מה קורה אנשים תנון לי המלצות לשיפור ותגידו לי איך לעשות את האובייקט טוב יותר :] תודה מראש
ק קרמבו מעוך New member 24/10/05 #1 מה קורה אנשים תנון לי המלצות לשיפור ותגידו לי איך לעשות את האובייקט טוב יותר :] תודה מראש
ק קרמבו מעוך New member 25/10/05 #2 אנשים אחרי איזה כמה שעות של ניסוי תראו מה יצא לי תנו ציון אם בא לכם והכי חשוב תגידו לי מה אפשר לתקן ואיך :]
אנשים אחרי איזה כמה שעות של ניסוי תראו מה יצא לי תנו ציון אם בא לכם והכי חשוב תגידו לי מה אפשר לתקן ואיך :]
ג גומיה New member 25/10/05 #3 שמע זה נראה כאילו התולעת "סתם" מרחפת שם ולא על העלה. אולי תנסה ליצור הצללה על העלה?
ת תכנות ועוד תכנות New member 25/10/05 #6 אם שמת תאורה בסצנה אז אז לך לאוביקט של התאורה ואז תסמן את ON ב general parameters > shadowsאם עוד אין לך תאורה בסצנה אז תוסיף תאורה ואז תסמן את ON ב shadows. בטח אפשר לעשות את זה גם עם התאורה הדיפולטית אבל אני לא כל כך יודע איך.
אם שמת תאורה בסצנה אז אז לך לאוביקט של התאורה ואז תסמן את ON ב general parameters > shadowsאם עוד אין לך תאורה בסצנה אז תוסיף תאורה ואז תסמן את ON ב shadows. בטח אפשר לעשות את זה גם עם התאורה הדיפולטית אבל אני לא כל כך יודע איך.