מה קוראים בשבת?

Arana

Well-known member
מנהל
נראה שהשבוע הקרוב עומד להיות משופע בדברים טובים - גם שבוע הספר, גם ביטול חובת המסכות, גם תחילת החופש הגדול לתיכונים...

רק מתאים להתחיל את השבוע בטעם הטוב שישאיר הספר של שבת. :-):

מה אתם קוראים בשבת|?||שבת|
 
עדיין "חיים אחרים" מאת קייט אטקינסון. יש לי עוד פחות מרבע ספר בן משהו כמו 550 עמוד.
בדיוק סיימתי את אחד החלקים האינטנסיביים, חוויות המלחמה של הטייס וצוותו, כולל ההפצצה הגדולה של המבורג ב-43.

אני סחוטה.

זה נרטיב מזהיר.

כמו השאר בספר, רק אני לא בטוחה עד כמה הם מתחברים. אחד מהם דומני מרפרר לספרים כמו "אוליבר טוויסט" בגוללו את תלאותיו של ילד בן 7 הנתון במלתעות סבתו באחוזת המשפחה שירדה מנכסיה. ובית ספר סיוטי.

את החלק שאך זה קראתי מסיימת חוויית ההתעלות ברויאל אלברט הול בקונצרט של ה-9 של בטהובן, עם "אודת השמחה" החותמת את הסימפוניה.
אני תוהה אם זו אלוזיה לקונצרט מצולם של אותה היצירה, שקיים בטיוב, מגרמניה של 42, בו נכחו בכירי המשטר הנאצי.

יש בספר תיאור מזהיר של ניסיון המלחמה במטוס קרב, ההצלחות, הכשלונות, המוות. כל מה שאת רוצה מתיאור כזה. שוב, נרטיב מזהיר.
 

Arana

Well-known member
מנהל
קראתי את "ארון סגור" המאוד מוצלח - ספר בסגנון אגתה כריסטי ובכיכובו של הרקול פוארו, אבל לא נכתב ע"י אגתה כריסטי. הישג יפה מאוד לסופרת סופי האנה.
 
למעלה