מה קוראים בשבת?

Arana

Well-known member
מנהל
שבת רביעית של מלחמה, שלא לדבר על המלחמה בחמץ;-)

מה אתם קוראים בשבת|?||שבת|

עדיין עם של מי אתה ילד.
יפה. אני אוהבת סיפורים קטנים כאלה. שאין איזו דרמה גדולה (אולי עוד לא הגעתי לשם..) ופשוט מתארים חיים

Arana

Well-known member
מנהל
אני עם "מגילת אסתר - מאחורי המסכה", מאת תמר עילם גינדין. קיבלתי את הספר ביחד עם עוד 3 ספרים מהוצאת זרש כתמורה על תמיכה בפרוייקט הדסטארט, ואין מתאים מהימים האלה לקרוא על הממלכה הפרסית של ימי מגילת אסתר:-):

אני עם "מגילת אסתר - מאחורי המסכה", מאת תמר עילם גינדין. קיבלתי את הספר ביחד עם עוד 3 ספרים מהוצאת זרש כתמורה על תמיכה בפרוייקט הדסטארט, ואין מתאים מהימים האלה לקרוא על הממלכה הפרסית של ימי מגילת אסתר:-):
אני רואה הרבה פרסומים עליו. מוצלח?

Arana

Well-known member
מנהל
אני רואה הרבה פרסומים עליו. מוצלח?
אני מאוד נהנית לקרוא על הפרטים הקטנים שהיא מצביעה עליהם במגילה ומסבירה האם הם נכונים מבחינה היסטורית או לא. יש גם הומור דק שמשעשע אותי. יש המון עיסוק בבלשנות ובאטימולוגיה של מילים ושמות שהתגלגלו בין השפות, כך שמאוד תלוי אם מתעניינים בזה או לא. אבל המחברת מודעת לזה, וכל קטע כזה מסומן בצד העמוד כך שמי שרוצה יכול לדלג.
בעיני ספר מוצלח ומעניין מאוד. הוא גם לא ארוך, וזורם יפה.

אני מאוד נהנית לקרוא על הפרטים הקטנים שהיא מצביעה עליהם במגילה ומסבירה האם הם נכונים מבחינה היסטורית או לא. יש גם הומור דק שמשעשע אותי. יש המון עיסוק בבלשנות ובאטימולוגיה של מילים ושמות שהתגלגלו בין השפות, כך שמאוד תלוי אם מתעניינים בזה או לא. אבל המחברת מודעת לזה, וכל קטע כזה מסומן בצד העמוד כך שמי שרוצה יכול לדלג.
בעיני ספר מוצלח ומעניין מאוד. הוא גם לא ארוך, וזורם יפה.
עושה רושם שהיא די תותחית.
ייכנס לרשימת הקריאה שלי

למעלה