מה צריך להיות בגן

מה צריך להיות בגן

שלום לכן. אני מורה במקצועי ( א'-ב' ) ואמא לילד בן 3 שהולך לגן פרטי בשנה הבאה ( גילאי3-4 ), שאלותי הן:
האם בגן, אמור להיות ציוד מסויים המתאים לגילאים האלה? ( משחקים מסויימים, פינות בגן וכאלה..) אם כן מהו הציוד הנדרש?
האם חייבת להיות גננת מוסמכת?
האם בגילאים אלו מתחילים לגעת בנושא חשבון ( כמויות ), אוריינות? בקיצור: על מה אני צריכה להסב את תשומת ליבי כשאני נכנסת לגן? אני זקוקה לתשובות מהירות זה די דחוף!!

TCDS1234

New member
צריכה וחייבת להיות גננת מוסמכת

בוודאי שצריך להיות משחקים שמתאימים לגיל 3-4 וזאת היית צריכה לברר לפני שרשמת לגן . . כל השאלות שלך הגיוניות בהחלט. כדאי אם עדיין לא רשמת סופית לברר בסביבת מגוריך את רמת הגנים ולהחליט .יותר מכל תבדקי עם הורים שמסיימים את הגן השנה .שיהיה לכם בהצלחה.אני לא כל כך מרוכזת כרגע כי נכנסה לי שיחת טלפון

טלגל

New member
מעניין שלעיתים קרובות "הסנדלר הולך

יחף", ואל תעלבי אמא של יוגב ויהב, אבל מה צריך שתהיה בכיתה לילדי א' ב' שולחנות, משחקי שולחן, ציוד לכתיבה , ספרות ואותיות ועוד ועוד,ומורה כמובן, גם בגן לילדים בגילאי 3-4 צריך שיהיו כל מה שציינתי פלוס חצר מאובזרת, פינות למשחק חברתי, משחקי חשיבה פינת יצירה ועוד ועוד, וגננת מוסמכת כמובן כדי להפעיל את כל אלה. בקיצור בגן מתחילים לגעת בכל נושאי הלמידה והמוסיקה והתיאטרון, ואת צריכה לשים לב שהגננת יודעת מה תוכנית הלימוד,לשאול על סדר יום בגן, איך מתנהל הגן, איזה ציוד יש בו, כמה ילדים יהיו ולהתרשם מהתשובות והאוירה. בהצלחה.....

למעלה