לא בטוח בכלל שגם בוסטון תהיה בגמר
יכול להיות שקליבלנד תהיה בגמר , הולכת להיות סדרה קשה בין קליבלנד לבוסטון , האמת אני כבר לא יודע מי אני מעדיף בגמר , את לברון או את בוסטון , מול בוסטון איכשהו יש לדטרויט מאצ'אפ , מול קליבלנד אין להם מאצ'אפ ללברון , ומול בוסטון אני פוחד מרונדו שיהיה קשה לבילאפס לשמור עליו ,אבל אפשרי לעשות איזשהו חילוף , שריפ ישמור על רונדו וצ'אנסי על ריי אלן , טיישון פרינס יכול לשתק את פירס , ושיד במידה והוא ישחק טוב יכול להשתוות לגארנט , בכל מקרה ברור שצריך קודם לעבור את פילי ואורלנדו , היום יש משחק בית לדטרויט מול פילי , ואני מאמין שהם יעלו ל3-2 וגם ינצחו את המשחק הבא ויעלו ל4-2 , הם הפסידו לפילי רק בגלל שהם לא היו מספיק נחושים , ואני חושב שההפסדים האלה עוררו אותם והם יתחילו לשחק ברמה טובה , בקשר לאורלנו אני לא כל כך חושש , יש להם את דוויט האוורד אבל גם מקדייס , גם שיד גם מאקסיל וגם ראטליף יכולים לשמור עליו , ולגרום לו לקלוע פחות נקודות , ולשלוח אותו הרבה אל הקו , בכל מקרה אני לא רואה איך אורלנדו עוצרים הגנתית את דטרויט , הגבוהים צריכים לעצור את האוורד , פרינס צריך לשתק את טורקלו , והסדרה גמורה , אבל נראה מה יהיה , כמובן שאי אפשר לחזרות מראש , קודם כל נקווה שנעבור את פילי ואת הסיבוב הראשון..