעה את הסכום המינימלי שנקבע במכרז, ובעקבות כך זכתה בו ללא כל תחרות ומיקוח. החברה התחייבה לתת מענה לכל הדרישות המבצעיות של צה"ל, ולדאוג לפתרונות כיסוי סלולרי במקומות שבהם תידרש. על-פי ההסכם, ישלם צה"ל לחברת מירס דמי שירות חודשיים של חמישה שקלים בלבד על כל מנוי. מדובר בסכום זול באופן משמעותי מהסכום שנדרש צה"ל לשלם לחברת פלאפון במכרז הקודם. דמי השימוש כוללים 2,000 דקות שיחה לכל מנוי בין כל המכשירים הנכללים ברשת ה-VPN, ובונוס נוסף שלא היה קיים קודם לכן, בדמות 50 הודעות SMS חינם בחודש בין מנויי ה-VPN. המכרז החדש יחסוך כסף לא רק לצה"ל, אלא גם לאנשי הקבע, שיידרשו מעתה לשלם 10 אגורות בלבד (לא כולל מע"מ) בעבור זמן אוויר לדקת שיחה לכל אחת מהרשתות האחרות, כולל לבזק. מנכ"ל חברת מירס, אברש'ה בורשטין, העריך כי ההסכם החדש יוזיל לאנשי הקבע את עלויות השימוש במכשיר הסלולרי בכ-25 אחוזים. חברת מירס, שנותנת שירותים ללקוחות ארגוניים שונים, דוגמת גופי ביטחון, עיריות, חברת החשמל ומערך מל"ח (משק לשעת חירום), רואה בצה"ל לקוח אסטרטגי. "צה"ל זו הסביבה הטבעית שלנו", הסביר בורשטין את חשיבות הזכייה במכרז לחברתו. "אמנם הצענו את סכום המינימום, אבל אני מאמין שבסופו של דבר לא נפסיד בפרויקט הזה ונצא מאוזנים". לחברת מירס חשיפה נמוכה במגזר הפרטי, ובאמצעות צירוף עשרות אלפי אנשי הקבע למעגל המנויים, מקווים במירס למשוך גם את בני משפחותיהם של הקצינים והנגדים. בורשטין ציין כי בכוונת החברה לבנות חבילות מיוחדות לבני משפחותיהם של אנשי הקבע שיצטרפו למעגל המנויים של החברה. החבילות, מבטיח בורשטין, יהיו אטרקטיביות ויאפשרו לבני המשפחה לדבר ביניהם בסלולרי בעלויות נמוכות. עד דרגת סא"ל מוטורולה 760i משקל: 133 גרם רוחב: 47 מ"מ גובה: 88 ס"מ עובי: 29 מ"מ אלפון: עד 600 זכרונות זמן סוללה בשיחה: 4:08 שעות זמן סוללה לא בשיחה: 70 שעות תכונות נוספות: יומן, משחקים, רמקול פנימי, חיוג קולי, זיכרון קולי אל"ם / תא"ל מוטורולה 850 i משקל: 132 גרם רוחב: 52 מ"מ גובה: 88 מ"מ עובי: 28.5 מ"מ זיכרון: 16 מגה אלפון: עד 600 זכרונות תכונות נוספות: מצלמה דיגיטלית, מקלט GPS, ספיקרפון (רמקול פנימי), טייפ מנהלים, תמונת רקע מתחלפת, הורדת צלילים ואפקטים מוזיקליים, תמיכה ברינגטונים מסוגMP3 , תמונה מזוהה אל"ם / תא"ל מוטורולה i860 משקל: 135 גרם רוחב: 50 מ"מ גובה: 88 מ"מ עובי: 26 מ"מ זיכרון: 32 מגה אלפון: עד 600 זכרונות תכונות נוספות: מצלמה דיגיטלית (סטילס עם פונקציות פלאש וזום, וידאו), מקלטGPS , מסך צבעוני (רזולוציה: 262 אלף גוונים), הורדת צלילים ואפקטים מוזיקליים, תמיכה ברינגטונים מסוג MP3, תמונה מזוהה, לחצן מיוחד לפתיחת המכשיר בקלות

NEO83

New member
ומה נגדים יקבלו?

כאן דיברתם רק על קצינים? ולנגדים אמורים להחליף את הרשת והמכשירים?

מ ס ט י ק

New member
לא דובר רק על קצינים

לפי מה שאני הבנתי מהכתבה יוחלפו כל מכשירי ה- VPN ברשת פלאפון ובמקומם יהיה מירס. השאלה היא האם בעיקבות ההורדה של המחיר ששולם עד כה תיגדל ההקצאה של מכשירים ניידים ליחידות?

NEO83

New member
כולנו רוצים אחד

עם תעריפים כאלה... מי לא ירצה?

deathcaster

New member
לא הבנת

אתה לפחות אמרת מראש "מתי נגדים יקבלו" שהתכוונת למעשה לעצמך, מורן אמרה " הקצאות בלה בלה בלה " .........קצת הומור חבר'ה ........

מ ס ט י ק

New member
ברור שאני רוצה אחד!

יותר מידי כסף הולך לי עך שיחות טלפון שקשורות לצבא. למה לא לאפשר לאנשי הקבע לרכוש טלפון שבו יתאפשר להתקשר למטכל"י? אפילו אם זה יהיה בתעריפים רגילים, החיוג למטכלי חסר לי לפעמים. (ונכון שאפשר לחייג גם לאזרחי אבל עדיין, לא תמיד אני יודעת את המס' האזרחי של המקום) אני בעד לאפשר לאנשי קבע שמעוניינים לרכוש מכשיר ברשת מירס עם יכולת לחייג למטכלי, לא חייבים לקבל את המכשיר חינם מהצבא.

NEO83

New member
איזה מכשירים

יקבלו אנשי קבע... והאם זה תלוי בדרגות ובפז"מ?

למעלה