מה צריך לעשות?

ליבית22

New member
מה צריך לעשות?

היי. אני בת 22, גרה במרכז, וחשבתי לי לעבור לגור לתקופה של כ-שנה באחד הקיבוצים בצפון (רצוי באזור עמק הירדן). עכשיו-מן הסתם אין לי עדיין מקצוע כי לא למדתי שומדבר אקדמאי. השאלה שלי היא האם קיבוצים קולטים בכלל צעירים בגיל שלי לתקופה של שנה? ואילו עבודות אני יכולה למצוא בסטטוס שלי? תודה לכל מי שיענה!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בשאלות הנפוצות בסרגל הכחול למעלה יש תשובה לשאלתך
בהצלחה שיהיה!

moranka

New member
תודה לי! ווקשע!

2 דברים: 1) רשימה של קיבוצים קולטים יש באתר הקיבוצים. כן, את פשוט צריכה לעבור אחד-אחד ולהתקשר (זה גם מה שאני הייתי עושה. היתרון היחיד שיש לי עלייך בזה שאני קיבוצניקית, הוא שלי יש "הדף הירוק" ו"הקיבוץ"*). 2)תסתכלי כאן. זה משהו שכתבנו (כתבתי) פה על סוג המעבר שאת מדברת עליו. בהצלחה. *"הדף הירוק" ו"הקיבוץ" הם עיתונים קיבוציים תנועתיים, בדרך כלל בעמוד האחרון מופיע לוח דרושים נרחב.

shahf

New member
צריך להיות בעמק הפנינג מתישהו של

כל הנושא של הקליטה פהאז יש את האתר של המועצה... ואם את ממש רצינית בקטע של לגור ולעבוד בעמק אז את מוזמנת לשלוח לי מסר ואני אוכל לעזור הרבה יותר

ליבית22

New member
בירור קטנטן

אני לא בטוחה שהבנתי נכון. לפי מה שאני יודעת מאנשים אחרים-יש הרבה חבר'ה מהמרכז שעוברים לגור (בשכירות) בקיבוצים לתקופות מוגבלות, עובדים או בקיבוץ או מחוצה לו ומרוויחים משכורת רגילה. והם לא נקראים חברי קיבוץ... יש בכלל דבר כזה או שאלו רק שמועות?

../images/Emo2.gif יש נגב?! זה לא חלק מפלשתין?

או ממצרים!? וואו הארץ שלנו כנראה יותר גדולה ממה שחשבתי!!

boazgilad

New member
הנגב זה יותר מחצי מהארץ

ורק לידע כללי אם תקפלי את המפה של הארץ ל2 הקיבוץ שלי יהיה באמצע אז שששששששששששששששששששששששש

boazgilad

New member
מי שלא מאמין מוזמן לקחת מפה אם כול

הקיבוצים בארץ ולבדוק את זה

boazgilad

New member
אני לא מוכן לסבול את זה ילדה צעירה

שכמותך! אני אף פעם לא טועה!

SpOnGeTuLa

New member
אהמאהמ, כולנו יודעים שבתוך תוכך

את היית מאוד שמחה לגור פה בנגב