מה קובע

joseph18

New member
מה קובע

שלום רב, לפני 8 חודשים בערך עברתי פרידה כואבת ולא ברורה מבחורה שאהבתי ועודני אוהב הייתי מלא בשאלות ופקפוקים ומבחינת ההרגשה האישית שלי אני יודע שאנחנו נחזור היא לא גרה בארץ והמערכת היחדים הזאת הייתה מלאה בנסיעות . באיזה שהוא שלב נכנסה לדרכי אשה נפלאה , פותחת בקלפים שונה ממה שהכרתי בכל חיי והיא ממש דייקה בכל הפרטים לפעמים נשארתי המום נוכח הדברים שהיא אמרה והיא טוענת כמובן לפי הרבה פריסות קלפים שאני והיא נחזור . והיא אמרה שזה אמור לקרות בתחילת פבואר ועכשיו הלכתי אליה שוב והיא אמרה שזה מתעכב לחודש רביעי כי הבחורה איתה יצאתי לא גרה בארץ אך מתכננת עלייה לארץ בחודשים הקרובים כל הזמן יוצאים לנו את אותם הקלפים בפריסה הקלטית קלף המוות , אביר הגביעים , שלוש מוטות , יום הדין 2 מוטות 8 מוטות וגם יוצאים לנו קלפים של לדוגמא אם שאלתי האם אנחנו נחזור אז יוצא 5 גביעים בצירוף עם קלף כוח ועל זה 2 גביעים היא קוראת לזה התחזקות של הקשר רציתי לדעת מה דעתך על זמנים מבחינת קלפים ועד כמה זה מדוייק ומה הצירופים שנתתי אומרים אני מאוד מבולבל ואני לא יודע כבר כמה זמן זה ייקח אני חושב שיש המון אמת בטארוט . האם פריסה אחרונה מבטלת את הפריסות שלפניהן מה קובע ? אשמח לקבל תשובה תודה רבה רבה שבת שלום

רחליקה האחת

Member
מנהל
joseph18 ברוך הבא

ראשית, תודה על השיתוף . הגעת לפורום לימודי וברוך הנמצא. שמחתי שיש חיבור טוב בינך ובין אותה קוראת בקלפים ויישר כח. ציינת מספר קלפים , שעלו לדבריך בפריסה קלטית שנעשתה עבורך. חשוב לציין כי מיקום הקלפים בפריסה זו כמו בכל פריסה משמעותי. לכן אני מנועה מלהתייחס לפרשנויות הקלפים שהצגת בדבריך כאן. בעניין לוח הזמנים יש כמה אסכולות . אני מנועה מלהתייחס כרגע לדברי הקוראת בקלפים. אני מבינה שפנייתך אלינו נועדה גם או בעיקר כדי לפזר אי ודאות ומתח ,האופפים אותך כרגע וטורדים את מנוחתך. בעניין ניבוי העתיד ודיוק בחיזויו- הפורום הזה אינו עוסק בניבוי העתיד ואף לא בניתוח/ביקורת של דברי קולגה -מוכר/ת ו/או לא -לבאי הפורום. זה לא אתי ולא מקצועי. אוכל לומר כי ככל הידוע לי - רוב הקוראים בקלפים באי פורום זה לא מנסים לקרוא את העתיד בכלל. ההתייחסות מצידם אל מידע המופיע בקלפים מהעבר ומההוה של השואל היא התייחסות כאל מידע בעל פוטנציאל השפעה לעתיד. לפיכך, בחירות , שנבחר היום בהכרח מעצבות את עתידנו. זיהוי ושינוי דפוסי חשיבה לפיכך הוא עניין מהותי בדרך התבוננות זו. כפי שציינתי זהו פורום לימודי . אתה מוזמן לקרוא את הודעת המנהלת ולפעול בהתאם. אשמח לראותך כאן גם בהמשך. שבת שלום ומבורכת, רחליקה

למעלה