מה צפוי לנו הלילה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה צפוי לנו הלילה...

אורלנדו תנסה לסגור עניין מול טורונטו. בוסטון ינסו לחזור לעצמם אחרי חרפת ההפסד לאטלנטה. הלייקרס ישלימו סוויפ קליל על דנבר אלה אם החברה מדנבר ממש ממש יתעלו על עצמם. ליל משחקים מהנה לכולנו

Or Amit

New member
יש לי הרגשה

שדנבר תיקח היום, הלייקרס יקחו את החמישי בבית. נראה היום הרבה מנוחה לבראיינט, אודום וגאסול. סה"כ יוטה הפסידה משחק אחד בינתיים, כך שסוויפ עשוי להוציא את הלייקרס מקצב רצוי עד תחילת השלב הבא.

Oxycodone

New member
נראה לי שמדובר בערב הכי משעמם מתחילת הפלייאוף

אני מקווה שאטלנטה יתנו פייט מול בוסטון ויקחו עוד משחק שיהיה מעניין , חוץ מזה הכל משעמם.

Oxycodone

New member
יששש

הייתה לי הרגשה שאטלנטה ינצחו , כל הכבוד להם , עכשיו הם הולכים לשני משחקי חוץ בבוסטון שהם חייבים לגנוב לפחות אחד , ולנצח את השביעי בבית , אני מקווה שבוסטון הולכים להתקשות מולם גם בהמשך , גם במקרה הכי גרוע שבוסטון פשוט ינצחו את השני משחקי בית , זה עדיין טוב כי הם התעייפו פה בסדרה של 6 משחקים , והם הולכים לסדרה קשה מול לברון של שש או 7 משחקים , וזה טוב לדטרויט , כי אני מקווה שניקח את 2 המשחקים הבאים מול פילי , ואז את אורלנדו ניקח ב5 משחקים , ובוסטון יגיעו יותר עייפים ופחות מנוסים , ולא יהוו מכשול ליציאה מהמזרח.

למה?

בוסטון מארחים משחק אחד ... הסדרה עוברת לגורגיה ואם יצטרכו משחק מכריע הוא יהיה בבוסטון 2 -2 -1 -1-1 רק בגמר הביתיות שונה -2-3-2

Oxycodone

New member
וואלה ?

חשבתי שזה הולך ככה: 2 משחקים בבוסטון , 2 אצל היריבה -2 אצל בוסטון - 1 אצל היריבה. אז בעצם מה שאתה אומר זה שהיה משחק ראשון בבוסטון ? 1 אפס לבוסטון , משחק שני באטלנטה - 2 אפס לבוסטון , משחק שלישי באטלנטה - 2-1 , משחק רביעי באטלנטה -2-2 , ועכשיו המשחק הבא גם באטלנטה ? ורק אז 2 משחקים בבוסטון ? לא הבנתי.

סיבכת

משחקים 2-2-1-1-1. 2 ראשונים בבוסטון, 2 באטלנטה, ואז 1 בבוסטון, 1 באטלנטה, והאחרון בבוסטון. על זה נלחמים, משחק 7 אצלך בבית. זה יתרון הביתיות. חוץ מזה שלא ברור לי מה אתה כל כך שמח. שמת את דטרויט כבר בגמר מול בוסטון, וכל עכבה על בוסטון תעבוד על דטרויט. מעבר לעובדה שלא בטוח שהם בכלל יעברו את פילדלפיה, אני ממש לא חושב שתהיה להם סדרה קלה מול אולנדו. הווארד הוכיח שהוא כאן ובכושר, וזו הולכת להיות סדרה קשה מאוד במידה ויעברו את פילי.

Oxycodone

New member
לא בטוח בכלל שגם בוסטון תהיה בגמר

יכול להיות שקליבלנד תהיה בגמר , הולכת להיות סדרה קשה בין קליבלנד לבוסטון , האמת אני כבר לא יודע מי אני מעדיף בגמר , את לברון או את בוסטון , מול בוסטון איכשהו יש לדטרויט מאצ'אפ , מול קליבלנד אין להם מאצ'אפ ללברון , ומול בוסטון אני פוחד מרונדו שיהיה קשה לבילאפס לשמור עליו ,אבל אפשרי לעשות איזשהו חילוף , שריפ ישמור על רונדו וצ'אנסי על ריי אלן , טיישון פרינס יכול לשתק את פירס , ושיד במידה והוא ישחק טוב יכול להשתוות לגארנט , בכל מקרה ברור שצריך קודם לעבור את פילי ואורלנדו , היום יש משחק בית לדטרויט מול פילי , ואני מאמין שהם יעלו ל3-2 וגם ינצחו את המשחק הבא ויעלו ל4-2 , הם הפסידו לפילי רק בגלל שהם לא היו מספיק נחושים , ואני חושב שההפסדים האלה עוררו אותם והם יתחילו לשחק ברמה טובה , בקשר לאורלנו אני לא כל כך חושש , יש להם את דוויט האוורד אבל גם מקדייס , גם שיד גם מאקסיל וגם ראטליף יכולים לשמור עליו , ולגרום לו לקלוע פחות נקודות , ולשלוח אותו הרבה אל הקו , בכל מקרה אני לא רואה איך אורלנדו עוצרים הגנתית את דטרויט , הגבוהים צריכים לעצור את האוורד , פרינס צריך לשתק את טורקלו , והסדרה גמורה , אבל נראה מה יהיה , כמובן שאי אפשר לחזרות מראש , קודם כל נקווה שנעבור את פילי ואת הסיבוב הראשון..

היום משחק העונה ../images/Emo13.gif

נעבור אותו בשלום ואז מול אורלנדו יהיו פחות בעיות כי ישתקו את המפלצת
בכל זאת, פעם ראשונה שהיא בפלייאוף פעם היו מביאים שחקנים במיוחד לפלייאוף מול שאק (הדייויסים למשל, אנטוניו ודייל) עכשיו צריך להתחיל לתכנן לקראת השנים הבאות - להביא מטחנות בשר לקראת הווארד

ThEgReEnKiNg

New member
הוא היה שנה שעברה כבר בפליאוף.

אנשים נוטים לשכוח לו את זה
זה שהוא חטף סוייפ אכזרי זה משהו אחר. ואומרים שלטורנוטו היה ניסיון פליאוף על המג'יק , שזה לא ממש נכון. כי שתיהן היו בפליאוף פעם ראשונה שנה שעברה זה זמן רב.

העיקר הוא שהשעון יעבוד באטלנטה

איזה ביזיון היה במשחק שעבר, השעון לא עובד לרבע וחצי. לא יפתיע אותי לראות 20-25+ הפרש מבוסטון ומשחק גדול מפירס, במיוחד בשביל אל הורפורד...

עדכון לפני שאני הולך לישון

טורונטו מובילה במפתיע על אורלנדו 37-30 ברבע השני. קלדרון מוביל בינתיים עם 10 נק' מהספסל. הסלטיקס פתחון זועמים עם מטווח שלשות (4 מ4, 2 של פירס ואלן כל אחד), גארנט הוסיף 2 ג'אמפרים ו16-3. לילה טוב.

כמעט קטטה המונית, באטלנטה.

גארנט מבצע פאול קשה על פאצ'וליה (פסוליה?... ), לא ברור אם במתכוון. האחרון לא נשאר חייב וקופץ לעברו, קאסל וג'ונסון מרחיקים אותם זה מזה, וכמעט כמעט התחיל ערב WWE על הפארקט. צפיה ללא תוכנה: http://www.mogulus.com/andromedanet

טורנטו תלויים בשחקני החוץ שלהם

כל זמן שנלסון טוב, לטורנטו אין סיכוי לנצח. במשחק היחיד שהם לקחו, טי ג'י וקלדרון הצטיינו. את הווארד הם לא יכולים לעצור, ובוש יכול רק להשוות את התפוקה שלו. עוד שחקן חשוב הוא מון, שיכול להאט את לואיס או טורקגלו. בינתיים באורלנדו לקראת סוף השלישי, אורלנדו מובילים ב2, פורד עם 14 ו5 (וגם 4 איבודים), קלדרון עם 10, ודלפינו עם 12. נלסון עם 10, אוונס עם 12, ולואיס עם 14 מאזנים אותם. סופרמן עם 10 ו13, לעומת 8 ו8 לבוש. אם טורנטו רוצים לנצח הם חייבים ליצור יתרון משמעותי בקו האחורי. אני מנחש שהמשחק הזה יהיה צמוד עד הסוף.

תלויים ובחוץ. להתראות בעונה הבאה.

אורלנדו פותחים פער של 6 בסוף השלישי, טורנטו עוד חוזרת ל2 בלבד במהלך הרביעי, אבל לא יכולה לדוויט הווארד, שמתפוצץ לעוד משחק של 20 20, וגורר את אורלנדו לנצחון 102-92. האוורד מסיים עם 21, 21, 4 איבודים ו3 חסימות. נלסון, מי שלדעתי היה הX פקטור בסדרה הזו מסיים עם 19. 18 ו13 ללואיס, 12, 8 ו9 לטורקי, 12 לאוונס, ו11 לבוגנס. בוש עם 16 ו9, TJ לא עשה כלום ברביעי וסיים עם 14, 5 ו5 ,דלפינו עם 14 ו7, קפונו עם 13, קלדרון עם 12, ופרקר עם 11. אני לא כותב הרבה מפאת חוסר זמן, אני אנסה להעלות סיכום של הסדרה במהלך היום.

באטלנטה בינתיים ביבי נותן משחק טוב

עם 18 נקודות ב5 מ6 מהשדה, ו6 מ7 מהקו. אבל הברומטר שלהם הוא ג'וש סמית'. אטלנטה קבוצה שבנויה על התלהבות, וסמית' הוא זה שמלהיב את כולם עם הטבעות וחסימות. אם הוא מצליח להתגבר על גארנט בהגנה, ולרוץ במתפרצות, אטלנטה יקחו. הוא בינתיים עם 10 נקודות ו5 חסימות. גם ג'ו ג'ונסון טוב עם 13. בצד השני, פירס עם 14, ואלן עם 11. גארנט רק עם 6 ב3 מ9, 5 ריבאונדים ו3 חטיפות. אטלנטה מובילים 51-48 בחצי.

לקראת סוף השלישי, בוסטון בורחת ליתרון 9

אחרי 59-57 לאטלנטה, בוסטון עולה ל72-63, ומובילה את הרבע 24-12. הרביעיה של בוסטון מככבת, 17 לפירס, 16 לאלן, 14 לגארנט, ו12 לרונדו (לדעתי בהחלט רביעיה). ביבי עדיין עם 18, ג'ונסון עם 15, סמית' עם 14, וכבר 6 חסימות. הורפורד רק עם 4, אבל 9 ריבאונדים.

למעלה