מה קוראים בשבת?

Arana

Well-known member
מנהל
אני מקווה ששרדתם את הסערות מכל הסוגים שהיו השבוע, ושהשבת שלכם תהיה שקטה וחמימה...

מה אתם קוראים בשבת |?| |שבת|

קייט אטקינסון, "מאחורי התמונות במוזיאון". ניסיון שלישי אולי של קריאה בספר. אולי רביעי.
הפעם זה יצליח. הרומאן הראשון של אטקינסון, משנת 1995. ההתחלה קצת מעייפת, היסטרית ומתאמצת. אבל בתוך כמה עשרות עמודים ניתן לראות כאן כבר תיאורים ונושאים שמזכירים את "חיים ועוד חיים" ואת "A God in Ruins", שאני לא זוכרת באיזה שם תורגם לעברית, אבל הוא תורגם.

Arana

Well-known member
מנהל
קייט אטקינסון, "מאחורי התמונות במוזיאון". ניסיון שלישי אולי של קריאה בספר. אולי רביעי.
הפעם זה יצליח. הרומאן הראשון של אטקינסון, משנת 1995. ההתחלה קצת מעייפת, היסטרית ומתאמצת. אבל בתוך כמה עשרות עמודים ניתן לראות כאן כבר תיאורים ונושאים שמזכירים את "חיים ועוד חיים" ואת "A God in Ruins", שאני לא זוכרת באיזה שם תורגם לעברית, אבל הוא תורגם.
אני זוכרת שהספר הזה הוזכר כאן בעבר כמה וכמה פעמים, ואם ני זוכרת נכון, התגובות היו טובות

Arana

Well-known member
מנהל
התחלתי לקרוא את "בעלי לא בבית", והספר נראה לי מוכר. אחרי כמה פרקים הייתי כבר משוכנעת שכנראה קראתי אותו, אבל מכיוון שאני לא זוכרת כבר מה קרה והוא מאוד משעשע - אני ממשיכה.

למעלה