מה קונים ב- 50$

דובושכ

New member
מה קונים ב- 50$

50$ אוסטרלים (שזה פחות ממה שזה נשמע) והנה מתגלה אוצר לאספנים. התפרסם היום ב"עניין מרכזי" : http://www.news-israel.net/news.asp?id=7386

תמיר1991

New member
מדהים! בהחלט מציאה בפחות

מ- 200 ש"ח. אפילו ב- 5,000 ש"ח זו הייתה מציאה... תמיר.

powo

New member
כל פעם שאני

יוצא לשווקי הפישפשים. אני נושא תפילה לאל הגנק שבשמים שיעזור לי וינחה אותי אל האוצרות הנחבאים.ומה קורה בסוף אלוהים נותן אגוזים לי שאין לו שיניים .זה פייר.???

doroni10

New member
השאלה היא- זכויות יוצרים...

גם כשקונים דיסק בחנות, זכויות היוצרים נשמרים ליוצרים ו/או לבא כוחם. זו שאלה שמופנית למומחה הפורום לענייני משפט..
דורון,

broadaxe

New member
הזכויות לחומר הידוע של "החיפושיות"

שייכות ל... מייקל ג'קסון. הארד קופי שייך למי שמחזיק בו כחוק, כולל המזוודה האמורה על תכולתה, אלא אם כן נגנבה.

powo

New member
אהלן אודי

שטרות מעניינים עבורי כן לך כבר יש אותם.אני עומד כבר על 110 מדינות. לאט לאט אבל בטוח.ממשיך לחפש גם עבורך.אחד בשם ישראל מוסר לך דש

11moti

New member
איזה שטרות אתה אוסף?

מה קורה בדרום החם?,פרט איזה שטרות אתה אוסף, אם כסף רגיל -אז הרווחת,כי יש לי בשבילך שטר או -מספר שטרות מסין, ממצרים מתורכיה(ישנים קצת,) ואולי עוד.

powo

New member
בדרום אחלה

רק ארבעים וחמש מעלות.אבל בצל.לא נורא היו כבר ימים יותר חמים יש בריכה.מזגנים.ולא יוצאים החוצה.ולגבי השטרות אני משתדל להגיע למצב של לפחות שטר מכל מדינה.והשמח לכל שטר בתודה

אברהם אתם שלמים שם בדרום?

אעוד לא נמסתם? אני מתה מהחום. תנו לי חורף, שונאת את הקיץ
אפילו הים הוא לא נחמה, מלא מדוזות
בררררררר "אני איש של גשם בין אלפי ים..."

powo

New member
אלונה גם אני מת על החורף

אבל זה מה יש .וסך הכל הקיץ עובר די מהר.

אוי, איזו באסה הקיץ...

לפני כשבועיים הודעתי לחברים בארה"ב שאני מגיע גם השנה למחנה האימונים של המזחלות, בסוף דצמבר. מאז ששלחתי את המייל, אני סופר את הדקות וכל הזמן חולם רק על השלג. איך, איך אני אעבור את הקיץ בלי לאבד את השפיות?

dan the man

New member
שטרות מסין?

ודרך אגב אצלי כאן באשדוד גם לא הכי קריר שאפשר....
אני מעוניין בשטרות מסין...כי אני אוסף רק שטרות מאסיה מישהו כאן אוסף בובות שרק 2???? המחשב שלי השתגע אני רואה את הכל כולל הפורום בכתב ענק! מישהו יודע למה?

למעלה