מה קורה אנשים? שנים..

המתוח

New member
מה קורה אנשים? שנים..

בס"ד שלום לכל מי שאני מכיר ולכל מי שלא ברוכים הבאים, אני דודי משבט קוממיות (זקנים) נעים להכיר. בכל מקרה רק רציתי לומר שאיתי קארח (E-TAY) התגייס היום!! אז תעשו לו את היום ותאחלו לו מזל"ט. תודה רבה!

חיחיחיחי

בס"ד כבר אמרתי לך שאתה זקן...

גם

אהוד (אהוד1קוממיות) התגייס היום נראה לי... ככה הוא אמר לי לפני שבועיים... שיהיה ב"הצלחה!

צאבוש 2

New member
נראה לי שאני כועס...

כי אני הייתי איתו בבאקום והוא אמר לי שהלכת כמה דקות לפני! ממש ממש לא בריא בשבילך
וכן הוא התגייס וקיבל נעליים אדומות ממש ממש מגעילות.

צאבוש 2

New member
איזה אחת?

יש לי 4. ואני מניח שזאת שבשרות לאומי. והתשובה היא לא. היא לא אמרה לי. והיא גם לא ראתה אותי בחודש האחרון.

כן זאת שבש"ל

ב"ה פגשתי אותה ביום הכרות של מכללת "אמונה" זה היה ממש מצחיק (בכל אופן אותי זה הצחיק ) איך גיליתי שזאת אחותך... היא סיפרה איפה היא גרה ואז שאלתי אותה איך קוראים לה, ואז היא ענתה ואז אני שאלתי אם היא אחותך... (אתם קצת דומים)

ווואוווו דודי!

בהצלחה ענקית בגיוס ובצבא לך ולאיתי.. תהנו לכם פולייים ואל תעשו שטויות... ותשמרו על קשר

zebikz

New member
אותי אתה לא מכיר

אבל בכל זאת מזל טוב ושירות מהנה..

E טי

New member
תודה לכולם!

קודם כל "מזל טוב" היא לא הברכה הכי טובה לגיוס... אני יותר אוהב "שחרור מהיר", אבל תודה בכל מקרה! לא קיבלתי נעליים אדומות... זרקו אותי למודיעין שדה... אני עוד עובד על לחזור לחירמ"כ ולהיות עם הישיבה שלי. אבל שום דבר לא בטוח...

צאבוש 2

New member
חחחחחחחחחחחחח

באמת כדי שתחזור להיות איתם. אני צריך שתשמור לי על חלפון. אבל בכל מיקרה ברוך הבא לצבא הגנה לישמאל :) ושפגשתי אותך אמרת לי שאתה עם כל הישיבה שלך....

למעלה