מה קונים לחג?

מירבי*

New member
מה קונים לחג?../images/Emo77.gif

אני בטוחה שכל אחת מכם מתחבטת בשאלה מה לקנות מתנה, להורים, לחמות? לגיסה? לאחות? קדימה..תנו רעיונות, מה אתן קונות ומה אתן הכי אוהבות לקבל...

מתנות מתנות מתנות../images/Emo77.gif../images/Emo55.gif

זהו חג כלי הבית למינהם ובעיקר כלי הדבש למינהם. יש ממש יפים יפים ומיוחדים. אני קניתי השנה מתנות די מקוריות בגראס , יש להם פינות של 50% פחות ויש להם דברים מהממים.ספרי בישול גם הולך טוב מאד בחג הזה. עם אחותי ואמא שלי עשינו עסקת השנה " אני לא קונה לך ואת לא קונה לי" כי באמת במצב של היום לא יוצאים מזה. אז קנינו רק למי שחייבים ולילדים משהו קטן כמובן. אז בהצלחה במתנות ושתהייה לנו שנה טובה
נשיקות לכולן בנות

הדבר שאני אוהבת מכול זה לקנות

מתנות ליקרים לי.........
אבל השנה כמו שכתבה לירוני המצב די קשה אז הסתפקתי בשליחת שנות טובות גם מילים הן מתנה.........

בנדה1

New member
בעבודה קבלנו השנה ...

ארוחת בקר זוגית. בראש השנה מקבלים את המתנה הצנועה ובפסח ה"גדולה" (הכל יחסי בחיים...). רעיון נחמד, עדיף על כל השטויות המיובאות מסין (לדעתי לפחות). אני לא אוהבת שמביאים לי כלי מטבח לא שימושיים כמו קערה, מגש וכו'. (כך שמי שמתכוננת להביא לי מתנה שלא יהיה בסגנון הזה
) אני גם לא אוהבת לקנות מתנות בסגנון הזה אם כבר מביאים משהו שיהיה שימושי, תבנית היא תמיד שימושית, מפה, מגבות (רק נורא יקר) בקיצור הבנתם את הרעיון. ודבר נוסף, תמיד יש לי בראש את הזכרון שלפני שנים כשהיו מביאים מזוודה של עלית זה היה שיא השיאים...

מירבי*

New member
סלסלת ממתקים../images/Emo74.gif

לדעתי סלסלה עם מתוקים, יין ודבש היא עדיין המתנה האולטימטיבית, המון אנשים שלא רוצים לשבור את הראש קונים את זה, גם מקומות עבודה פוטרים את עצמם מלהיות יצירתיים ונותנים לעובדים סלסלה... לדעתי זה רעיון גרוע, גם משמין, גם חורים בשיניים, לרוב השוקולדים לא משובחים..ואח"כ את תקועה עם סלסלת קש בגודל בית...
אני גם לא אוהבת את התלושים שנותנים כמתנה, במתנה חייב להיות משהו יצירתי, משהו שלא היית קונה לעצמך כי תמיד יש דברים חשובים יותר לקנות..אבל את שמחה לקבל.

למעלה