מה קדם לקוף?

מה קדם לקוף?

אם אתם מאמינים באבולוציה אתה גם מאמינים שמוצאו של האדם מהקוף אז אני שואל מה קדם לקוף ולמה עדין יש קופים בעולם למה הם לא נהפכו לאדם ונגיד שיש תא והוא נוצר לבד(מה שבכלל לא הגיוני)אז מה היתה ההיפתחות הראשונה שלו כפי שאתם מגדירים אותה צורת חיים מה היתה צורת החיים שבוא נגיד יכלה לאכול ולעכל את המזון וטאתם טוענים האקלים גורמים לצורות חיים שונות להיות שונות אחת מהשניה אז איך זה שקיים הבדל כל כך גדול בין אדם לבין עכביש או נמלה ולמה אין עוד צורות חיים שדומות לנו לאדם למה אנחנו חכמים ושאר בעלי החיים לא חכמים כמונו ההסבר של המדע זה ממש צולע ומראה שהם מנסים להיחמק מקיומו של הבורא וממציאים דרכים דפוקות ממש כדי להסביר שנוצרנו במקרה הרי זה ממש טיפשי אם זה נכון מה שהם אומרים שהכל התחיל מיצורים מיקרוסקופים והכל אז למה הכל היה צריך ליפול דווקא על כדור הארץ תשוו את כדור הארת לכוכבים אחרים ותראו את ההבדלים העצומים שיש בין שני הכוכבים המדע פשוט ממציא דברים על איך קיים העולם היום ואתם מכחישים כל דבר שהדת אומרת כמו הזוהר כל מה שהוא אמר ואתם עדין לא מאמינים ומכחישים את הכל ובורחים מהאמת ועוד משהו נגיד וכפי שאתם טוענים הזוהר הקדוש קיים 500 שנה(הוא קיים 2000 שנה)אז איך הוא יכל לדעת על מגדלי התאומים שהם יפלו? אה איך הרי הוא קיים רק 500 שנה עכשיו בטח תגידו לי לא מה פתאום הוא קיים רק שנתיים

00000000000

New member
תנחש...

1. על פי האבולוציה האדם לא הגיע מהקוף. 2. אבולוציה זה לא "אמונה". ענו לך כבר על כל השאלות ועכשיו אתה ממחזר, לכן לא אטרח.

מה????

על פי האבולוציה מוצאו של האדם הוא מהקוף תשאל את דארווין אם אתה לא מאמין לי שאלתי שאלה פשוטה נגיד ואתה צודק ויש כבר תא נכון והוא התחיל להיתפתח אז מה היתה צורת החיים שיכלה לאכול ולשתות והיא לא היתה כבר יצור מיקרוסקופי או תא רגיל

L7

New member
החינוך לבורות של הדתיים- אם אני

מנחש נכון, המסגרת החינוכית בה נמצא או היה מלך החיות תוחמת אותו בתוך האמונות התפלות הכתובות עברית בלבד.

כן אמנות תפלות

אתה צודק לימדו אותנו לפני 200 שנה שכדור הארץ עגול שהאנשים בכדור הארץ שונים אחד מהשני בצבע עורם ובפנים אה וגם אמרו לנו את מולד הירח המדיוק שרק אחרי ששלחו מדענים גילו שזה הזמן המדיוק אה נכון אמרו לנו גם שיש כוח גרביטציה ואמרו לנו שבזמן שאצלנו יש שמש בחצי העולם השני יש חושך אה נכון גילו לנו גם שיש קוטב צפוני וכל זה אמנות תפלות אמת לאמיתה לכם לקח 6000 שנה להבין את זה ולי לקח סך הכל 6 דקות ככה

vizini

New member
אתה בטח מתכוון

לספר הזוהר, שנכתב ע"י משה דה לאון לפני 750 שנה, אחרי שכל הדברים האלה כבר היו ידועים ליוונים מזה כ1400 שנה? אז גם בזה שיקרו לך, כמו בכל שאר הדברים...

אתם מעוותים את המציאות

אתם רואים כיצד אתם שוללים את הכל ואתם טוענים שכל זה היה ידוע כבר ליוונים נכון אז מה היונים ידעו את מולד הירח עד המאית האחרונה בספר הזוהר אומרים את מולד הירח בדיוק הכי רב שיש ומדענים שלחו לירח לווינים כדי לדעת מתי בדיוק הירח מתחדש ויצצא להם המספר שאמר רבי שמעון בר יוחאי עוד לפני 2000 שנה נו איך אתה מסביר את זה? ולהזכיר לך שמתואר גם בספר הזוהר על נפילת מגדלי התאומים מה יש לך להגיד על זה ומה היונים ידעו על הקוטב הצפוני? אה ועוד משהו מה הם גם ידעו על כוח המשיכה אז די אל תעוותו את המציאות

preacher

New member
יש לי רעיון

אתה כל הזמן מדבר על דברים שהמדע יודע והזוהר ידע קודם. אבל זה לא חוכמה, לדעת בדיעבד. מה עם דברים שהמדע עוד לא יודע? הנה שאלה שהתשובה לה צריכה להיות בזוהר, והמדע עוד לא יודע: מה גודל היקום? תמצא לי את התשובה לכך בזוהר, ואני בטוח שהמדע יודה לך מאוד.

חחח זה לא חוכמה לדעת לפני המדע?

אם אני יודע משהו שאתה לא יודע ואומר לך אותו ואתה הולך וחוקר ומוצא שאני צודק אז מה זה לא חוכמה? והזוהר אולי לא אומר את גודל היקום אבל הוא אומר את מספר הכוכבים שיש ביקום במדיוק ואם אתה רוצה לדעת משהו שהמדע עוד לא יודע אז הזוהר הקדוש אומר שיש 7 צורות חיים תבונות ביקום מה שהמדע לא יודע

בבקשה

קודם כל עלי לתקן את עצמי לא הזוהר הקדוש(הזהור הקדוש אמר על מולד הירח) אומר את מספר הכוכבים ביוקום אלא כנסת ישראל אחרי חורבן בית המקדש אין עומדין פרק חמישי ברכות אדם נושא אשה על אשתוראשונה זוכר מעשה הראונה אתה עזבני ושכחתני אמר לה הקב"ה בתי י"ב מזלות בראתי ברקיע ועל כל מזל ומזל בראתי לו שלשים חיל ועל כל חיל וחיל בראתי לו שלשים לגיון ועל כל לגיון ולגיון בראתי לו שלשים רהטון ועל כל רהטון ורהטון בראתי לו שלשים קרטו ועל כל קרטון וקרטון לו שלשים נסטרא ועל ועל כל נסטרא תליתי בו שלש מאות וששים וחמשה אלפי רבוא כוכבים בנגד ימות החמה וכולן לא בראתי אלא בשבילך אני מציע לקחת מחשבון ולחשב 12 כפול 30 כפול 30 כפול 30 כפול 30 כפול 30 כפול 3,650,000,000 מספר הכוכבים ביקום הוא: 1,064,340,000,000,000,000 זהו מספר הכוכבים ביקום

preacher

New member
אחלה! אבל אני לא לחלוטין בטוח...

אתה מוכן ללכת לספור אותם בשבילי ולאמת את זה?

vizini

New member
ואם אוכיח לך שמספר הכוכבים ביקום

הרבה יותר גדול? (לפחות ארבעה או חמישה סדרי גודל יותר)

preacher

New member
אה, זו רק המציאות...

יכול להיות שהמציאות טועה ולא מתאימה לספרים הקדושים. זה קורה לפעמים. אבל הספרים תמיד צודקים!

00000000000

New member
ובכן, מספר הכוכבים:

על פי הערכות זהירות קיימות ביקום כמאתיים מליארד גלאקסיות. ובכל גלקסיה יש בממוצע כמאה מליארד כוכבים. בחישוב הכפלה פשוט יוצא שביקום יש בערך כ- 20,000,000,000,000,000,000,000 כוכבים. המספר שאתה הבאת הוא: 1,064,340,000,000,000,000 ומכאן יוצא שהמספר הנכון הינו פי 18790 מהמספר שאתה הבאת.

למעלה