מה קורה? איפה כולם?

sandradee

New member
כולם בג'...וג' עם כולם

טוב נו זאת בדיחה לימי הצבא באופן הגיוני כולם ישנים.. אני במקרה קמתי מוקדם

שריונר 7

New member
../images/Emo9.gif אני יגיד לך איפה כולם - השלמה!

גטי שומרת בבונקר . הדס בפטרול ( יענו טיול). נאורנאור בחמ"ל סמבץ. תל אבובה תורנית מטבח. צומיש ישנה כי היא שמרה בבונקר בלילה. בן בג בג מנצנץ- יצא שבת. מאלדר עוזר לתל אבובה במטבח- עונש מהרספ. לוחמת כסופה ישנה - כיאה לרספית...

sandradee

New member
יצירתי...

ואני כמו פקידה רגילה עונה לטלפונים ומשחקת פריסל

malder

New member
חחחחחחחח.....

דווקא שמת אותי במטבח.. אני לא סובל מטבח... אני רוצה לעלות לשמור במגדל :) בזולה...

שריונר 7

New member
../images/Emo11.gifאין בעיה

אני אדבר עם גטי החניכת שמירות שתסדר לך שמירה במגדל בין 4 ל-6 היום בלילה. דרך אגב - התדריך כוננות עוד מעט.

malder

New member
כולה שעתיים??

יצאתי בזול... (אצלנו שמרו 4 שעות, גם בלילה...)

שריונר 7

New member
שמע אני יגיד לך משהו

השמירה פה לא קלה. בגלל זה יש לך רק שעתיים. אבל לא לזלזל. הסורים על הגדרות וצריך להיות עירניים. כל הזמן יש פה מלשבים שבאים לשאול אם כדאי להתגייס וחיילים ששואלים אם כדאי להוציא 21. אסור להיות שאננים ולהגיד -" לי זה לא יקרה".... היה לי חייל שהיום הוא שוכב בבית חולים בלי רגל ויד ואוזן כי הוא גם לא האמין שזה יקרה לו אבל זה קרה! בא מישהו ושאל אם 21 על קבן ישפיע על החיים שלו באזרחות והוא לא היה מוכן ולא עשה נוהל מעצר "צעיר" כנדרש.

malder

New member
מצטער על הזילזול...

אתה מדבר עם ג'ובניק שרוב השירות שלו שירת במרכז הארץ (להוציא כמה חודשים שהיה מפקדיונר בגדוד)...

שריונר 7

New member
גיג19

וואלה שכחתי לגמרי. פאק שלי. את מצטרפת למאלדר למטבח . אחרי זה את שומרת במגדל . שלא תחשבי שאני מקפח אותך חלילה..... דרך אגב- את עושה "גזרות" היום.

Sole Survivor

New member
היייי רק לא מטבח

מספיק טחנתי בשירות שלי אני אהיה בשקם אשתה לי קולה ואוכל במבה

הדס100

New member
פטרול...../images/Emo6.gif האמת חרתי ב8 בבוקר

אבל מתתי מעייפות וישנתי עד עכשיו. הייתי בכפר הבפטיסטים, ופשוט לא עשינו כלום. ישבנו שם, הייתה מוזיקה, על האש, ובבוקר הלכתי הבית.

למעלה