מה צבע השיער שלך???

שלקע

New member
אוקיי אני אגיד לך בשפה שלך כי אני

לא בטוחה שאת תביני בשפה שלנו: יואו נטליי תקשיבי מאאאאאאאאאאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדעתייי את כאייייייילו מה-זה-
מגזימיה בתגובות שלך! כאילו?! כזה את מבינה כזה את אומרת מלאאאאאאאא שטויות ואני כאילו מה-זה! שונאת סנוביות!!!!!!! וואי את כאילו כזה מהה---זה מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי דיי?! כזה חאלס כזה! אוקי, עכשיו הבנת?

מתוקות שלי!!!!!!!הינה שלי!!!!!!!!!!

אני מה זה מתרגשת...!!! אני חולה על הקומיקס שלכן!!!מקסימות!!!!!! אני יפה מאוד מאוד! רק שתדעו...ואני חדשה אז אני אספר עוד קצת עליי...!!!!!!!!!!!!!!!! אני גבוהה,אבל לא יותר מדי,יש לי שיער ארוך,מדורג יפה כזה,חלק,ושחור,ועשותי 4 פסים בצבע בלונד,ואני מה זה כוסית (כאילו דה,ככה כולם אומרים לי)...!!!!!!!!! ואני גרה בצפון!!!!! ויש לי חבר,ואנחנו ביחד כבר 2 וחצי,ואנחנו חולים אחד על השני...ואנחנו עושים הכלללללללל ביחד!!!!!1 כי אנחנו זוג מושלם מקסים כוסוים משמיים!!!!!!!! כאילו ברור,הוא תמיד אומר שלי שאני הכי חמודה...!!!!והוא כוסון בלתי רגיל!!!!!!!

cRaZy GiReL

New member
מה את לא מבינה?

כפרה שלי, עיניים שלי, נשמה מתה עלייך! אבל את מעצבנת אותי ואת כולן אז כדי שתפסיקי עם זה. ובשפתך: כאילו כאילו כזה כאילו אני כוסית כאילו ואני ממש 100ממת כאילו?!?!?!!!!?????????!!!!!?!?????!!!!?! הבנת? לא נראה
וכמו שנאמר בשיר שלנו: נומי נומי והלוואי שלא תקומי

pixie dust

New member
הצבע שלי הוא:../images/Emo135.gif

בלונד שטני כזה. אבל יותר שטני מבלונד.
ואני לא מטומטמת. כי אני לא נחשבת לבלונדינית. וגם אף פעם לא אומרים לי כלום.... רק אומרים לי תמיד שיש לי מספיק שיער בשביל שניים חחח....
כי יש לי מלא שיער.

Roniii

New member
את אמיתית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

או שאני הוזה פה על הבוקר?

היא אמיתית!!!../images/Emo5.gif

זה בכלל לא אני. אני בכלל אתמול לא הרגשתי טוב וכל היום ישנתי. אבל 100ממות שלי, התגעגעתי. אבל מה קורה כאן? כולם צועקים ונהיה לי חור במוח. ופרודנס, כפרה, אל תכתבי שזה חצי חור כי זה חצי מוח. טוב???
יש לי שיער שחור חלק ואומרים עלי שאני... מענטזת

p r u d e n s

New member
זה בסדר נשמה../images/Emo176.gif

גם אם המוח שלך שלם, הוא עדיין לא מתפקד טוב, אז זה לא משנה.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif ok הנה שלי

שם ענבר צבע שער חום ברונטי תמיד אומרים לי שאני מצחיקה טוב לא תמיד אבל ברוב המקרים

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif או גאד! פקצות השתלטו על

הפורום!!!! כאילו כזה זה מזה מדאים וזה כאילו זה יוווווווו איזה קול וכזה דהההההה ברור לא?!?!?!?!?! וזה כזה פאק יווווווו!!!!!!!!!!! כי כאילו יש רק פקצות כזה!!!!!!!!! ענת ונטלי כאילו וגם את מקובלת בטירוף כזה!!!!!!!!!!!!!!!! יווווווווווווווו זה כזה פאק!!!! ותרגום לאנשים נורמליים.... הפקצות השתלטו לנו על הפורום
וזה כזה (סליחה מה נכנס בי???) זה מעצבן!!!! קודם ענת אז איזה נטלי ואז "מקובלת בטירוף" עלק גם מאמינים לה זאת בטח אותה ילדה בשניי ניקים שבא להציק אז הכינו לעמדות... ולהפציץ!!!!!

babygrl

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

אתמול היה הערב הכי כיפי בעולם.. היינו בחוף הקשתות, אני וחברות שלי (ערב לבנות בלבד) והיה כזה מצחיק, בהתחלה ישבנו במסעדה שנקראת אינדיאני ואכלנו שיפודים, התחלנו מלחמת אוכל, עשינו למלצרית תרגיל כלב, התחלנו לצרוח כמו מפגרות, שרפנו להם כמה מפיות ופיתה בדרך.. אח"כ לקחנו מונית לאיזור התעשיה, הלכנו לבולדוג במסתבר שהיה סגור ואז ראינו 2 ילדים דופקים ספיד ענק נכנסים למכונית ובורחים ופתאום שמענו אזעקה, אז רשמנו תלוחית רישוי שלהם.. וברחנו גם.. אחרי שעצרנו פגשנו איזה 4 בנים (היינו אני אורית ניב והילה) מכרמיאל שניסו להתחיל איתנו ולא הלך להם (הם היו מכוערים עם משפטי פתיחה גרועייים), אח"כ עלינו לבאולינג שיחקנו קצת סנוקר אני וניב קרענו את אורית והילה, אבל הבעיה הייתה שאיבדנו ארבע כדורים ומקל (האמת שהוא נשבר אז זרקנו אותו מהחלון.. אח"כ ירדנו לקיוסק ליד ורצינו לקנות גלידה אבל לא היה להם שוקובו וניל אז עלינו בחזרה ונתקענו במעלית, והתחלנו לצפצף ואז באו והוציאו אותנו, וקנינו גלידה וישבנו בשולחנות אוכל של הבאולינג אז פתאום היה לי דז'ה וו רציני ואז התחלתי לשמוע את סאבלימינ מהרצפה.. ושהתקופפתי לבדוק אם באמת יש רעש הם צילמו אותי בפלאפון.. בכל אופן פחדנו לרדת שוב במעלית אז ירדנו במדרגות.. ואז חיכינו לאבא של אורית, זיהינו את האוטו שלו לפי איזה שלט שהיה עליו אבל הוא לא היה בפנים.. אז חיכינו לו ואני אמרתי שהוא בטח מנסה להפחיד אותנו, פתאום הסתכלתי הצידה וקלטתי אותו רץ אלינו וצורח ונכנסתי לפאניקה והתחלתי לצרוח וכולם צרחו ואז כולם קלטו מי זה והתפוצצו מצחוק ורק אני רעדתי.. עלינו לאוטו וכולם כבר נרדמו שם חוץ ממני, נסענו ליד איזה אחד עם אוטו מהמם כזה אז בהיתי באוטו (יש לי חולשה למכוניות) ואז קלטתי שהוא מסתכל עלי אז הוצאתי לו לשון, והוא הוציא לי בחזרה והתחלנו לעשות פרצופים אחד לשני עד הצומת ושם הוא פנה לצד השני.. זהו.. היה כיף

סתיו מם

New member
וואו, בייבי גירל נשמע כיף../images/Emo24.gif

ולעניינינו - אני בולנדינית אמיתית, ואומרים עלי שאני חכמה ונשמה טובה

למעלה