מה צופן העתיד

מנדרינה

New member
מה צופן העתיד ../images/Emo42.gif

לפעמים אני יושבת וחושבת מה צופן העתיד מה יהיה בחלקי ועם מי אני אבלה את חיי,זה מדהים איך אפשר לאהוב בן אדם ולקום בוקר אחד להסתכל על אותם פנים שנישקו אותך על אותם ידים שליטפו אותך על אותו מגע גוףשניצמד אליך ופשוט לתעב את האדם והרגע שאת נימצאת בו.אני חושבת שלבני אדם יש אהבה אחת גדולה ואמיתית לאלה שזכו כמובן ואחרי שהאהבה הזאת נגמרת ונגמר הכאב שבלב ונשארים רק הזכרונות את מתחשלת כל כך חזק לפעמים עד מצב שלך עצמך יש קושי לפתח רגש למישהו מין חסימה רגשית כל שאר הקשרים שבאים אחרי זה מין הידלקות זמנית מה שנקרא קשרי סתם ,את מתגרה בסביבה כשאת יודעת שאין לך כל כוונה לממש את זה שבסופו של עינין כל מה שרצית זה להגיע לביתך להכנס למיטה לבדך לשים את הראש לחייך לעצמך ולעצום עיניים מה שנותר בחיים האלה הוא רק לספק את הסקרנות בכל מחיר וכשאת כבר לא יכולה לאהוב אז את חיה לפי תסריטים שנכתבו על ידי אחרים וכך את נושמת זה מה שעושה לך טוב ואם אפשר להתאהב כמו האהבה הראשונה אז האדם ממש מבורך לדעתי שזכה פעמיים אז מה שנראה לי שבגיל מסוים כבר לא חושבים על התשוקות אלא חיים לפי תכתיבי החברה כך שבשנות ה20 המאוחרות נמצא את עצמנו לכודות במין מסכת של שקרים עם זוגיות תפלה וילדים שאולי יהיו היחידים שיתנו לנו קצת אור בחיים ואולי לא

פלג^ר

New member
למה הפסימיות על הבוקר חמודה.ולמה

לחיות על פי תכתיבי החברה(דבר ששנוא עליי)תחיי ממי ותהני לך.מוניק

מנדרינההההה

היי... יווו איך אני אוהבת את השירים האלה שאין להם בתים ואין חרוזים... פשוט כותבנו לא מצליחים להתאהב כמו האהבה הראשונה אבל "אם אפשר להתאהב כמו האהבה הראשונה אז האדם ממך מבורך"... כמה שזה נכון... לפעמים אחרי שהלב נשבר פעם ראשונה קשה אחר כך להקשר לאנשים אחרים רק רציתי להגיד שהשיר שלך מקסים ונכון
אני חושבת שמתישהו הסקרנות קצת פוחתת והרגשות מתחילים לקבוע לנו מסלול. באהבה אמיתית אין כזה דבר לקלוט שאתה לא סובל את הבנאדם שאיתך, זו לא אהבה. אהבה אמיתית היא לשאוף להכי טוב שיש בשבין הבן/ בת זוג ולהיות מוכנים לתת בשבילם הכל. יש כאלה שמתפשרים ולא מחפשים אהבה כזאת וזה חבל. יום אחד הם מתעוררים ומגלים שהם לא סובלים את הבנאדם ששוכב לידם. זו לא אהבה...
טוב מנדרינה... קודם כל... את כותבת מדהים... אמממ... אני מאוד מקווה שאת טועה בקשר לעוצמת האהבה הראשונה וזה שקשה לאהבה הזאת לחזור על עצמה... ואני מאוד מאוד מקווה שאני לא אגיע למצה כזה של להיות בת 40 ולהיכנע לצביעות של עצמי... כי זאת לא חובה לחיות, ואם אנחנו כבר בוחרים בזה אז כדאי שנעשה את זה אמיתי.
ממני דניאללללללל

למעלה