מה קבלתי לקריסמס???

alfiekeren

New member
מה קבלתי לקריסמס???

אז ככה... אני קיבלתי אמבט מסג´ לרגליים. קבלתי מן ידית כזו שעושה מסג´ - ועוד איזה מסג´ לגב. ואיזה מגנט תומך לגב...כן - אני סובלת מהגב... ואלפי קיבל ערכת סיגרים- מאפרה,קוצץ ומחזיק של שני סיגרים וסיגר. וכן הוא קיבל את ה SLAM MAN שמי שלו יודע זה במקום שק איגרוף - זה דמות כזו של בן אדם. כי אלפי מתאגרף מגיל קטן.. ושנינו יצאנו מאושרים כי זה בדיוק מה שרצינו... אך...איזה חג.

cielo

New member
פינקו אותך, הא ? ../images/Emo13.gif

נחמד לי לשמוע שהיה לך חג COOL, כמה יפה לכם .... ! הזמנת את ההורים בסוף ? הלכת למסיבה ? יום כתום, שלי

alfiekeren

New member
מפונקת..

כן ההורים שלי היו אצלנו אתמול בערב. הם הגיעו שעה באיחור...אלפי חשב שהם כבר לא יגיעו. ואמר לי להתקשר להגיד להם שלא יטרחו. (הוא חשב שהם לא רוצים לבוא ואני הכרחתי אותם) הוא לא יודע שככה זה בישראל. כל אחד לוקח את הזמן שלו. לגבי המסיבה ..לא הלכנו. הייתי גמורה. יצאתי מהעבודה מוקדם. הרגשתי כל כך רע שישר הלכתי לישון.

cielo

New member
בעלי כבר הבין ...

הבעל שלי כבר הבין, שאם אומרים שעה - אז סביר להניח שיגיעו שעה אחרי. והוא גם נהיה כזה
העיקר שההורים שלך באו בסוף, והייתה לכם ארוחה נחמדה. מה התוכניות לשנה החדשה ? ושוב ... אחזור לעבודה ....

alfiekeren

New member
את נשמעת לי עסוקה..

והדבר באחרון שאני רוצה לעשות אחותי זה להפריע לך בזמן העבודה. אז תשלחי אי מייל כשיש לך קצת זמן פנוי... אוהבת. קרן.

למעלה