מה קוראים בשבת?

Arana

Well-known member
מנהל
הגענו לאמצע אוגוסט, והתחזיות מבטיחות קצת הקלה בחום |מזיע|

מה אתם קוראים בשבת|?||שבת|

Arana

Well-known member
מנהל
הייתי עם "הגבעה מעל האגם" מאת ג'ון וורדון שהתחלתי בשבת שעברה. למרות שהספר מעל 460 עמודים - הוא היה כל כך מותח וזרם כל כך בכיף, שסיימתי אותו (וגם העובדה שהשבת יוצאת מאוחר בקיץ לא הזיקה...)

צרפתית. סוף סוף סיימתי את הספר של קלאודיה פיניירו, אתמול בערב. כמעט 400 עמודים, 3 שבועות. לקראת הסוף יש ב-Betibou גילוי מזעזע, אז אחריו נזקקתי לקצת מנוחה ולקריאה איטית יותר. אבל זהו. בהחלט מאמנת את שרירי צורות הפעלים שיש לך בראש. הרבה גיוון.

האטתי גם כי התקלות מקרית באמה תומפסון - וידאו - הזכירה לי את מנגינת הסדרה Fortunes of War , שלא שכחתי כבר 35 שנה מאז צפיתי בסדרה בטלוויזיה. מסתבר שאיש יקר העלה את גרסת ה-DVD לרשת, וצפיתי ב-6:43 השעות האלה השבוע, בגל החום שהיה באיטליה ושמסתיים מחר. העלאה ללא תרגום ולא מעט מהטקסט נבלע, אבל זו סדרה ראויה, המבוססת על ספריה של אוליביה מאנינג, שאולי אקרא בהם יום אחד. אמה עם קן בהופעה הראשונה שלהם ביחד.

נזכרתי שאני גם בסוף La vie en musique, ראיונות עם המוזיקאי לאונרדו גרסיה-אלארקון, אז אני בדרך לסיים אותו.

והתחלתי את ספרה הכבר יפהפה של מוניקה סאבולו, La vie clandestine, Monica Sabolo, "חיים חשאיים". אני לא מכירה אותה או את ההיסטוריה שלה, אבל זו עוד פנינה ששליתי מספריית רחוב בשווייץ, והבאתי לפה.

אני ככל הנראה צריכה להראות את שליטתי בצרפתית בתוך כ-3 שבועות, אז אני חיה עכשיו בשפה באמצעות הספרים.

למעלה