מה קוראים בשבת?

Arana

Well-known member
מנהל
איך עברו עליכם יום הזיכרון ויום העצמאות |?|

מוכנים לחזור לשיגרה ללא חגים וחופשות|?|

מה אתם קוראים בשבת|?||שבת|

אחרי כמה שבועות של טיולים וטיסות, חזרתי לספר שך עדנה גורני.

הוא אכן מחכים. לפרקים מקסים.

חזרתי מערב ספרותי כאן בצפון מערב איטליה. הקשב שלי לא היה במיטבו כי הייתי עסוקה בלהאמין שאני ממש שם. הסופר אנדראה קסטנובו פרסם ספר שכותרתו היא שורה ידועה מתוך ה"קומדיה האלוהית" של דאנטה.

הספר הוא על חיי צעיר שיוצא מהארון. על ההטרדות וההצקות שספג. על אהבה שהוא מוצא, כנראה.

אני אלך לעוד ערבים ספרותיים. עם הזמן ארגיש יותר בבית. אני מבינה קרוב למאה אחוז מהמילים, החיבור שלהן למשפטים, הצורך להתרכז, כמובן אי-היכרות עם הקשרים תרבותיים, אלה הבעיות. אבל זו התחלה.

Arana

Well-known member
מנהל
אחרי כמה שבועות של טיולים וטיסות, חזרתי לספר שך עדנה גורני.

הוא אכן מחכים. לפרקים מקסים.

חזרתי מערב ספרותי כאן בצפון מערב איטליה. הקשב שלי לא היה במיטבו כי הייתי עסוקה בלהאמין שאני ממש שם. הסופר אנדראה קסטנובו פרסם ספר שכותרתו היא שורה ידועה מתוך ה"קומדיה האלוהית" של דאנטה.

הספר הוא על חיי צעיר שיוצא מהארון. על ההטרדות וההצקות שספג. על אהבה שהוא מוצא, כנראה.

אני אלך לעוד ערבים ספרותיים. עם הזמן ארגיש יותר בבית. אני מבינה קרוב למאה אחוז מהמילים, החיבור שלהן למשפטים, הצורך להתרכז, כמובן אי-היכרות עם הקשרים תרבותיים, אלה הבעיות. אבל זו התחלה.
זה מקסים בעיני שאת צוללת כך לתוך תחום שמצריך הבנה מעבר ל"רק" שפה - אי-הכרות עם ההקשרים התרבותיים ביצירה ספרותית מאבד חלק מהעומק. אני מקווה שזה פער שאפשרי עבורך להשלים.

Arana

Well-known member
מנהל
לא עם ספרים כרגע, למרות שההזמנות האחרונות מבוק דיפוסיטורי כבר מתחילות להגיע ולהיערם...

למעלה