מה קורה .. ? אם אני לא פה ..

מה קורה .. ? אם אני לא פה ..

אז שקטטטטטטטטטטטטט ... לא מקובל עלי .. איפה כולם .. ????
יאללה התפקדות ... שרון

MARMELAD

New member
אז מה אנחנו לומדים מזה שרונה מותק?

שאת צריכה להיות פה
....... לי יש תירוץ - אני עובד לילות השבוע. מה שכן, גייסתי ברמן וברמנית שיתפקדו בפורום מתישהוא השבוע ויפיחו בו חיים... אני מקווה...

איזה תרוץ עלוב .... ../images/Emo8.gif

ברמן וברמנית ...
הבעיה היא שלי , אין מושג קלוש בברמנות ... אז .. להשתתף בצורה מקצועית אני לא יכולה ..
בוקר טוב ..

MARMELAD

New member
ברמן וברמנית (!)

לתוספת הורמונים
ואת לא חייבת להיות מקצוענית. מספיקה ההתעניינות. ויש. חוץ מזה, בקרוב מאוד מאוד מאוד אנחנו מתחילים קורס ברמנים אונליין למי שמתעניין ולא רוצה ללכת לקורס פיזית - או למי שכבר הלך ורוצה לדעת עוד. אז יש למה לחכות.

© DrorZi

New member
אני אשם שאת ערה בשעות לא הגיוניות

האאאאאאאאאאא
אני שלא כמוך נמנה עם האנשים הפשוטים שהולכים לישון לפני השעה אחת בלילה וקמים לפני שהשעון מראה 10 (בבוקר) ...
דרור זי, קשים, קשים חייו של סטודנט מובטל ...

© DrorZi

New member
אני הפרייר היחיד שער כשיש אור

כל השאר חיים כשיש עור ...
דרור זי, חוזר לעשות שיעורים בתכנות מכוון עצמים.

אדון דרור זי החמוד והנחמד .. ../images/Emo3.gif

עובדת משמרות אנוכי .. קמה בבוקר .. עוד כשאתה רק מסתובב לצד השני של המיטה .. קמה בבוקר .. שבחוץ חשוך .. וקרררררררררררררר .. אבל מה .. זה בוקר .. חייבת לקום ..
אני פה , בשעות הלא נורמליות רק כאשר אני עובדת משמרת צהרים או בחופש למחרת ...
תכל´ס אני פה עכשיו ואתה ????????????????????????

נו, מה יהיה ?

כל דפי הפורום יתמלאו ב: אני פה אני לא פה עכשיו אני פה עכשיו אני לא פה עכשיו גם אני פה עכשיו אפילו אני לא פה ולא שיש לי משהו נגד זה שאנשים יהיו פה. אבל אם אין לאף אחד מה להגיד (כמו שלי לא היה הרבה זמן) לא חייבים להגיד כלום. יש קסם גם לשתיקות.

© DrorZi

New member
אבל אני רוצה להיות שם ...

אבל אני לא יכול כי אני פה אבל אני רוצה להיות שם אז פתרון זה שהמנהל ימחק הודעות כאלה פעם ביום אנשים לא יעלבו מזה והכל יהיה סבבה.
דרור זי, זה בדיוק מה שאני עושה בפורום שלי.

JonnyBoy

New member
למה לי לקחת ללב?

קחי לכבד...
סה"כ הבנאדם צודק, זה עדיין פורום
ו-
(להנגאובר) אפשר גם
ו-
(מאנצ´י)
תמיד הולך עם
כמובן זהו. מיצינו.

למעלה