מה צריך לעשות?

מה צריך לעשות?

יש לי ידיד שאנחנו גם עושים סקס שלא מזמן נפרד מחברה שלו עכשיו מצד אחד אני לא רוצה אותו בתור חבר כי הוא בן-אדם בוגד ולא נאמן וזה לא הולך אני והוא ומצד שני יש לי רגשות אליו ואני לא יכולה להתייחס אליו כמו לידיד ואני גם לא רוצה להפסיק לראות אותו וגם הסקס בינינו הכי טוב שחוויתי מה אני צריכה לעשות? מה הייתם עושים במקומי?<

כמה דברים...

א. הוא כבר לא ידיד שלך. ברגע שהתחלתם לקיים יחסי מין אתם כבר ממש לא ידידים. ב. אם הוא בנאדם בוגד ולא נאמן, למה את איתו?(וכן אני יודעת שאתם לא חברים אבל עדיין...יכול להיות שכמו שהוא שוכב איתך ברגעים אלה ממש הוא שוכב עם מישהי אחרת...) ג. מה הייתי עושה במקומך? אומרת לו יפה שלום ולהתראות ושולחת אותו מאין שבא. ובאשר אלייך - אני חושבת שאת צריכה לחפש לך מישהו אחר, ואם לפחות יזיז...אז שיהיה בנאדם.

voguemaster

New member
ביזיזות אין אקסקלוסיביות

עד כמה שזכור לי בכל אופן. אם הייתה אקסקלוסיביות אני חושב שזה היה יותר דומה למע' יחסים מאשר ליזיזות.

אממ

את בעצמך אמרת שהוא טיפוס בוגדני לא? נראה לי ששם התשובה שלך,ואם מה שחשוב לך הוא הסקס,ואת יכולה להנות מכך מבלי להקשר(לא שזה דבר שמתכננים),אז אולי כדאי ללכת על זה ולהנות,אך להזהר.

Reddit

New member
והוא גם נקשר אלייך?

הקשר שאת מתארת נשמע לי לא בריא. אני במקומך הייתי חותכת.. תמצאי מישהו שיהיה ראוי לאהבתך, לגופך, להכל יחד. אלא אם לא היו לך רגשות כלפיו וכן היה מתאים לך קשר מסוג שכזה. אז כבר היותו בוגדני לא היה משנה לך כלל.. אבל אלו מחשבות שמתעוררות כשיש רגשות. (מתאים לי לא מתאים לי).. את נכנסת פה לבור ללא תחתית. לדעתי - לחתוך כמה שיותר מהר..

תגובה

תעשי סקס רק אם תהיו חברים. אל תתיחסי למה שאת יודעת על אופיו הכללי, אלא לדרך שמתיחס אליך. אם יהיה נאמן לך, השארי חברתו.

אני דווקא דואגת ממקום אחר

בן אדם שהוא בוגדני ונמצא עם כל אחת הוא מקור גדול למחלות לא עלינו. תעיפי אותו לגמריי מהחיים שלך.

omer73

New member
מה צריך לעשות?

אני חושב שענית לעצמך, אם את מודעת לעובדה שהבנאדם לא נאמן והוא טיפוס בוגדני, מה את אמורה לעשות.....? אלא אם זה לא מפריע לך ואת יכולה לחיות עם זה בשלום, ואז הכל בסדר. אבל מין הסתם, אם כתבת על זה, זה מפריע לך, ואני מציע לך להתנתק ממנו, כי הרגש לא יחלוף מעצמו, ובטח שאת ממשיכה איתו בקשר. במידה והיית אומרת שזה רק סקס, ואין רגש, אז סבבה, מה אפת לך מהאופי, אבל מעורב בזה רגש וזה כבר יותר בעייתי, אז עדיף לך להתנתק לגמרי.

בעצם,מה שאת כותבת זה...

שאת רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לא רואה אותו כחבר, אך לא יכולה להתייחס אליו כמו לידיד, ואת גם מקיימת איתו יחסי מין. הוא בוגד ולא נאמן, אבל את לא רוצה להפסיק לראות אותו. כמו עם העוגה, גם במצב הזה- זה בלתי אפשרי. מה הייתי עושה במקומך? מבינה שמגיע לי קשר עם אמון (גם אם זה "רק" יזיזות". הוא לא חייב להיות מחוייב לך, אבל אמון זה חשוב כשמקיימים יחסי מין) ומתנתקת ממנו במהירות.

smartblonda

New member
אני במקונך הייתי משתפת אותו

ברגשותיי,לא להשתפך,אלא לומר לו בקלילות שאת רואה אץ הקשר מעבר ידידות/יזיזות ואת מעוניינת לפתח עימו את העניין של לנסות להיות ביחד במובן הריגשי של המילה,לנסות להיות חברים.

למעלה