מה קורה איתכם אנשים??

papal

New member
מה קורה איתכם אנשים??

הבחירות של מאמ"ה עומדות על קו הסיום- נשארו רק עוד 4 ימים ובנתיים אחוזי הצבעה מאוד מאוד נמוכים הצביעו 20 אנשים.. זה הכל זה עוד פחות ממה שהיה במפגש מה יהיה? אני מודיע כבר מעכשיו שמבחינתי מי רק מי שיצביע ישפיע וזה אומר שאם יהיו רק 20 אנשים שיצביעו אז הם אלה שיקבעו!! אבל למען האמת אני מאוכזב מאוכזב שאתם, חברי מאמ"ה- לא ממהרים להצביע- לדבר כזה חשוב בכל מקרה זיכרו ביום שלישי בתוצאות שיהיה לכם שבת שלום טל

papal

New member
להזכירכם הכתובת להצבעה היא

[email protected] ויש לכתוב את שורת הנושא בחירות:"שם המועמד" או משהוא בסגנון הזה - עם שם המועמד ובתוכן את שממכם כדי שאוכל לסמן וי שהצבעתם- ברשימת חברי מאמ"ה המעודכנת

צודק, אבל מצד שני

תתחשב בעובדה שזאת החלטה קשה...אני למשל עד עכשיו לא הצבעתי כי אני בתהליכי התלבטות. אבל אני אחליט עכשיו אם זה לחוץ.

עדנונית

New member
אה אפשר כבר להצביע?!?!

חחח אז תגיד אפשר לשלוח את זה במסר כי אין לי איימל כרגע חחח ואת האמת חיכתי שתגיד מתי להצביע לא ידעתי מטורללת שכמותי

papal

New member
למי שאין אי מייל אפשר מסר

אבל עדיך אי מייל- כי ככה יש את התוצאות מסודר ולא צריך לרוץ ממקום למקום כדי לספור- אם כי אני מנהל רישום מסודר ומסמן בוי כל מי שהצביע ורושם לפני את הקולות עד עכשיו הצביעו 23 אנשים דרך אגב וזו כמות מזערית ולירדן אני מבין לליבך אבל אין לך מה לדאוג מה שלא תבחרי- אני שומר על סודיות מוחלטת לגבי העניין וכן אפשר גם להימנע מבחינתי מי שלא מצביע פשוט נמנע אבל זה יהיה חבל מאוד אם חברי מאמ"ה יימנעו במקום להחליט מי ינהל

למעלה