מה קוראים בשבת?

Arana

Well-known member
מנהל
איך עבר השבוע? מתרגלים לשגרה נטול חגים?

מה אתם קוראים בשבת |?| |שבת|

עשרות עמודים אחרונים של "עין החתול" ואני כבר מכינה עוד ספרים של אטווד שמחכים איזה 15 שנה בבית שאקרא אותם: "לטענת גרייס" ו-" המתנקש העיוור". מניסיון, כוונות טובות לא מתממשות בדיוק בזמן שאני מקווה ולוקח זמן להשלים סריה כזאת. אבל זו הכוונה.

"עין החתול" ספר מצויין. וכמו שקורה הרבה, כשספר ארוך נגרר, אני מתישהו נכנסת למרתון קריאה ולכן אני כבר ממש בסוף. ובכל זאת, יש עוד כמה עשרות עמודים. אי אפשר להחיש יותר מכך וזה טוב. לחוות עד הסוף.

Arana

Well-known member
מנהל
עשרות עמודים אחרונים של "עין החתול" ואני כבר מכינה עוד ספרים של אטווד שמחכים איזה 15 שנה בבית שאקרא אותם: "לטענת גרייס" ו-" המתנקש העיוור". מניסיון, כוונות טובות לא מתממשות בדיוק בזמן שאני מקווה ולוקח זמן להשלים סריה כזאת. אבל זו הכוונה.

"עין החתול" ספר מצויין. וכמו שקורה הרבה, כשספר ארוך נגרר, אני מתישהו נכנסת למרתון קריאה ולכן אני כבר ממש בסוף. ובכל זאת, יש עוד כמה עשרות עמודים. אי אפשר להחיש יותר מכך וזה טוב. לחוות עד הסוף.
את "המתנקש העיוור" קראתי מזמן ואני לא כל כך זוכרת. גם את "לטענת גרייס" קראתי לפני שנים, אבל אותו אני דווקא כן זוכרת, ואהבתי מאוד (גם ראיתי את המיני-סדרה שנוצרה על פיו, והיא טובה). אני זוכרת שבפורום העירה פעם מישהי איך התיאורים בספר של עבודות הבית הרבות והקשות שמבצעות גרייס ויתר המשרתות גורמות לה להרגיש עצלנית - אני מצטרפת לתחושה הזו; כמה פשוט בימינו להפעיל מכונת כביסה בלחיצת כפתור במקום לעבוד בפרך במשך שעות, להשרות, לשטוף, לשפשף, לסחוט...

הספר היה על השולחן בסלון וחזר למדף. זה לא אומר שלא אקרא אותו בקרוב, זה רק אומר שאני צריכה קצת הפסקה בין ספרים עבי-כרס של אטווד. הוא בהחלט אחד הבאים בתור.

Arana

Well-known member
מנהל
לא סיימתי את The Day Watch, אבל אני באמצע הסיפור האחרון מתוך שלושה, כך שהסוף מתקרב...

למעלה