הבנתי שחוץ מהמסיבה בחווה עם טיסטו יש עוד מסיבה במלון הנסיכה בסוף שבוע, עם חבר´ה טיפה יותר כבדים, שם אחד שעולה לי לראש עכשיו הוא סיימון המלך. המלצה אישית תגיע לחווה כדי להתרשם, תלך לנסיכה כדי לרקוד דייב דנ
אז איפה המסיבה הנורמלית בחווה או בנסיכה אם מישהו יודע איזה טלפון להיתקשר או משהו כדי לקבל פרטים בבקשה שירשום... כי אם אני הולך ליסוע מיפה לאילת זה לא בישביל שום טיאסטו!!!
ראיתי הזמנה למסיבה בנסיכה בסוף שבוע הבא עלינו לטובה, עם רשימה של חבר´ה מפה ועד להודעה חדשה, עם יש מישהו שראה את ההזמנה שיוסיף פרטים נוספים, אני לא זוכר יותר מזה. תזכרו אני לא מתכוון למסיבה בחווה עם טייסטו (מסיבת יום). דייב דנ
אינפקטדnFeCtEd BrAiN ו EILAT 01/08/2003 PSYCHEDELIC CIRCUS the big festival in eilat desert. we are inviting the famous groups of psychedelic trance. ----------------------artist´s------------------------- ------------------------------------------------------- -SIMON POSFORD - HALLUCINOGEN IN LIVE ACT- -TRANAN-IN LIVE ACT- -MR.PECULAIR- -ATMOS- -MORPHEM- -RIKTAM-FROM G.M.S-IN LIVE ACT- -PSY-SIDE- -SIENS- -JUHAN VANDERA -THE MUSES RAPT- -PENTA- -OLLI WISDOM-SPACE TRIBE-IN LIVE ACT- -DANIEL VERNUFT-SHIVA CHANDRA-IN LIVE ACT- -THE NEW GROUP FROM ISRAEL-CYBER CARTEL- -ASTRIX- -ATOMIC PULSE-IN LIVE ACT- -SKAZI- -SESTO-SENTO---IN LIVE ACT- -ALIEN PROJECT- ------------AND MENY MORE ARTIST´S WILL COME ----------- ------------------DON´T MISS IT------------------------- THE PARTY WILL BE 3 DAY´S OF DANCING AND HALLUCINATION´S FOR MORE INFO PLEASE CALL: -OZZ-058237235- -PAPI-067231007- -HAIM-058529857- -RONI-055797361 בריין שיחיה פרסם פה את המסיבה 5 עמודים אחורה אבל הנה עוד פעם