מה קוה בפורום

לא יודעת איך להמשיך..../images/Emo4.gif

שם משפחתי לפני נישאוי הוא מאוד מאוד ייחודי.. הוא לא נשמע רוסי (המקום ממנו אני מגיעה) וגם לא נשמע יהודי. עד עכשיו נתקלתי בעוד משפחה אחת עם שם המשפחה שלי וגם הם לא יודעים מה המקור. נולדתי באוקראינה והשורשים של משפחתי יהודיים (ז"א שככל הידוע כולם התחתנו עם יהודים), אך שם המשפחה אינו "יהודי מובהק".. איך אני יכולה לבדוק את המקור? חיפשתי בבית התפוצות וגם שם לא מצאתי שום רמז..

friend9

New member
3 אפשרויות:

1. למסור לנו את שם המשפחה, עם צורת (או צורות) כתיבה בעברית (רצוי עם ניקוד), וברוסית או שפה אחרת. 2. לקרוא בצד שמאל של המסך "צעדים ראשונים בפורום - שאלות ותשובות ". לשאול מחדש עם הפרטים הנחוצים. 3. אם את מתמצאת באנגלית - לברר באיזו ספרייה נמצאים הספרים Dictionary of Jewish surnames from the Russian Empire Dictionary of Jewish surnames from the Kingdom of Poland Dictionary of Jewish surnames from Galicia ולחפש שם את השם ופירושו.

friend9

New member
מה קוה בפורום ../images/Emo35.gif

ב-10 הימים האחרונים פנו בשאלות 5 משתמשים חדשים, שיודעים את שמות האנשים שהם מחפשים. ומה קרה? אף אחד מהם לא מסר את שם/שמות המבוקשים. אולי יש בין חברי הפורום איזה קורא/ת מחשבות, שיודע את שמות המבוקשים?

למעלה