מה צריך להיות...

גלית456

New member
מה צריך להיות...

מה לדעתכם צריך דוגמן\נית בשביל להצליח?
?!

אז ככה לפי דעתי דוגמן/ית צריכים:)

1)סוכנות טובה שעוזרת להם ומנסה לקדם אותם:) 2) רגליים ארוכות :) 3) גובה :) 4)להראות סקסי :) 5)גוף טוב:) 6)משפחה או חבר/ה תומכת זה תמיד עוזר:):) 7)להראות פוטוגני:) זהו מקווה שלא שחכתי משהו:) ועל הדרך תמונות של הדוגמנית מספר 1 בעולם לפי דעתי קלאודיה שיפר:)

להראות טוב,להרגיש בצילומים חופשיה

להיות,סקסית,חושנית,נועזת וילדה טובה תלוי במטרת הצילום,הפנים תמיד עם הבעה ונוכחות חזקה

Gossiper

New member
לדעתי כמעט כל אחד יכול להיות דוגמן

כשאנחנו רואים קמפיין אנחנו חייבין לזכור שחוץ מהדוגמן/ית יש שם מאפר, ואיש תאורה ומאווררי ענק וכל מיני דברים שיכולים להפוך כמעט כל אחד להיות דוגמן. החלום הכי גדול שלי הוא להיות על פוסטר מעל איזה מחלף או משהו כזה אבל ברור לי שזה בחיים לא יקרה, אלא אם כן מישהו יגלה אותי או משהו כזה..

Gossiper

New member
הלוואי!

אם יהיה לי פוסטר אני אפילו אקנה לך מצלמה...

Gossiper

New member
זה לא סתם חלום..

אחרי 10 שנים סוף סוף הגעתי למשקל היעד ובשבילי כרזת ענק בכיכובי היא סוג של פיצוי על כל שנות האנונימיות וחוסר הביטחון העצמי... נ.ב. את מזכירה את לירז צ'רכי, יפה לך.

גלית456

New member
אמרררוו ללליייי:)

חחחח אייןן כל פעם מוצאים לי דמות אחרת שאני דומה לה.. לירז צ'רכי הזאת אמרו לינור אברג'ל אמרו לי מזכירה אמרו לי סנדי בר מזכירה אמרו לי מלי לוי מזכירה..

original jess

New member
רצון............ הרבה רצון...

זה לא סוד שקשה בתחום הזה, אם מישהי ממש רוצה את זה ומוכנה לעבוד בשביל להשיג את זה, היא תצליח. נתונים גופניים זה (לדעתי) שולי, כי אם היא באמת רוצה את זה היא יכולה לרזות וכאלה (גובה הוא כן בעיה, אבל היא יכולה להתפשר ולא להיות דוגמנית מסלול), וגם אם היא שמנה- תהיה דוגמנית של מידות גדולות...

לדעתי...

צריך ממש לרצות את זה ולקדם את עצמך בדרך הנכונה לדעת מה לעשות ולמי לפנות, שיהיו נתונים טובים... ופרוטקציות תמיד עוזר..=]

למעלה