מה קונים מתנה?

מה קונים מתנה? ../images/Emo73.gif

מה קונים מתנה ליום הולדת לידיד שעכשיו קנה אוטו ואופניים חדשים? אני רוצה משהו לקשור לאוטו או לאופניים אבל לא משהו מבאס כמו פח לאוטו, וגם לא משהו חמוד כמו בובה (לא נראה לי שזה הראש שלו).

לא בן הזוג, חבר טוב. אלה פשוט לא

מתנות כל כך "מתנותיות". זה יותר דברים שאתה קונה לעצמך.

fila

New member
אצלנו.......

כשמישהו קונה אוטו חדש שמים לו בפנים סוכריות וממתקים
לא יודעת מאיפה המנהג הזה אבל אולי סלסילת מתוקים ובקבוק יין טוב ותמיד אפשר לקנות משהו סמלי כמו מחזיק מפתחות מיוחד מתקן לדיסקים או דיסק...

שמופית

New member
יש לי רעיון חמוד.....

ראיתי באיזה עיתון (אני חושבת שזה היה "לאישה" של יום שני שעבר), היה שם מחזיק מפתחות שהוא גם פותחן בקבוקים - משהו ממש נחמד ומעוצב גם נורא יפה ! אין לי כרגע את העיתון, אבל אני אקח אותו מחר מאמא שלי ואגיד לך איפה קונים את המחזיק הזה... אגב, כשתמיר קיבל אוטו מהעבודה, קניתי לו מחזיק מפתחות עם התמונה שלי
(אבל הבנתי שזה רק ידיד ולא חבר/בעל...) דרך אגב, אם את רוצה לקנות לו משהו לאופניים, תכנסי לאתר: www.rudyproject.co.il הם יבואנים של מוצרים מאיטליה לרוכבי אופניים (ובמקרה אני מתחזקת להם את האתר), כך שאם תרצי, אני אקשר ביניכם ואשלח אליך מה שתבחרי במקום שתבואי עד לכאן !)

shelycat

New member
פנס קטנטן..............

יש לנו פנס קטן (אולי שני ס"מ אורך) שנקרא "פוטון מיקרו-לייט" הוא מאיר לאורך 1 מייל באור ממש חזק ויש לו סוללת ליתיום שאמורה להחזיק אותו בחיים 10 שנים. בנוסף יש אותו בכמה צבעים (האור בצבעים שונים אדום/לבן/כחול...) בכל מיקרה אנחנו מאוד אוהבים אותו (קנינו כזה גם לאחי החייל)ופלוס גדול הוא שהוא קטנטן וניתן לתלייה על מחזיק המפתחות של האוטו או לנשיאה בטיולי אופניים בלי שהוא יכביד. זה עולה משהו כמו 150 שקל בחנויות ריקושט/למטייל, את שלנו קנינו בחנות בשם כ.כ.א.ש בקניון שער ראשון (בראשל"צ).

limor 2

New member
יש גם מתקן כזה שמלבישים על

המושב של הנהג והוא נורא נעים - דומה למין מסג´ כזה ,אבל לא אקטיבי כמובן. זה נורא מפנק ומשהו שבדר"כ לא קונים לעצמנו.

למעלה