מה קורה איתי?

אולה *

New member
מה קורה איתי?

אז ככה, לפני 9 ימים קיבלתי שלילי ומחזור באותו יום. הבעיה שהמחזור לא נגמר עד היום. אין דימום חזק, אבל בהחלט "משהו יוצא". התקשרתי לבית החולים, והאחות אמרה לי לעשות בדיקת דם ל...הריון. תגידו, הריון מחוץ לרחם יכול להתחיל ככה? שכחתי לציין, שהיום יש לי כאבי מחזור לא חזקים. אני מקווה, שאני רק מדמיינת, ושהכל בסדר. תגידו לי שזה שום דבר.

באאבו

New member
זה שום דבר.. ../images/Emo8.gif

אולוצ´קה... בדיקת הריון? כבר משמח קצת, לא?? אבל למה את חושבת שזה הריון מחוץ לרחם?? מאד יתכן וזה באמת הריון, והשלילי הזה סתם היה מתחזה.. תראי, האמת שאני לא ממש ממש יכולה להיות משוכנעת שזה הריון, אבל זה באמת לא נשמע כמו מחזור רגיל. גיסתי קיבלה מחזור, ממש מחזור, בהריון הקודם שלה, ורק בחודש הבא איחר לה (כשהיא היתה כבר בעיצמו של החודש השני). לכי תדעי, עשית כבר בדיקת דם? מה דעתך לעשות בדיקת מקלות????? אולי זה יתן לך תשובה מסויימת.. אולתוש...
באבו

גוליה

New member
אולה אני לא רוצה להלחיץ

אותך אבל אצלי התחיל הריון מחוץ לרחם בצורה זו, קיבלתי מחזור שפשוט לא הפסיק ונמשך לסירוגין, אבל לא צריך להסיק מסקנות חפוזות , הכי טוב זה לעשות מהר בדיקת בטא ולפי זה לדעת.

באאבו

New member
גוליה, אבל..

יש הריונות רגילים שגם בהם מדממים, ומאידך, יש הריונות מחוץ שאינם מדממים...

גוליה

New member
נכון לכן כדאי

ללעשות בדיקת דם - אני רק תרמתי קצת מהניסיון שלי- הלוואי שמדובר בהריון רגיל , כמובן שגם זה יכול להיות.

באאבו

New member
כמובן שכדאי

גוליה (אגב, שמך הוא ג´וליה?) כמובן שהיא תצטרך לעשות בדיקת הריון. האם התופעות שהיו אצלך בהריון החוצ-רחמי היו ממש זהות?? יש גם הרבה נשים שיש אצלהן תופעות כאלה גם בהריון רגיל. מה אני אגיד לך, גוליה, נאחל לה בהצלחה...

גוליה

New member
../images/Emo50.gif

אצלי היו דימומים לסירוגין ואני יודעת שיש נשים שבתחילת ההריון יש להם דימומים וגם אצלי נורא קיווינו שההריון יהיה תקין אבל לצערי הוא היה מחוץ לרחם דרך אגב שמי הוא אכן ג´וליה אבל כתבתי אותו לא נכון ואני לא מצליחה לשנות אותו ואני גם לא מבינה למה השם שלי מופיע מודגש.

אולה *

New member
אצלי הבטא היתה שלילית

וגם התחיל דימום המחזור. הבעיה שהוא לא נגמר. וזה לא דימום חזק. יותר נכון להגיד הכתמות, טיפות (סליחה על התיאורים). מחר אעשה שוב בדיקת דם. תודה לכם.

רומי^^

New member
אולוצ´קה -

אצלי היה חשד להריון מחוץ לרחם, אבל רק בגלל שהבטא כבר הגיעה ל-600 ולא ראו כלום בUS וכן הרירית היתה יחסית דקה. למיטב ידיעתי (וידיעתי בלבד!!!)-הריון מחוץ לרחם מתבטא בבטא חיובית אבל לא רואים שק או התקדמות בUS. בכל מקרה - אני הייתי מתקשרת לברר. תתקשרי לקופ"ח אם את מודאגת. אל תישארי ככה לסופ"ש. בהצלחה, מתוקה נשיקות

באאבו

New member
עוד תוספת קטנה.. ../images/Emo38.gif

הריון מחוץ לרחם באופן עקרוני, לא שונה מהריון שאינו מחוץ לרחם... וכמה זמן עבר מיום הביוץ ליום הבדיקה שעשית???

באאבו

New member
ועוד אחת קטנה קטנה.. ../images/Emo5.gif

אולה, האחות דיברה איתך משהו על הריון מחוץ לרחם??? יו, אני ממש במתח.... מקווה לבשורות טובות..

TWEETY =^.^=

New member
ג´וליה הוא מופיע מודגש כדי

שתזהי את עצמך מהר :) לכל אחת מאיתנו השם שלה מודגש אצלה

נועם@בת

New member
לא יודע מה קורה, אבל אם כבר

בישלת לנו הריון, שיהיה בפנים בפנים ובריא. הריון רגיל יכול להתחיל ככה, וכן, הריון מחוץ לרחם יכול להתחיל ככה, כי ההריון לא משתרש ברחם, והרירית מתחילה להתפרק. אם את ממש לחוצה, תעשי בדיקה ביתית. הריון של 9 ימים, גם אם הוא לא תקין יתגלה בבדיקה. בכל מקרה, מחר אחרי הבדיקה תהיה ודאי רגועה יותר. יהיה בסדר נועם

אולוש אני מצרפת גם את האצבעות שלי ../images/Emo45.gif

אני מקווה שהיתה לך חמישיה ופשוט אחד התמוסס לו ולכן היו דימומים ושאת בהריון ברחם עצמו. מבחינתי יש לך את כל ה-86 אצבעות הידועות שלי והכי חשוב תקווי לטוב ויהיה טוב. לצידך, כחלחלת

yaelhul

New member
אני באמת לא יודעת, אבל אולי באמת

הגיע זמנך "להתאכזב לטובה" ?
טפו טפו טפו
רק שלא יהיה מחוץ לרחם. עדיף כבר שלא יהיה בכלל. מחזיקה לך את כל עשר אצבעותי לאפשרות הכי טובה. יעל

רומי 007

New member
אולינקה

את מה שאת מתארת אני עוברת כמעט בכל מחזור שמגיע אחרי הפריה כושלת. המחזור מגיע ולא עוזב. אחרי טיפול, עם כל ההורמונים שאת מקבלת, הרירית כבר מוכנה ביותר להריון ועל כן המחזור - שזו בעצם הרירית הנופלת - לוקח זמן רב יותר. מה שמדהים אותי, זה שאני מגיעה בטיפולים לרירית די דקיקה ואח"כ לוקח לה ימבה זמן לצאת.לכן - לא נראה לי לפי מה שאת מתארת שזה הריון חוץ רחמי. אני עברתי הריונות אקטופים פעמיים והסימנים הם: תשובה חיובית להריון, שבועיים שלושה שמחה עד הגג, כאבים בצד שבו נקלט ההריון שמופיעים בערך בשבוע 6-7 כשכבר מבינים שגם אין שק הריון בUS. ואז מגיע השוס: עייפות מוגברת וכאבים עזים בכתפיים. בקיצור: מספיקים עוד להנות משבועיים שלושה בהם עוד לא יודעים שזה לא הריון תקין ואח"כ חוטפים את הבשורה בהפוכה. לאור כל האמור לעיל - אין סיכוי שיש לך הריון חוץ רחמי.

למעלה