כשתוכיח את הנ"ל, נוכל לדבר על זה.האם לפי החקיקה החדשה ניתן יהיה לשלול ממנו הטבות ?
בעיקר מאולמרט שאצלו רק צריך להוכיח שהוא שפוי, כי הוא בעצמו הודה שתכנן קנוניה בוגדנית כדי להפוך הסכם שהוא הסכים עליו בארבע עיניים עם אבו מאזן להחלטת מועצת הביטחון שהאו"ם יכפה על ישראל.כשתוכיח את הנ"ל, נוכל לדבר על זה.
אבל... במקרה כזה יתכן שיהיה צורך לשלול הטבות בדיעבד מראש הממשלה לשעבר רבין וגם משרון ימ"ש. אולי אף לאחרים.
דווקא אצל אולמרט אני פחות מזהה את זה. אמנם סלדתי מפועלו כראש ממשלה. גם מה שעשה בעמונה, כשנתן הוראה מפורשת שהוא 'רוצה לראות דם' בטמבליזיה וגם כשתכנן את 'תוכנית ההתכנסות' לגירוש עשרות אלפי יהודים מביתם. אבל בתכל'ס לראות בפועלו בגידה במדינה אני מתקשה לראות. לעומת זאת על רבין ושרון בהחלט אפשר לומר שמעשיהם פגעו במדינה פגיעה אנושה. אמנם לפחות ביחס לרבין, אישית אני לא רואה בזה בגידה. האיש ניסה משהו שלא נוסה קודם לכן ועל אף שהוא שגה כששם פס על כל האזהרות שנשמעו מימין, אפשר לראות את ההגיון בצעדים שנקט. במיוחד אם לוקחים בחשבון את מה שהיה עושה אילו היה עדיין בחיים ובתפקיד כשהתברר שערפאת הונה אותו ופעל רק לפגוע בנו. אצל שרון זה שונה, שכן הוא כבר ידע כמובן שהפלסטינים לא מעוניינים בשלום ושאין שום עניין במסירת שטחים אלא פגיעה בישראל. זאת גם ביחס לגירוש היהודים ללא כל סיבה עניינית (למשל בצפון השומרון, שם השטח ממנו הם גורשו אפילו לא נמסר לפלסטינים) וגם במסירת אזורים שהפגיעה הבטחונית במסירתם הייתה מובהקת (למשל ציר פילדלפי).בעיקר מאולמרט שאצלו רק צריך להוכיח שהוא שפוי, כי הוא בעצמו הודה שתכנן קנוניה בוגדנית כדי להפוך הסכם שהוא הסכים עליו בארבע עיניים עם אבו מאזן להחלטת מועצת הביטחון שהאו"ם יכפה על ישראל.
אולי גם מבגין ושמיר.בעיקר מאולמרט שאצלו רק צריך להוכיח שהוא שפוי, כי הוא בעצמו הודה שתכנן קנוניה בוגדנית כדי להפוך הסכם שהוא הסכים עליו בארבע עיניים עם אבו מאזן להחלטת מועצת הביטחון שהאו"ם יכפה על ישראל.
הייתי אומר אחד משניים- או לשלול ממנו את האזרחות ולזרוק אותו מהמדינה , או לשים אותו במאסר בית כמו שעשו לסוחר הסמים הקולומביאני אסקובר. כל פיתרון זה או אחר יהיה לטובה, במקרה ההיפותטי הנ"ל.האם לפי החקיקה החדשה ניתן יהיה לשלול ממנו הטבות ?
אכן מקרה היפותטי, לפחות בימינו. ביחס לעבר כפי שהראיתי במקום אחר בשרשור, זה פחות היפותטי. אבל את האנשים האלה כבר לא ניתן לשפוט (בפועל) או להעמיד לדין. הם כבר לא איתנו, על אף שעד היום אנחנו משלמים את מחיר החלטותיהם.הייתי אומר אחד משניים- או לשלול ממנו את האזרחות ולזרוק אותו מהמדינה , או לשים אותו במאסר בית כמו שעשו לסוחר הסמים הקולומביאני אסקובר. כל פיתרון זה או אחר יהיה לטובה, במקרה ההיפותטי הנ"ל.
זאת אירוניה. הבוגד צריך לשלם על מעשיו בכיסא חשמלי, לא פחות. אני מוכן ללחוץ על הכפתור.אכן מקרה היפותטי, לפחות בימינו. ביחס לעבר כפי שהראיתי במקום אחר בשרשור, זה פחות היפותטי. אבל את האנשים האלה כבר לא ניתן לשפוט (בפועל) או להעמיד לדין. הם כבר לא איתנו, על אף שעד היום אנחנו משלמים את מחיר החלטותיהם.
טוב שהצבעת על כך שכיום, בימינו, או אם תרצה, תחת כהונת מר בנימין נתניהו כראש ממשלה, השאלה כולה היפותטית וחסרת היתכנות מעשית. אשריך על כנותך זו.
כאמור, לא את רבין ז"ל ולא את שרון ימ"ש ניתן עוד להושיב על כסא חשמלי. מאחר וכפי שכתבת נכונה, ביחס לראש הממשלה הנוכחי (וגם אלו שהחליפוהו לזמן קצר, קרי בנט ולפיד) הדברים לא שייכים והם היפותטיים לחלוטין, אין טעם להמשיך לדון ולדוש מה היינו עושים אילו היו נמצאים וכו'... זה נחמד למי שאין לו משהו אחר לעשות ביום שישי בצהרים, לקראת שבת המלכה שמתדפקת על דלתות ישראל, אבל בעיקר משחק לילדים קטנים.זאת אירוניה. הבוגד צריך לשלם על מעשיו בכיסא חשמלי, לא פחות. אני מוכן ללחוץ על הכפתור.
ואם יש לו מספר בתיםהייתי אומר אחד משניים- או לשלול ממנו את האזרחות ולזרוק אותו מהמדינה , או לשים אותו במאסר בית כמו שעשו לסוחר הסמים הקולומביאני אסקובר. כל פיתרון זה או אחר יהיה לטובה, במקרה ההיפותטי הנ"ל.
בזה שיש בו הכי פחות אוויר.אם יש לו מספר בתים
באיזה מן הבתים תכלא אותו ?
ולהאכיל אותו בקטניות ......בזה שיש בו הכי פחות אוויר.
גם זה והוא בעצמו התוודה שניסה להפוך הסכם שלו עם אבו מאזן להסכם כפוי על ידי האו"ם כהחלטות מועצת הביטחון שתהיה בעוכריה של הממשלה הבאה בין אם תהיה בראשות סגניתו לבני ובין אם תהיה ברשות ביבי, והוא בעצמו התרברב בזה, כך שההוכחה הכי טובה זה הדברים שלו בעצמו בשני המקרים.כמו אולמרט שבמערכת הביטחון ביקשו ממנו אישור לחיסול צמרת חמאס, אבל בגלל שהיה בפגישה עם מחורבני הרשות הפלשתינית אז הוא אסר על הצבא לתקוף?
גם אתה התחלת לקלל/להצחיק בתגובות?כמו אולמרט שבמערכת הביטחון ביקשו ממנו אישור לחיסול צמרת חמאס, אבל בגלל שהיה בפגישה עם מחורבני הרשות הפלשתינית אז הוא אסר על הצבא לתקוף?
איזו תוכנית אידאולוגית של הימין הוכחה ככושלת? או שמא כרגיל נברח ממענה ונשאיר את הסיסמה הנבובה כמות שהיא, קרי סיסמה נבובה בלבד (שכרגיל, מגחיכה בעיקר את הכותב וכמובן לא מעידה מאומה על מושא כתיבתו)?רק מראה את התיסכול של הימין שהתוכנית האידאולוגית שלהם כושלת.
גם אתה התחלת לקלל/להצחיק בתגובות?
רק מראה את התיסכול של הימין שהתוכנית האידאולוגית שלהם כושלת.
למה אתה הורס לילד? עד שהוא דמיין איזו אידאולוגיה ימנית שכביכול נכשלה, המציא המצאה כל כך יפה והנפיץ אותה בנועם. ואתה בא ובמחי אייקון אחד מגחיך את דבריו המאומצים. לא יפה
הוא ממציא "עובדות" ובונה עליהם קונספירציות.למה אתה הורס לילד? עד שהוא דמיין איזו אידאולוגיה ימנית שכביכול נכשלה, המציא המצאה כל כך יפה והנפיץ אותה בנועם. ואתה בא ובמחי אייקון אחד מגחיך את דבריו המאומצים. לא יפה.
הומור זול ונחות שבא לפצות על ... קטןמחורבני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.