מה קונים לפני פסח ?

נילוס11

New member
מה קונים לפני פסח ?

חוץ מהמוצרים הרגילים של אוסם ואולי של עלית. מה כדאי לקנות עכשיו לפני פסח? תודה(אני חדש יחסית)

לכרמית יש ופלות

אני יודע שאומרים "ופלים", אבל "ופלות" זה יותר טעים (ויותר ישראלי). אמנם הם קצת קטנים (ופלות לטעימה) אבל האבן שמוסרת מהלב כשאני רואה שהם לא מכילים גלוטן, עושה את ההבדל. ויש אבקות מרק (שבעצם יש כל השנה), עוגיות בוטנים (זהירות לא להתמכר! אצלי כבר מאוחר מדי...), אטריות של אוסם מקמח תפוח אדמה ואולי עוד כמה מוצרים שלא עולים לי עכשיו בראש.

נצר1

New member
אבקות מרק בכלל לא כל השנה!!

במהלך השנה מוסיפים לאבקות המרק קמח על מנת להגדיל את נפחם. זאת הסיבה שרבים פה בפורום (וגם אני) קונים אבקות מרק בפסח לכל השנה. עוד דבר שכדאי לך לשקול לקנות הוא תבלינים - מאותה סיבה כמו אבקות מרק.

אני קצת בעייתי...

אני ואחי לא רגישים ברמות גבוהות, אבל אני לא חושב שיש בעוגיות הבוטנים שאני אוכלים גלוטן, כי אחרת הייתי מרגיש בשלב כזה או אחר (אני זולל אותן ברמות מטורפות). בכל אופן, בהתחלה קנינו ב"מגה", בקופסאות עם מכסה אדום או כחול (אני חושב שאדום זה בוטנים וכחול זה קוקוס), אבל במהרה עברנו לשוק המקומי וקנינו במשקל.. תופעות לוואי עדיין מבוששות לבוא, אז אני מניח שאין איתן בעיה... ולגבי אבקות מרק - אנחנו קונים בדוכן גן שמואל כל השנה, לא רק בפסח.. אויל התכוונתם לאבקות מרק של חברות אחרות, כמו אוסם, ויטה וכו'? כי אנחנו ירדנו מהן מזמן, ומשתמשים רק באלה מגן שמואל.

shavririt

New member
גיל, היכן ראית עוגיות בוטנים נ"ג?

רובן עשויות עם קמח מצה.. האם יש גם ללא?? אם כן, של מי??

leali

New member
עוגיות נ"ג

יש של חב' שקד בסופרים אני קניתי במגה ובשופרסל דיל וזאת לאחר ברור עם החב' שזה נטול גלוטן

אמאדנה

New member
למי שאוהב קורנפלקס...

יצא עכשיו קורנפלקס ללא גלוטן של תלמה... מאוד טעים גם ללא צליאקים.... כמו כן יש שקדי מרק ללא גלוטן (של איזה חברה חרדית שיש לה קווי יצור רק לפסח ולכן כתוב במפורש שזה ללא גלוטן...)...

סתם מבקרת

Active member
שקדי המרק תחת השם ברפוד ויש גם

רינגלס של גלומה כשרים לפסח נ"ג בכמה טעמים

shirili

New member
של בארפוד יש טעם ממש כמו של

תפוציפס טעים חבל"ז קניתי כמה כאלה וממה טעים לי (אני מתה על תפוציפס)

היום נכנסתי כמו מלך לסופר. ובכן:

גיליתי שעל כל המותגים של אבקות המרק רשום שהן עלולות להכיל גלוטן. התאכזבתי מאוד לחלוף על פני המוצרים של החברה שאני מחרים מהיום, וכך גם בני משפחתי וחבריי, (עלית). ציערה אותי העובדה שמוצרים רבים לא אוכל לקנות וליהנות, וופלים למשל. לעומת זאת - קניתי קצת עוגות שיש של אוסם, שקדי מרק (שאגב ממש לא מזכירים את שקדי המרק המפורסמים שאני זוכר מילדותי, אבל הם טעימים בכל מקרה! נחמד להרגיש פתאום אחרי שנים ששכחתי כבר את ההתפצפצות שלהם בפה תוך כדי המרק (שנכון להיום הוא מרק גונדי במקרר). וקניתי פסטות מסולסלות של בר פוד נדמה לי. בשביל הקטע אכלתי פרוסה נהדרת וחלומית מהעוגה של אוסם (איזה כיף) ואכלתי מרק עם שקדי מרק. בשבוע הבא אמשיך להגדיל את הסטוק...

אה, אגב אורחא....

נסו לקחת עוגת שיש רכה ומגרה כזו, הניחו שתי פרוסות חצויות ל4 משולשים בהתאמה על צלחת, ומעל מיזגו סחלב לוהט, רותח ומבושם ממי ורדים וסירופ אדום. א-ד-י-ר !!!!!

אלון, באיזו רשת מצאת את הפסטות

של בר פוד? אני נתקלתי רק בפסטות הכשרות של אוסם ואין לנו ניסיון טוב איתן.

בסופר זול בתחנה המרכזית החדשה ת"א

לגבי הפסטות של אוסם - גילוש6 מהפורום לימדה אותי שצריך לבשלן חלקית, כלומר שבפנים יהיו עדיין לא מבושלות לגמרי ואז זה יוצא בדיוק כמו שצריך.

shirili

New member
עוד פתרון לשקדי מרק !! לכל השנה!!

השקדי מרק הם צ'יפס שבצורת שקדים אפשר פשוט לפורר צ'יפס במהלך שאר השנה!!

למעלה